Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 109
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Да, няма да отчете, най-много тия от ибея с 10 чувств. ще хванат нещо... Уф, аз се усещам че вече поредна нощ сънувам нещо свързано с бебета и с план за бебе...неприятно ми е. Най-вероятно ще преустановя малко писането, че доста се насъбира в главата ми  ooooh!
Естлар, успех за СГ  Flowers Four Leaf Clover

# 196
Така, явно с това темпо оставам за 86-та тема, ама с такива новини няма как да се сърдя, че пишете Mr. Green Хайде дано първите  EFP да повлекат още много след себе си, че след тази суша трябва да има порой.... а и закономерността показва, че този месец ще е пълен с бременни Praynig
Азира, ако мислиш че неписането ще те разсее ок, но ще ни липсваш Hug

# 197
  • София
Лелееее... ще ревна... дано всичко да е наред  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Взех си утрогестан, че четох, че е по-добър и но-шпа за всеки случай.

# 198
Никакъв тест от аптеката! Не виждате ли, че се е паникьосала? При 13 в кръвта пикливият нищо няма да отчете и съвсем ще се ошашка. Ако толкова иска да ни зарадва - чак следващата седмица.   bouquet
О,да права си!По-добре да си вземе,но след като има закъснение. Wink Тогава вече няма мърдане! Simple Smile)) Витаминка,успокой се!Всичко ще бъде наред!  Hug
Естлар,силно ти пожелавам бързо да откриете проблема,както и бързо да се разреши...  Praynig Hug Надявам се най-после това да бъде правилният лекар!
Азирка,страхотно беше!Времето беше чудесно,децата се забвляваха до лудост...И ние "големите" си изкарахме многоо добре!Зарадвах много децата с тортата (понеже беше под формата на пожарна,а почти всички  бяха момченца Wink ) и сразих всички с едни много вкусни къпкекс,които бях направила за повода! Simple Smile))

# 199
Маняна, аз и от предния съм доволна, ама замина милият. Мерси за пожеланията на всички и се извинявам, че не ми се споделя много, ама както казах на едни приятели, които живо се интересуват и ни подкрепят, навлизаме в едни дебри, които са трудни за обяснение

# 200
Витаминка, спокойно бре, момиче Hug Всичко ще е наред - на хубавите хора трябва да се случват само хубави неща... затова и на нас ще се случат, просто искат да ни изненадат Hug

# 201
  • София
Ехааа Витаминка честито мила   bouquet опроверга твърдението си,че пипането на много бременни кореми не е истина   Joy.Нека ти и Суити сте на късмет на темата и пожеланието на МАМ през 9-тия месец от годината да има много забременяли за 9 месеца  Praynig
Спокойствие и всичко да бъде наред  Hug  bouquet

# 202
Браво, манана, било е мн весело!
Рансън, определено ще помогне, защото така ще се разсея поне малко, иначе прекалено мн тая тема явно е в главата ми и чак сънувам  Crazy
хехе, витаминче, дай боже всекиму такива радостни сълзи  Heart Eyes кога и как ще кажеш на мъжУ

# 203
  • София
Сърбяха ме ръцете в аптеката за тест, но нали чхг-то ми е 13... в аптеката най-чувствителните са 20, така че няма да го улови, след някой-друг ден. Аз съм си поръчала от ибей чувствителни тестове -10, така че от тях ще правя, като ми ги доставят.
На мъжо се обадих по телефона, да му кажа, че имам грях (вчера изтеглих без да знае 30лв от неговата карта за хормоните) и му викам, пуснах си ТСХ. И той нищо, де нищо... колко ти е. Обясних, му че ми е гранично и после му викам... не се стърпях и пуснах ЧХГ и то ми е над-нормата.
И той... кво е тва ЧХГ, викам  - хормон на бременността... и той вика - браво (ама така спокойно Whistling)
И така, бръщолевихме и двамата някакви глупости, той беше съмнително спокоен, което значи, че е яко шокиран Joy Предполагам, че ще има продължение.

# 204
  • София
Estlar хубав ви е плана! Ако имаш някой спестен лев иди поне до Майчин дом да пуснеш генетичните ( т.е тези тромбофилиите, Лайден и тем подобни) за Кариотип не знам дали сте говорили. Абе стъпка по стъпка ще се наредат нещата. Мерси че сподели, аз обичам да чета как вървят нещата при всички   bouquet

vitaminka какъв урогестан взе? Аз бих те посъветвала да пуснеш ТСХ пак след закъснение. Моето пслед О беше 2, след закъснение беше вече 3. Така че го следи  Hug

# 205
Витаминка, тихичко честито   bouquet Желая ти лека бременност  preggo Всичко ще бъде наред  Peace Hug

# 206
Витаминке, а ТМ дали е разбрал какво означава това завишение  Laughing

# 207
Витаминка, супер новина за добро утро!  Hug

# 208
Витаминка,и аз подозирам,че TМ може да не  е разбрал,какво точно означва това завишено ЧХГ. Grinning

# 209
  • София
Маце, ще пусна ТСХ, ЧХГ пак и прогестерон.  И за ТСХ ще кажа на лекаря си (леле, идея си нямам кой да е) и той ще казва кога да го следим.
На лекар ще ходя другата седмица.
Утрогестана е 100мг меки капсули, вагинално сложих сега 1 и довечера, ще видя после или ще питам някой от док дали мога да слагам по 1, щом е превантивно.
Двоумях се дали него или Дуфастона, ама при нас в болницата само утрогестан дават и прочетох в нета... http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=2806.0
ММ ме разбра... сега ме пита някакви неща по вайбъра за лекарствата и за дуфастона, дали няма да навреди Laughing В час е Peace

Общи условия

Активация на акаунт