Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 088
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добър ден!

Благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet

Бъни, и аз я виждам чертичката. Дано утрешния тест я потвърди  Praynig

Витаминка, ти с твоята работа май всеки ден ще се следиш на УЗ  Crazy

На мен ми е тъпо...
Скрит текст:
Тази сутрин като дойдох на работа и първите думи след "Добро утро" на колежката ми бяха "Искаш ли да ти кажа една клюка?", Аз: "Бременна си нали?", Тя: "Да". Излишно е да ви казвам, че грам не се зарадвах  Tired Като се има предвид с какво нежелание дойдох на работа... Добре, че днес си тръгвам в 14:30ч.

# 481
Ванеситка, добре съм, благодаря. В някакъв изкуствено предизвикан застой, но преди старта човек трябва да почине, да се нагласи психически! hahaha
Маце, не съм, на работа съм, но довечера ще врътна една, нямаш грижи! Hug Ама обещаваш като замътя и аз, да дадеш едно рамо, защото самообладанието ми ще се продъни в дън земя.  bowuu
Йоли, щом имаш стимул, замеси! Тя вярата е задължителна, но само всяка вяра, т.е. дали ще вярваш във висша сила, в себе си или в магията на замесването на хляба, всичко това помага! Hug

# 482
Маце,Честит Имен Ден!   bouquet
Бъни,вижда сееее!Стискам палци утрешния да е с още по-наситена черта!  Hug
ЕлиД,егати тъпия начин да съобщиш,че си бременна  ooooh! Не се ядосвай и лека работа! Hug
Витаминка,браво!Много се радвам за хубавите новини и ти желая лека бременност!

# 483
  • От Луната
Есенче, не знаех за празника. Просто снощи погледнах брашното и си казах утре ще замеся питка. И днес от вас научих за празника, от 10 дни питам какво е на 9ти и никой не знае Simple Smile Нещо вътрешно ... не мога да го опиша, явно е вяра - към какво - не знам Simple Smile

ЕлиД  #Crazy тази твоя колежка е  Crazy. Сама ли си пуска слуховете Simple Smile

# 484
  • София !
Мел  Hug , теста уж трябва да е - LadyTest, така пише на него . Иначе аз не спирам да я наблюдавам  hahaha , за сега си е, там . И нали правих още 2 предните дни, пак същите, там определено няма чертички . Имам надежда, дано да е, истинска  Praynig !
Много ви благодаря на всички, утре пак ще правя, да видим там какво ще излезе  Hug !

# 485
  • София
Витаминка според мен няма смисъл да продължаваш с утрогестана,бебето се е настанило и вече си увеличава леглото.Питай задължително доктор,но щом нямаш оплаквания може би няма нужда да продължаваш с утрогестана,поне аз така мисля  Hug
ЕлиД-офффф колко познато,колко пъти съм плакала при съобщаването на такава иначе хубава новина..... Hug,но си казвам-аз също ще съм горда да я съобщя тази новина,така че преглътни го ще се случи и на теб  Hug
Бъни щом си е там е добре,а щом е друг а не Клиър още по добре,надежда има....успех утре сутрин две ярки черти  Hug

# 486
ЕлиД, не се ядосвай и не обръщай внимание. Аз също имам окоро себе си подобни хора, но съм ограничила общуването.

# 487
Добро утро и от мен момичета и приятна нова седмица   bouquet
Благодаря ви за подкрепата...знам си, че винаги сте на линия и изтърпявате на всички момичета излиянията  Hug  Hug  Hug
Йоли въобще не си мисли че не си силна...щом си минала през толкова неща и си оцеляла и си станала човек с голямо сърце, значи си силна  Hug
ЕлиД Нектаринка Честити ви годишнини....все така да се обичате както в първият ден и много сбъднати мечти  Heart Eyes
Бъни и на мен ми се вижда от "бременните" чертички....хайде стискам палци за утре  Hug
Витаминка нека все така да се развиват нещата с теб и бебо  Heart Eyes
И аз мисля като Азирка относно противозачатъчните....че нали точно това им е името...това, че е станало при някой след спирането им въобще не означава, че ще стане и при вас и ако ставаше толкова лесно до сега да съм го родила и да бъде на 3-4 месеца  hahaha Не искам да обидя никой, но на мен Март месец ми ги "предписа" едно АГ уж за лечение и с цел после да станело  ooooh! Ако го бях послушала до сега нямаше да съм направила необходимите неща....лапароскопия, СГ на ММ и мисля, че има ефект....имах вече доста по-кратък Ц и т.н.
Мен страшно ме боли мястото на изваденият зъб и ме е страх да не излезе нещо  Tired За всеки случей ще направя един тест и в сряда когато ми е следващият час за зъболекар пък....да видим Simple Smile Не ме боля толкова след изваждането както от снощи ....3 дни след това  newsm78  #Crazy

# 488
ели  Hug в такива моменти ми иде точно това от подписа си да направя ... трудно е...
витаминка, браво!
атланта, с всеки месец се засилва желанието нали ...

# 489
  • София
Маце, не съм, на работа съм, но довечера ще врътна една, нямаш грижи! Hug Ама обещаваш като замътя и аз, да дадеш едно рамо, защото самообладанието ми ще се продъни в дън земя.  bowuu
[

Олее за теб специялно всичко! Ти само замъти го а аз ще ти звъна всеки ден да ти казвам как расте бебо в теб  Hug

Витаминка в болничен ли ще те пращат? При кой ще се следиш там? А и за урогестана не се притеснявай няма как да си навредиш, но питай някой лекар.

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 490
  • Plovdiv
Честит имен ден!!! Момичета, излезнахте прави за меренето на О. следобед. Но с това пишкане ще ми е много трудно, но за бебчо ще се жертвам да стискам 2-3 часа.

ЕлиД, ако знаеш само колко те разбирам. Всички около мен са бременни или наскоро родили. Онзи ден направо ми пречерня направо. Бях на кафе с едни много близки приятели, които чакат бебе в момента и едни, които имат такова на 4-5 месеца. Ставам аз до тоалетната и на връщане ги чувам как си коментират "Какво сме чакали" или "Нямало ли най-после и аз да забременея". Като ме видяха явно, че идвам се чу "Тихо, че идва". Повярвайте ми много ме заболя и толкова грозно впечатление ми направи, че до края на живота си няма да го забравя. Не знам тия хора не си ли дават сметка като говорят. При тях от раз станало, ми радвам се за вас.

Сега малко да разведра обстановката, че пак се сдухах.

Вчера гледаме някав филм и една си мери и тя О. с лентички и обяснява на мъжа и, че тр да правят секс и да стой с дигнати крака, на което мъжа ми се провиква от дивана "Виж виж още една като тебе" Joy

# 491
здрасти банда  Hug

Още не съм ви изчела, но влизам да се оплача
Скрит текст:
така вървят нещата, че май сама ще си пътувам за хималаите Tired Просто.. няма кой да работи в "семейния" магазин, ако ни няма и двамата. Още не се знае, стискайте палци да се намери някакъв изход, че мъжо и той е заслужил пътуване, а все не му се получава Confused Наложи се да уволним момчето, което работеше там и сега той обучава една девойка, ама... не виждам как ще остане сама три седмици само след месец работа

Кристи ме беше питала преди няколко дни за ЦС, а аз забравих да пиша - не, не са ми правили. Ще правя през ноември, живот и здраве, сега други неща са ми на главата. В четвъртък ще ни вземат кръвчица за прогестерон (на мен) и хламидиите (за двамата), ще видим да пуснем и МБ и другите неща тая седмица. Въобще ми е едно тотално изперкало, хем има план, хем има още 10000 странични неща, с които трябва да се съчетае всичко. Просто е такъв период, винаги така става - или не се случва нищо сума ти време, или всичко става накуп и едно през друго Crazy

Гушки, връщам да чета  Hug

# 492
Момичета, имате ли проблем с форума или грешката е в моя телевизор. Влизам само през телефона.

# 493
  • София
Да, най-вероятно ще си взема отпуските и после болнични ще ми дават.
Иначе сега това се чудя, какво да правя, къде да се следя...
За сега се чудя между др Ковачева, др Григорова и др Джонгова. Rolling Eyes
Има и други добри лекари, разбира се, обаче освен, че ги познавам и виждам работата им, ми ги препоръчаха, но идея си нямам на къде да се насоча. Май-май ще питам тия дни като видя д-р Ковачева дали може да ме поеме... оф не знам  Joy

# 494
Azirka, да, но аз и по принцип много искам, сега обаче определено се засилва повече. Но съм се "запасила" с търпение и само се моля да стане, ако може по-скоро или поне да не ходя пак по лекари.

Общи условия

Активация на акаунт