KARADAYI с Кенан и Бергюзар - сериалът и новините извън него - Тема 15

• 21 305
  • 735
  •   1
Отговори
# 30

Ново двайсет.

Атв ще повтори последния епизод от сезон 2 на 8 септември, а новите серии ще започнат на 15-ти.

Нямам думи. Такова отвратително отношение от страна на АТВ и Ай Япъм към аудиторията на КД.

Пускат ни по 4 снимки, едно резюме, което е абсолютно безсмислено и сами можем да си го напишем, спряха подсказките,  никаква по-специална реклама, цяла седмица гърмят, че ще започват на 8-ми, сега нищо.

И това е сериалът, който им е донесъл най-много пари миналата година. Явно трябва да се молим рейтингът да удари дъното, че да започнат да ни обръщат внимание.

# 31
Варна   Hug без майтап, стройха ни на едно с учениците.  Mr. Green
Еми както се казва, здраве да е Peace само дето докато се ядосваме с тях, може и част от него да загубим.  Twisted Evil

# 32

Те затова нашите хора разпускат по басеините. Не знам само защо ги прибраха толкова рано от плажовете.  Laughing Laughing Laughing

# 33
Ето  я новата дата

# 34
Пфф, намериха за кога да ми го отлагат....  Поне да бяха пуснали по кадърно резюме и повече снимки, не да пускат снимки от фрагмани, и от тийзъри..

# 35
Джем е писал

Ваканцията свършва. Последен ден. В неделя- на работа

# 36

Джем е писал

Ваканцията свършва. Последен ден. В неделя- на работа

Крайно време беше.  Hug Hug Hug

# 37
Бомбата, поставена в колата, не унищожава само тези, които се намират вътре. Тя прави на пух и прах живота на семействата на Махир и Фериде и този на техните близки. Тя съсипва душите им.

# 38
Гюнайдън с Халит

# 39
# 40
Кенан в четири от неговите роли

# 41
# 42

Joy

Нашето лудо момиче ...

Берг на сватбата на Доа

# 43

Joy

Нашето лудо момиче ...

Берг на сватбата на Доа

Ееееей,аферин,голяма купонджийка Бергита,да й се не надяваш! smile3501

# 44
Берг

Да,  точно така, аз съм Елмира на 32.

Берг прави паралел с анимационната героиня Елмира, известна с навика си да гушка всякакви животинки и с репликата " Ще те прегръщам, целувам и обичам винаги"

Общи условия

Активация на акаунт