Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 034
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Sway, аз също съм си я заплюла, но май няма да го бъде.

# 61
Добро утро  момичета или ден Mr. Green сутринта ми беше криво и реших да се излежавам до обяд,М все още я няма,но усещам че е близо и затова не правих тест,сутринта БТ показа 36.7,а час по късно 37.1,незнам да се надявам ли или да го отписвам,чакането е ужасно!!!повече няма да се тествам преди М голям автогол си вкарах Simple Smile
Нектаринка ,Атланта Flowers Four Leaf Clover

# 62
Цоп в новата тема. Наритах рано-рано сутринта ММ да ходи на СГ, но нещо ми се офлянкваше, не щя да ида с него, после ми се обади да пита къде е болницата. Накрая се опита да се измъкне много подло, казвайки че закъснява за работа (факт, де)  ooooh!
Толкова ме ядоса, че бях готова да му тегля една... твърди, че е свършил работата, сега чакаме резултати  Crossing Arms
Приятната изненада е, че са му взели 100лв в Малинов, а не подготвените 150  Whistling

Много ми се спи, два поредни дни съм на рождени дни и все едно валяк ме е газил  Tired

# 63
Ellie D дано всичко се нареди в работата или бързо да намериш нова и по-хубава където да си спокойна.весело изкарване в Рибарица
merita, вярно е ние тука сме доста и сме през ден два понякога има и съвпадения Joy Joy
Sway бързо да ти се оправя настроението  и при мен така сякаш всеки втори на улицата е бебе и майка ама нищо де да има деца и нашия ред ще дойде.
на мен не ми се работи днес ,а станах с мисълта за петък  ooooh!

# 64
  • Be realistic - plan for a miracle.
Запис,
Абе момичета чували ли сте твърдението че ако няколко момичета примерно работят в един офис ил иза заедно по цял ден, месечните им цикли се изравняват  Rolling Eyes мислите ли че е вярно?

Toва сега го видях, като се върнах да изчета и да кажа - вярно е! ooooh! В моя офис сме 70% жени и по едно време всички се бяхме изравнили... И да ви кажа какво чудо ставаше, когато ПМС удари всички ни по едно и също време  Mr. Green Ей, ужасно е!

# 65
И аз идваам  #Silly
Флорита-невероятна тема  Heart Eyes  Hug Направо ме разчустваш всеки път...и как си направила списъка с всички ни, които се надяваме...страхотно е Wink Витаминке-страхотни снимки!!!
И за утре -реших-тестче-имам един останал  Crazy пък може и да съм приятно изненадана  Flutter
До по-късно мацки   bouquet
Да, мн е готин този списък, дано се местим скоро в този с две черти  Hug

та така - добро утро и от мен Изчетох ви , то мн сте писали  Hug

Честита ни нова темичка   love001 флори, честита годишнина и от мен-мн радост и обич да има в семейството ви   bouquet  bouquet прекрасна тема както винаги   bouquet  bouquet
витаминка, супер снимки, стискам палчета за теста ти   bouquet
мел, съжалявам за лелята, сега като се замисля, беше рано да види доктор нещо...защо ни пускат такива мухи не знам ...
мацето, браво на малкия сладурко, расте и ви маха с ръчички, браво за прегледа, Дано винаги всичко да е наред  hug

И аз съм чувала за това с МЦ и изравняването, но скоро не съм се замисляла, с една колежка така ни се бе изравнил  Mr. Green Mr. Green
ели, мн добре знам какво е, от стреса не ти е до секс ...Дано нещата да се наредят в работата, да намериш по-добро място, защото понякога и да е трудно да прескочиш на нова страница, така е по-добре и си струва, Всяко зло за добро както се казва  Hug Прегръдки  hug

Sway, хмм познато, чак 11 не, но в квартала където работя има много млади семейства и мн бебета, по пътя ми също винаги има ...Какво да се прави, гледам да не го мисля толкова (е, не ми се получава, вчера като затворих очи и само си мислех разни неща и то черни ... примерно за приятелката ми как беше на противозач. как при тях стана на 5тия месец, как при нас не става, абе ужасни мисли) Аз нищо не си заплювам, ще чакам, само искам да дойде бебчо здрав, когато реши  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 66
хаха вярно е това за изравняването и в нашия офис сме се наредили една до друга:)

# 67
Асита какво става с теб момиче?

# 68
Здравейте мацки   bouquet
Само да съобщя, че съм с една черта -сега остана въпроса защо ми закъснява така  Crossing Arms
По-късно ще се включа по-активно, че още пия кафе и дрънкам по скайп  Mr. Green
цАлуФки  Heart Eyes

# 69
Nektarinka, и аз почвам да се чудя същото за себе си-имам си стандартните болки и нищо  newsm78 . Тази година само след постите ми закъсня много, но там беше ясно защо.

# 70
  • София
Привет и от мен
Еххх Нектаринка,дано е рано или ако идва да не се бави  Hug
Азирка апаратурата вече им е доста добра и се вижда всичко.Доки ми каза че е 50/50 вижда точица но тя може да е парче останало от операцията не ми е гарантирал нищо.С толкова кървене и зацапвания си е било точно такова......а за мухите в глават,същото е каъо да видиш изпарителна преди закъснение и да се надяваш да е истинска.Така или инначе полипа,които зверски ми е пречил го няма и сега се надявам бебо да не се забави,просто да уцелим момента.Говорих сутринта с доктора питах го дали мога да.пия утрогестана за добавка на прогестерона и лигавицата и ми каза че може.Та почвам го от 15 ден до 25 ден,сутрин и вечер по 1 хапче през устата.Този месец ще си взема и тестове за О,защото доки го няма и не можем да Проследим О.Почвам и хаповете за подготвяне на най пухкавия матрак  Praynig

# 71
Добро утро мили момичета.  Simple Smile

Азирка много ме изкушаваш с твоите закуски   chef
Нектаринка сори за отрицателния тест, но пък знае ли се, щом няма лелка има надежда.

А това за колежките в офиса...хмммм много странно не го бях чувала  newsm78 Обаче, ако е вярно сега разбирам защо Ц. ми липсваше толкова време. Моите колежки и двете са над 50  hahaha Joy hahaha

# 72
Ванесита  Joy
Вярно е, навремето в студентски град се бяхме регулирали така - две съседни стаи с по три момичета. Едновременния ПМС беше нечовешка мъка за съседи и приятели, просто ни подминаваха стаите  Laughing

# 73
Ванесита  Joy
Вярно е, навремето в студентски град се бяхме регулирали така - две съседни стаи с по три момичета. Едновременния ПМС беше нечовешка мъка за съседи и приятели, просто ни подминаваха стаите  Laughing

Без майтап  hahaha hahaha hahaha Сериозна съм...Божеееее, Божеее...... ooooh!

# 74
  • От Луната
Добро утро ... нямам време да пиша подробно Sad мъчат ме дълги проекти ... оххх ако се запази тенденцията ще трябва да си търся колега. А сега търся коректор на свободна практика ... и да ви се оплача, нямате идея какви неграмотници кандидатстват за коректори  smile3516 Много трудно се намират хора на които да се довериш ... Sad

Мел, съжалявам за лелката, но се радвам че го приемаш позитивно, аз не бих могла.  Hug
Нектаринка, Атланта ... стискам палци момичета. Много опустя миналия месец, трябва да наваксаме Simple Smile
Витаминка, снимките са супер Simple Smile. Имаш талант, не спирай да снимаш, макар и за хоби  Hug
Асита, днешния ден е доста крив наистина ... как не ми се работи  Sleeping
Нения, стискам палци за СГ. А за мъжете - без коментар, моя се разболя само като чу за СГ  Joy
Ванесита  Joy Joy Joy, на морето ми дойде, а моята свекърва е в менопауза - дойде й един ден след мен  hahaha

Благодаря за шоколада (много обичам) и за почерпката Simple Smile,
ако има позабременели момичета ... честито!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт