Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 073
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Мая, мисля за щитовидната да пусна още тези дни, ако успея да отида до Цибалаб.

Ванесита, дано няма нищо притеснително!  Hug

# 571
Атланта, щом си имала проблеми ги пусни. Хем и за лично спокойствие. Май на чист ден беше по-добре да ги направиш  newsm78  Hug

# 572
Аз пък все още не съм казала на родителите си и много ми тежи това, но истината е, че не искам да ги тревожа, а майка ми е голяма паника и ще ме притесни още повече, знам си я каква е! Но истината е, че искам да им кажа по принцип, но не знам как,след лапарото, ако открият нещо вече няма да го отлагам!
Мая, сори за лелята и успех на СГ! Hug
Ние ще правим нова на 19.09!

# 573
Рости  Hug успех. Според мен всеки си знае близките и кой как ще го приеме. Дали ще ти помогнат или обратното ще трябва да се грижиш и за техните чувства и как го преживяват.
Аз да похваля ММ. В неделя обсъдихме СГ и днес записах час за следващия понеделник. Гък не е казал, естествено се притеснява, но каза, че ако трябва нещо да пие и да се лекува ще направи всичко. Истината е, че и той почва да се притеснява. Последните няколко месеца все си мислеше, че е станало. Пита ме как ми е БТ и като ме види с тест, какъв е резултатът. Радвам се, , защото вече ми е по-леко да споделям с него.

# 574
Здравейте, мили момичета!   Hug
Изчетох ви, но не запомних много да пиша по единично  Embarassed
Капнала съм от работа, а ми е едва втори ден от 6  Tired ooooh! УжасТ!  Crossing Arms
Броя дните до ЯМР и май ми става все по-напечено /както уж не се притеснявах../

Маце честит празник, мила и всичко най-хубаво ти желая!   bouquet Heart Eyes
Витаминка  Hug Hug Hug Heart Eyes
Атланта - според мен, ако ще ги мислиш тези изследвания, по-добре пусни основните. Верно - глава не боли.  Peace Няма лошо да знаеш как са  Hug

Мен до някъде чак ме е яд, че не се реших да ги пусна по-рано - сега можех да съм светлинни години напред..  Tired
Скоро станаха 18 месеца от както опитваме - не е кой знае колко време.. Млада съм още, ама.... 7 познати вече си родиха децата, а 2 бременеят.. Понякога определено се сдухвам!
Питам се "толкова ли не заслужавам?!" и други тъпи въпроси, ама гледам бързо да ми минава Simple Smile
П.П. и аз имам приятелка, която ми каза като беше в 5-тия месец  Tired "Беше ме страх, че ще страдаш. Не знаех как да ти кажа.. Баси! Не е честно да чакаш толкова време, а аз на шега да забременея дето се вика" - това й бяха думите...
Но я разбирам - сигурно и аз бих постъпила така  Confused
Имаше моменти, в които се натоварвах да съм около бременни и родилки.. Мислех чак да спра за известно време контактите с тях - не защото са ми виновни, а за да не се чувствам зле  Tired
Слава Богу, превъзмогнах и това - излизам си с тях, играя си с бебетата им, радвам се - щастлива съм покрай тях!  Simple Smile А аз ще почакам... колкото трябва! Няма как..
Днес четох нещо от сорта "Щом Съдбата не ти е изпратила дадено предизвикателство, значи то все още не е платено" - явно имам още "сметки" по тази сметка  Crazy
Но знам, че ще дойде и това!  Hug Heart Eyes

Ухх...увлякох се  Embarassed Rolling Eyes Извинете ме!
Сипвам една мента и засядам малко на релакс  Crazy
Гуш на всички!  Hug Hug Hug Hug   bouquet

# 575
Маняна, стоически седиш настрана от лайвмотива на тестването  Crazy
Бъни, сянката я има, ама е много бледичка. Стискам палци утре да видим всички хууубава чертичка.
Витаминка, много се радвам, че споделяш как си. И лентичката ти е много сладурска  Heart Eyes А за температурата - даваш ми голяма надежда, щото като гледам тия над 37 градуса и все си мисля, че при мен няма как да стане.
ЕлиД, много странно ми се вижда така да се хвали.. Едно такова все едно е повече от другите..
Нения, ще стискаме палци за тм! От разказите на една приятелка мисля, че такова пътешествие не е за изпускане.
Ванесита, може и да не е нищо сериозно.  Peace

А аз като не ви чета през деня и вие ме оставяте без грам прашец  Tired

Скрит текст:
Чесно казано се разписах тук, понеже няма с кого да споделя. Майка ми и свекървата знаят, ама просто защото могат да са ми в подкрепа във всяко отношение. Една приятелка знае и това е. Никой покрай мен няма още с бебе. Само една двойка преди месец споделиха, че момичето е бременно, ама на тях толкова много им се зарадвах. Даже я нама обичайната прокрадваща се завист. Ама то се оказа, че при тях не е ставало 6-7 месеца, така че няма как да не им се радвам. Понеже се оженихме наскоро, всички си мислеха, че съм бременна. Сега като виждат, че не съм пък само ни подпитват. Засега сме си намерили оправдание, че чакаме за апартамент, не знам като се изпълни това с какво ще се оправдаваме. И без това всички ме гледат в корема и ми броят питиетата.  Tired

А за изследванията - все се надявах, че ще хвана от въздуха, но понеже съм реалистка - почнахме почти ведна с фоликуметрия, защото имах опасения за ПКЯ. Още 1-2 месеца следене и ако не стане - поред на номерата изследванията. Не ми се чака и да се надявам, пък после да се окаже, че имаме проблем. Няма да го издържа психически, познавам се...

Последно оплакване - Ц ми е 31-33 дни и много бавно ми минава това време, никога не съм мислила, че ще го кажа, но завиждам на вас, на които ви идва на 26-7-8 дни.
Наоплаквах се, стига толкова. Прегръдки за всички  Hug

# 576
babydust7 Късметлийско списъче babydust7
Скрит текст:
Klara. първи ден 25.07, предпологаема дата на О 10.08, дата на М или тест 25.08fingerscrossed
tedi1993bs първи ден 02.08, предполагаема дата на О 13.08, дата на М или тест 01.09  fingerscrossed
Mañana първи ден 17.08, предполагаема дата на О 27.08, дата на М или тест 10.09fingerscrossed
fl0ri7a първи ден 14.08, предполагаема дата на О 27.08, дата на М или тест 11.09fingerscrossed
Кофеин Simple Smile първи ден 12.08, предполагаема дата на О 29/30.08, дата на М или тест 12.09
Solace първи ден 16.08, предполагаема дата на О 30.08, дата на М или тест 13.09
Ransun първи ден 18.08, предполагаема дата на О 31.08, дата на М или тест 14.09
Cristi първи ден 23.08, предпологаема дата на О 04.09, дата на М или тест 16.09
МечтичкаД първи ден 16.08, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест 17.09
Нения първи ден 25.08, предполагаема дата на О 05.09, дата на М или тест 18.09
Диамантче първи ден 23.08, предполагаема дата на О 05.09, дата на М или тест 19.09
shushulina_88 първи ден 26.08, предполагаема дата на О 07.09, дата на М или тест 21.09
Зла овца първи ден 25.08, предполагаема дата на О 08.09, дата на М или тест 22.09
Eudaimonia първи ден 27.08, предполагаема дата на О 08.09, дата на М или тест 22.09
teddytoi първи ден 23.08, предполагаема дата на О 08.09, дата на М или тест 22.09
LOLI{P} първи ден 24.08, предполагаема дата на О 10.09, дата на М или тест 24.09
Ellie D първи ден 26.08, предполагаема дата на О 09.09, дата на М или тест 24.09
Niana първи ден 29.08, предполагаема дата на О 10/11.08, дата на М или тест 24.09
Dzveronika първи ден 29.08, предполагаема дата на О 11/12.09, дата на М или тест 26.09
y00li първи ден 30.08, предполагаема дата на О 12.09, дата на М или тест 26.09.
Danito:) първи ден 28.08, предполагаема дата на О 12.09, дата на М или тест 27.09
Joyfull Joy първи ден 30.08, предполагаема дата на О 13-15.09, дата на М или тест 27.09
Affroditta първи ден 31.08, предполагаема дата на О 13.09, дата на М или тест 28.09.  
shinzou първи ден31.08, предполагаема дата на О 14.09, дата на М или тест 28.09
Vanesita първи ден 29.08, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 29.09
*mel* първи ден 03.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 30.09
Azira_smile първи ден 31.08, предполагаема дата на О 15.09, дата на М или тест 01.10
Goldengirl първи ден 03.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 01.10
krasima84 първи ден 01.09, предполагаема дата на О 16.09, дата на М или тест 02.10
Sarah Lou първи ден 03.09, предполагаема дата на О 17.09, дата на М или тест 02.10
Atlanta_85 първи ден 05.09, предполагаема дата на О 20.09, дата на М или тест 07.10
Merita първи ден 08.09, предполагаема дата на О 23.09, дата на М или тест 07.10
Maya_the_bee първи ден 08.09, предполагаема дата на О 24.09, дата на М или тест 08.10
Estlar първи ден 27.08, предполагаема дата на О ...., дата на М или тест ....
Nektarina първи ден 05.09, предполагаема дата на О ..., дата на М или тест ...

pregnant Нашите успели момичета pregnant

Декември                                       Януари
@Daniella@ - на 12.12 EFP          megi_zdr - на 03.01 EFP
ZorniZZa - на 13.12 EFP             Каая - на 06.01 EFP    
Maqqq91 - на 16.12 EFP             matsutka - на 06.01   EFP
Паулина1-   на 17.12 EFP           VV - на 09.01 EFP
Lunno momiche - на 24.12 EFP     valpetga - на 11.01 EFP
                                                  molina_bohemi - на 15.01 EFP
                                                  presi1974 - 17.01  EFP
                                                  sugarpup - 20.01 EFP
                                                  desss9011 - 20.01 EFP
                                                  shantall - 23.01  EFP
                                                  Ан - 25.01  EFP
                                                  Shakazul - 31.01 EFP
                                                   Elenna - 31.01 EFP

Февруари                                       Март
Klarheit - 05.02 EFP                    Ellie_bg 04.03 EFP
Snow Queen - 10.02 EFP             адинка 05.03 EFP
Roki81 - 15.02 EFP                     Irene 08.03 EFP

Април                                             Май
darkangel-Ели - 01.04 EFP           iggiberry - 10.05 EFP
NikoStorm - 06.04 EFP                 bgzvezdi4ka - 10.05 EFP
baby83 - 07.04 EFP                     M0ni7o_ - 16.05 EFP
4erna pantera - 07.04 EFP          _Стаси_ - 18.05 EFP
vili123 - 09.04 EFP                      Mademoiselle Chocolate - 23.05 EFP    
vl81 - 10.04 EFP                         La Jolla - 26.05 EFP
                                                  koricimu - 28.05 EFP
                                                  June101 - 29.05 EFP
                                                  @Sunny@ - 29.05 EFP
                                                  AMARIA - 29.05 EFP
                                                 ˙Веси˙ - 31.05 EFP

Юни                                                Юли        
dotiraz - 01.06 EFP                     Nikol3108 - 01.07 EFP          
Kristina1989 - 15.06 EFP             Dеsɣ - 20.07 EFP
sindi_87 - 15.06 EFP                   amy_lee - 27.07 EFP
Котаранка - 19.06 EFP               maceto85 - 28.07 EFP
slunchogleda - 30.06 EFP            

Август                                          Септември                                
*карамел* - 20.08 EFP               асита - 02.09 EFP  
Christians Mum - 22.08 EFP          Sweety ஜ - 03.09 EFP
                                                   vitaminka - 05.09 EFP

# 577
Благодаря ви момичета, но тук практикуват така, и щом ме викат за обсъждане, значи има проблем. Само тогава се ходи, иначе няма да търсят, ако всичко е наред. Единствено ме притеснява, че ако има проблем ще ни ''спъне'' с времето относно регистрацията в репродуктивна клиника. Всички документи са готови и иследвания. Останаха само още едни хормони (за мен) 1 седмица преди другия Ц. (което се пада скоро на 22-ри), и този скан, който всъщност ще изиграе лоша роля.
Ноооо...няма да го мисля, каквото трябва да стане ще стане...само напред и това е. Hug
Хубава вечер.   bouquet

# 578
но видях че Маняна е писала за тестове за О от ибей. Маняна, удобно ли е да ми пуснеш линк(може и на лс), кои тестове така и не са ти дали положителен? А има ли в ибей от тези догиталните, които споменаваш? Вчера щях да поръчвам, но отложих за днес, та имам още време да избера.

Дани,при мен не работят тестовете за О от тези,които са най-тънките и евтини .Например тези:
http://www.ebay.co.uk/itm/30-OVULATION-FERTILITY-TESTS-5-PREGNAN … sh=item20e1df5312
Обаче точно тези тестове са най-масово използвани от момичетата тук и виждам,че при тях няма проблем и си им отчитат,за тоа и мисля,че проблема явно е в мен.Уж спазвам правилата за тестване,но никога не ми се е случвало с тях да имам напълно положителен тест.Аха аха да се насити чертичката,колкото контролната и започва да избледнява.Дейставаха ми много объркващо.Зпочнах да си взимам от дигиталните и тествам успоредно с лентичките.Сутрин с дигитален и следобед с лентичка и така...Макар,че тук в темата за тестовете за О ме посъветваха да правя и дигиталните следобед,аз ги правя сутрин с първото ходене до wc,понеже така е описано в листовката им,а и така винаги до сега са ми давали точен резултат,който съвпада и с това,което ми показва БТ.Ето такива дигитални съм ползвала до сега:
http://www.ebay.co.uk/itm/CLEARBLUE-DIGITAL-OVULATION-TEST-/2011 … sh=item2ed6422b49
и тези:
http://www.ebay.co.uk/itm/Clearblue-10-Pack-Advanced-DIGITAL-Ovu … sh=item46216e23cc
Благодаря Маняна   bouquet Поръчах си 100 обикновени и 20 дигитални и смятам да пробвам като теб. За месеците, в които съм правила от тези тънките също нямах положителен, насищаха се доста, но не и колкото контролната. Та сега ще видим и с тези как ще е  Simple Smile
Макар, че ние сме с мъжки фактор засега и с тестове за О и без тях все тази, но имам чувството, че бездействам докато чакаме писмо от болницата. Така поне ще имам занимавка Blush

# 579
Маце, честит празник  bouquet
Бъни, и аз видях сянката - дано утре вече да е истинска черта fingerscrossed
Ох, щях да пиша още, ама тази вечер ММ ми пържи картофки, пък аз ядох, ядох.... сега съм болна от ГГЗ и против всички правила ще се изтърколя към леглото да си пъшкам там ooooh! Отдавна не се бях тъпкала така - имам чувстото, че от ушите ми ще пораснат картофки (ама ако можех да поема още щях да ям Embarassed) Лека нощ, момичета  bouquet

# 580
  • София
Момичета, аз съм любопитна и ще се радвам, ако споделите на колко години сте и от колко време правите опити. Аз съм на 32 г. и имам 7 неуспешни месеца. Имам час при д-р Владимиров другия месец и искрено се надявам изследванията да покажат, че нямаме проблеми... newsm17

# 581
  • София
Рансун   animal085 няколко опражнения и си готова  Hug
Bery_82 добре дошла при нас,аз съм на 30 и правим опити от 1 година за второ дете,първото стана на 5 месец  Hug
Данито  Shocked Shocked лелеее 120 бройки,дано не се налага да ги използваш4 Hug
Crystalline ти пусни прахосмукачката,все някоя трохичка е останала късно вечерта, а за Ц.да много си е ама я питай Ванесита и Афродита,как се карат цикли по 50,60,70 дни,така че шшшъът  Joy Laughing,добре си си....
maya_the_bee съжалаявам за лелката,браво на ТМ и успех на СГ  Hug
Афро като дойде твойто бебече ще бъде най сладкото,защото ще е малко,другите ще са голями и всичкитети приятелки ще ти помагат....гледай го от добрата страна
bananarama Peace за заглавието.....от сега набирам скорост за юнската  smile3508
Днес надникнах малко в майста тема.....как сладко си говорят там момичетата,прегледи,сърчица,пол и т.н.стана ми много мило  Heart Eyes,така ми беше на сърце този месец май,но го изпуснах....е вече на никой месец не се сърдя само да е по скоро  Tired
Лека нощ милички   love001

# 582
Bery_82 аз съм на 33 години, правихме опити от 6 месеца (за съжаление не успешен). Имам едно детенце което стана от раз.

# 583
Аз съм почти на 29, правим опити от скоро, когато стане, ще ни е първо дете.

# 584
  • София
Благодаря ви - *mel*, suzimi, Atlanta_85 !  Hug  Ще се радвам и другите да кажат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт