Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 093
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Афро аз мисля,че  трилогията "Крофайър" няма да ти хареса след като първо си изчела Нюансите....аааа като забременеш никви еротики  Naughty причиняват контракции  Joy,браво за направлението,а парите....те така или иначе никога ги няма и не стигат
Нектаринка честит празник  newsm51,много,много  txtloves,Циклона ни върти номера  #2gunfire и аз бях така и пак си влезна в форма  Peace
Тиата не се ядосвай,всеки който е минал през сватба те разбира,винаги има такива издънки,колкото повече организираш толкова всичко се разваля,не е проблема в твоя телевизор  Mr. Green
Фло аз го видях,не не го отворих,и си викам това е нещо ново май,ще го прочета  Peace
Сузами взимай антибиотик веднага  Hug
Ransun от хаповете е ама дано продължат и след това,до кога трябва да ги пиеш?
sofiq119 за съжаление тестовете ни го погаждат тоя номер,оставят ни без надежда и в 99,9 винаги познават,дано е още рано за твоя  Praynig
Моя ЦиклЮ  е странен,няма го никакъв....е нормално след операцията всичко се променя....даже ме кефи така......лекичко  Crazy Crazy Crazy
Лека нощ  Hug

# 151
  • София
не съм мислила, че ще има толкова спънки покрай организирането!Все си мислех че ще се тревожа единствено за времето, то обаче се оказа съвсем друго! Mr. Green
Ако можех щях сама да си снимам сватбата! Mr. Green

# 152
Ми давай! Селфи, селфи, селфи Mr. Green

# 153
  • София

и ще съм егати булката, с една дълга ръка на всички снимки! Joy
Искате ли да видите роклята и обувките?

# 154

и ще съм егати булката, с една дълга ръка на всички снимки! Joy
Искате ли да видите роклята и обувките?

Да,да, да  Party newsm44

# 155
И аз искам! Ама бързо, че ще спя Grinning

# 156
  • София

Малко е измачкана роклята, но още не съм я прала от магазина и както беше нагъната в чантата я снимах!

гръб

Rolling Eyes

# 157
Супер са!

# 158
Аууу TIAta, много са нежни и обувките и роклята. Ще бъдеш прекрасна булка!

# 159
  • София
малко се губи красотата на роклята, като е така намачкана, но ще я видите на мен изгладена! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 160
Страхотни са.

# 161
TIAta, много е хубава роклята, ако някой ден се наканим с ММ да вдигаме сватба, ще трябва да те питам от къде си я намерила толкова изчистена, да ме пратиш и мен там   bouquet

# 162
  • София
ZARA за целите 99лв. Joy Joy Joy

# 163
TIAta, прекрасна булка ще си  Wink Ако искаш мога да ти препоръчам и фотографа от моята сватба.

# 164
Много ми харесва. Чак се замислям дали да не си купя една за в бъдеще  newsm78  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт