Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 022
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Как пък цикълът може да се напасва между жените, а бременностите не  Crossing Arms
И аз съм забелязала, че с жени, с които прекарваме повече време заедно, горе-долу по едно и също време се оцикляме  Laughing Даже по Нешънал джеографик или по Дискавъри бяха давали нещо за този феномен  Crazy
Ако ставаше така и с бременеенето...  Whistling

# 76
  • Пловдив
Добро утро мили момичета.  Simple Smile

Азирка много ме изкушаваш с твоите закуски   chef
Нектаринка сори за отрицателния тест, но пък знае ли се, щом няма лелка има надежда.

А това за колежките в офиса...хмммм много странно не го бях чувала  newsm78 Обаче, ако е вярно сега разбирам защо Ц. ми липсваше толкова време. Моите колежки и двете са над 50  hahaha Joy hahaha
hahaha

# 77
  • София
Хахах да де да можеше така и да забременяваме...колко кореми погалих за да прихвана амъ Цъ...
Нения успех за СГ. Praynig Hug
Йоли приемам го добре,защото знам че тепърва ме очакват добрите новини.Пречката е премахната трябва да стане скоро  Praynig преди това хич не го приемах,все бяха сълзи и нерви,сега съм супер позитивно настроена. Hug
Ванесита  hahaha за това се е бавел да знаеш  Joy

# 78
Запис   bouquet
Флоритка прекрасна тема и много свежа, в това студено време  Hug Честита ви годишнина и нека винаги се обичате и подкрепяте във всяко едно отношение  Hug
шокич Благодаря ти много за "уроките" ...от твоите уста в Неговите уши  Flutter Какво ме беше питала, че забравих....веднага ще кажа   bouquet
Мел сори за гадната лелка....сега както си заредена с нови сили и бързо към отчетни  Hug
Ванеситка и аз съм така...най-младата ми колежка дето пряко работим с нея е на 40....аз се чудя какво стана с Ц пък то  hahaha
Нения успех на мъжо на СГ....ама така им се пада...не може само да вършат приятата работа и да чакат да стане всичко от нас  Naughty Малко  ред и дисциплина трябва  Whistling
Йоли успех с търсенето  Hug
Нектаринка дано е някоя срамежливка и просто да е рано  Hug
Диамантче ако ставаше така докторите щяха да се видят в чудо  hahaha Пък и по-добре....има жени които не искат деца  Crazy
Атланта Суей или Суити беше не помня извинете ме  Blush Хайде не ни дръжте в напрежение...тест...тест...тест....тест  Twisted Evil
Аз се върнах от зъболекар.....е извади ми 1 както си и помислих....все още ме държи упойката и не усещам нищо....дано и след това да е така, че......  Confused Трябва още 1 да се вади и после само плака ще махаме и малки кариеси.....ама ако до тогава забременея ще оставя тия неща за по-нататак  Flutter Тест мислех да правя днес сутринта преди зъболекара, но не можах вчера да си купя защото много валя и мисля днес да си взема и....не знам дали да го направя....БТ тази сутрин ми е 36.40 ....не мисля, че има смисъл пък и имам обичайните ПМС .....
Ако съм забравла някоя да отразя, която ми е писала....извинявам се много ама сега мисля само за зъба...  Sad

# 79
Мечтичка, аз тест няма да правя. Ако закъснее повече от седмица тогава, но с тези болки, ще ми дойде.

# 80
  • София
Мелче, това с коремите не работи. По 10-15 на ден пипам, ама нъц  Joy

# 81
Атланта нали знаеш, че докато няма лелка има надежда.....ама кой го казва....аз също съм обнадеждена за този месец  Whistling
Витаминка ти най-вече намазваш това с коремите  Joy
Сега се сетих да ви кажа, че освен че изгубих всякакво желание за кекс и сутринта едвам си сложих термометъра....не искаше да седи вътре и това е и беше много неприятно....даже после като тръгнах да го махам и разбрах, че се беше изхлузил почти целият  ooooh!

# 82
Мечтичка, знам, но нещо не го вярвам да е станало. Ще си чакам, ако не, ще ида на лекар.

# 83
Атланта защо е такова при теб настроението? да не би да сте пропуснали момента или....

# 84
Мечтичка, О не меря, така че само предполагам кога е била. Иначе това ни е втори месец опити, този се постарахме повече от миналия, но аз съм си решила, че няма да стане бързо. При мен нещата стават само с борба.
Имам си стандартните болки в корема и гърдите, никакво зацапване, което да определя като импл., затова така мисля. А и бяхме на море, като си дойдохме имаме и двамата проблеми в работата и закъснението го отдавам повече на това.

# 85
  • От Луната
И на мен след О никак не ми е до кекс. Даже миналия М, бях много подута и сама не се понасях. А ММ е закачлив, минава и ме пощипва, а аз реагирах като все едно ме е набил  Thinking . По принцип като съм в настроение аз го правя, не знам каква беше тази апатия. Все едно съм "мръсна" или нещо такова, не знам как да го опиша.  #Crazy #Cussing out

Мел, радвам се на позитивната ти енергия! Ще стане скоро ...  Hug
Атланта аз си мисля, че и при нас ще е така. Без борба няма да стане ... дори си мисля, че ще стане, когато съм на ръба на отчаянието. Преди да се откажа или нещо такова. Винаги така става, точно когато вече нямам никаква надежда! При мен всичко е много изстрадано, никога нищо случайно Sad

# 86
Йоли, значи сме в един отбор. Все едно описа мен.  Hug

# 87
Абе не знам какво е това, ама след Овуто (ако е имало, по усещания карам и симптоми) даже термометъра не иска да седи  hahaha Много ми е неприятно, хич не искам нещо да се доближава до там, а ММ милия като му казах снощи, че не искам той "Не искам да губим тръпката и желанието помежду си"  Flutter Толкова беше миличък, че не разбра май много точно защо не ми се иска....И после реших да се смиля и да "джиджи-биджи", ама заспах директно на дивана и му е станало гадно сигурна съм.....ама като грам желание нямам и се притеснявам да не да ми е некомфортно като последният път?!  Crossing Arms

# 88
  • София !
Здравейте  Hug !
Много се изписали  Laughing, връщам се на зад да ви чета  smile3529 .

Темата е, страхотна
  newsm18 - fl0ri7a  Hug !
Дано да ни донесе само положителни емоции и само  EFP тестчета  Heart Eyes !

# 89
Здравейте момичета  Hug Включвам се с една питанка - трябва да си направя ваксината за тетанус , но незнам дали е редно след като бебеправим.От друга страна знам ,че имам доста голяма киста и е малко вероятно да се получи чудото докато я имам. На последният преглед ми казаха да отида когато ми дойде ,но нямах възможност точно тази седмица и сега незнам какво да правя.Според календара имам още няколко дни до О . Навсякаде из нета чета противоречиви мнения и наистина съм объркана и няма как да звънна да лекарката да попитам-чак другата седмица. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт