Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 042
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
здравейте момичета!как е сте?Корициму благодаря за розовият прашец   bouquet да обера колкото е останало,че го осмукахте прашеца,докато се усетя  newsm79 newsm75 newsm28
това за момичетата в офис с циклите не съм го чувала,ама защо не  Simple Smile
шушу незнам за тетануса,ама си оправи кистата,че ми се струва по-важна.трябва да се консултираш за най-сигурно.
и аз се сетих за Клара,че не е писала отдавна и Дзвера и тя...

# 91
shinzou за кистата съм се консултирала вече с двама лекари и са на мнение ,че трябва да се следи поне един цикъл преди да се вземат каквито и да е мерки.Единият ми обясни , че много от кистите със бистра течност се премахват с цикъла(което в моят случай не е гаранция , тъй като разбрах за кистата по време на ехограф докато бях в цикъл).Другата седмица ми е следващият преглед и се надявам след като представя резултати от изследвания на кръв и урина да има някаква по-голяма яснота  Praynig . Мерси за отговора  Hug

# 92
Флори честита годишнина, много да е обичате и подкрепяте, все така лъчезарни както и в сватбения ден!
Ели още не сме го решили. Мисля нещо от типа СПА, масажи и вечеря в хубав ресторант. Тази седмица ни е много натоварена и изнервена и на двамата, та ще трябва да релаксираме максимално.
Нения стиснати палци за хубави резултати от СГ.

Аз работя само с мъже, ама единият е вечно кисел и компенсира липсваща колежка с ПМС  Mr. Green

# 93
Заради тая СГ изпуснахме яйцето, снесла съм го вече, ама те и без това войниците се оказаха мързеливи  Crossing Arms

Скрит текст:
Aглутинация и астенозооспермия (слаба подвижност). И наличие на левкоцити, явно има някаква инфекция, която тепърва ще търсим  Crazy Това на прима виста чух по телефона. Надявам се ако разкараме инфекцията да се пооправят нещата, дано Rolling Eyes Морфологията е в норма (e не е блестяща, но 18% са си в норма). Сега и антитела май трябва да пуснем, а?  newsm78
Иначе и аз бях на преглед да търсим овулация - имала съм  Sunglasses Препоръча ми обаче една кофа добавки заради късия цикъл.

п.с. и аз работя само с мъже, ама моите са кротки  Laughing

# 94
Заради тая СГ изпуснахме яйцето, снесла съм го вече, ама те и без това войниците се оказаха мързеливи  Crossing Arms

Скрит текст:
Aглутинация и астенозооспермия (слаба подвижност). И наличие на левкоцити, явно има някаква инфекция, която тепърва ще търсим  Crazy Това на прима виста чух по телефона. Надявам се ако разкараме инфекцията да се пооправят нещата, дано Rolling Eyes Морфологията е в норма (e не е блестяща, но 18% са си в норма). Сега и антитела май трябва да пуснем, а?  newsm78
Иначе и аз бях на преглед да търсим овулация - имала съм  Sunglasses Препоръча ми обаче една кофа добавки заради късия цикъл.

п.с. и аз работя само с мъже, ама моите са кротки  Laughing

Нения ние сме с 6%, така, че.... всичко ще е наред. Hug
Мая е много ми харесва твоята графика, залагм, че този месец е твоя, остави го този тест където е показал - . Дано се похвалиш  Hug

# 95
Пожелавам на всички да забременеете в този 9-ти месец от годината!  Mr. Green

# 96
Ех, че хубаво пожелание  Hug
 newsm79 newsm79 newsm79

Christians Mum, кога ще разберем с какъв цвят е прашеца?  Heart Eyes

# 97
Наистина е много хубаво пожеланието. Взимам си и аз от прашеца, но на телефона нямам такава икона.

# 98
Дам, поне морфологията е в норма. Ох, какъвто е труден с лекарите... от сега ми се стъжни. Дано успеем да докопаме инфекцията в най-скоро време, поне да знаем с какво ще се борим.

Я да пусна прахосмукачката, може да съм измътила и войниците да са кьопави, но може пък някой да хване последния влак довечера  Mr. Green
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79

# 99
Пожелавам на всички да забременеете в този 9-ти месец от годината!  Mr. Green

Благодаря ти за прашеца и хубавото пожелание. Дано бъде най-успешния  Hug
Да си взема от прашеца, че този месец ще забременявам  Mr. Green
 newsm44 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 newsm79 newsm28 smile3535

# 100
Като се има в предвид,че още съм в 8-9та седмица,ще почакаме още докато разберем.  Crazy
И на мен ми е много интересно,но.. за сега ще ви ръся с неутрално жълт!  Mr. Green

# 101
Christians Mum Мерси за прашеца, а имаш ли предпочитания за цвят  Hug
Ванесита мерси мила, дано  Praynig
Нения успех с лекуването и на двама ви. Дано в най-скоро време се похвалите.   bouquet

# 102
Като се има в предвид,че още съм в 8-9та седмица,ще почакаме още докато разберем.  Crazy
И на мен ми е много интересно,но.. за сега ще ви ръся с неутрално жълт!  Mr. Green

Всякакъв ме устройва, стига да бъда опрашена най-накрая  Laughing

# 103
Я и аз да обера остатъците, независимо от цвета (може и двуцветни Mr. Green) newsm79 newsm79 newsm79 Christians Mum, благодаря  bouquet
Ама сте писали, докато ви изчета остарях ooooh!
Това за многото женски заедно е вярно - знам го от кучетата Mr. Green Няколко женски, живеещи заедно започват да се разгонват заедно или с малка разлика (едната подранява, другата закъснява докато се "координират" Laughing) Та защо да не е вярно и за жените Rolling Eyes
Преди малко се прибрах от работа, сипах си една бира и седнах да се разсейвам с вас с надеждата, че има още EFP
Скрит текст:
Нещо ми е сдухано и безнадеждно, ама ще ми мине надявам се Tired Не мисля, че има някакъв шанс да е станало този месец - като че ли като проследим О и хоп... готово Crazy Да, ама надали - все още не се знае какъв заек ще изскочи от дупката и да разчитам на случайности някак си е несериозно... и все пак си разчитам, нямам друг избор засега Confused Единственият лъч надежда е, че все пак се получи нещо, макар и некачествено... ама това е като да играеш на тото и да улучиш шестица... и да има още 500 познали... каква е печалбата в случая - една празна надежда за още една шестица Thinking Ох, я да си пия бирата - нещо ме хващат лудите... again Banghead Извинявайте Embarassed
Хайде, размахвайте хубавите тестове, че както ми е криво ще препишкам всичките дето ги имам накуп #2gunfire

# 104
Нения успех с лекуването и на двама ви. Дано в най-скоро време се похвалите.   bouquet

Мерси Мая, но хвалби - най-рано през ноември Wink

Общи условия

Активация на акаунт