Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
Какви са мненията за дрехите за бременни?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Обсъжданата тема във форума е за бременност и майчинството. Хората споделят своите истории, опит и въпроси относно бременността, пола на бебето, подготовката за раждането, здравето и други свързани теми. Във форума се обсъждат теми като предчувствия за пола на бебето, преживявания по време на бременността, прегледи, здравословни проблеми, подготовка за раждането и избор на дрехи и аксесоари за бебето.
-
Какви са мненията на форума за лекарите на Канарските острови?
-
Какви са мненията за дрехите за бременни?
-
Как майките се справят с обезкосмяването по време на бременност?
-
Какви са препоръките за обезкосмяване по време на бременност?
))
с тати сме много щастливи , дори сме си наваксали едната седмица назад, с която вървяхме и се оказа, че според размерите съм 23w+2 вече
, тежим приблизително 500 гр. Днес ходих да давам кръв и урина за изследвания .. Казах на АГ , че от време на време усещам тези Бракстън Х и тя като се притесни каза : " Много е рано , трябва да те вкарваме в болница " Но след това като ми прегледа шийката и установи, че се е скъсила и омекнала ми увеличи дозата магнезий + но-шпа . Може би заради спонтанния ми аборт реагира чак така .. и каза много да се пазя и да лежа предимно (все едно съм в болница) Силно се надявам да не се стигне до нищо сериозно и лежането да даде ефект . При някои от вас има ли ги вече тези Бракстън Х ?

Но през цялото време ми стискаше ръчичката и ме галеше по главата и целуваше
Подсказка - можеш да видиш доктора, при когото те е пратил какъв специалист е по-точно и в коя насока на АГ е най-добър - така можеш да се досетиш