KARADAYI с Кенан и Бергюзар - сериалът и новините извън него - Тема 15

• 21 307
  • 735
  •   1
Отговори
# 15
Варна  Hug Hug Hug   bouquet

Горкият Махир... Cry Cry Cry

За първи път и аз да го оправдая, че ще действа с "юмруци", а не следвайки буквата на закона

Само като гледам снимките и ме стяга гърлото  Cry Cry Cry

# 16
EПИЗОД 76

РЕЗЮМЕ

Човек не може да избяга от съдбата си. И Махир Кара ще продължи да живее със своята черна съдба в този голям свят. Бомбата, поставена в колата, не унищожава само тези, които се намират вътре. Тя прави на пух и прах живота на семействата на Махир и Фериде и този на техните близки. Тя съсипва душите им. Двама души от семейство Кара загиват. Махир полага в гроба любимите си хора със собствените си ръце и разбира, че е осъден да живее с тази болка до края на дните си.

Разследването на случилото се дава резултат. Намерен е човекът, поставил бомбата, той признава вината си.  Махир не е доволен от получените отговори и не смята да се откаже от разследването. Научава, че всъщност той е бил истинската мишена. Оттук нататък пред Махир има два пътя. Или ще живее с болката, ще бъде опора на семейството си и ще се примири със случилото се, или ще намери истинският виновник и ще му отмъсти.

Ще рискува ли Махир да загуби Фериде и баща си, които знае, че никога няма да му позволят да тръгне по пътя на отмъщението? Ще дръзне ли, знаейки, че не е редно, да поеме по черните пътища и да омърси себе си?

# 17
varna_2  Hug   bouquet
Благодаря за всичко!
Много любопитна е информацията за филмовата индустрия. newsm51

# 18
Много ми харесаха тези снимки. Не че им се радвам, просто Кенан се е справил наистина много добре. Сякаш са от истинския живот, сякаш току що са му съобщили, че негов близък е починал. Както са писали на едно място в снимките има невинна и искрена болка.

# 19
Снежи, благодаря за хубавата темичка!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquetHug

Гале, много сладка нова снимка на Берг! Hug

Варна,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

В резюмето няма нищо ново, както винаги.

Хванали са извършителя....Това означава ли, че Орхан не е извършил поръчката, ако изобщо е ставало въпрос за това. Защото те му казаха, че трябва да изпълни нещо, но дали се е отнасяло за сватбената кола?

Сега да видим ще се появи ли на погребението по някакъв начин и дали ще се промени нещо в него след тази случка.

За Махир ни е ясно, че няма да се върне от пътя, защото той си дава ясна сметка, че щом той е мишената, няма да се спрат и така ще чувства заплаха и върху семейството си и върху Фериде.
По този начин ще предпочете да се отдалечи от тях и заради тяхната сигурност, не само заради отмъщението. Ясно е, че нито баща му, нито Фериде ще го подкрепят да влезе в подземния свят. А дали ще омърси ръцете си с кръв, ще стане ясно тепърва.

Нищо подсказващо  за новата героиня. Това ми беше интересно.

# 20
С пресъздаването на чувства Кенан никога не е имал проблем.
Винаги са ми достоверни и истински и радостта му , и гнева му, и любовта му, и иронията му, и тъгата му.

# 21
EПИЗОД 76

РЕЗЮМЕ

Разследването на случилото се дава резултат. Намерен е човекът, поставил бомбата, той признава вината си.  Махир не е доволен от получените отговори и не смята да се откаже от разследването. Научава, че всъщност той е бил истинската мишена.

Благодаря много за резюмето и за снимките!  newsm51

Ето това тук дава информация, че човекът поставил бомбата не е Орхан. Сами си представете как си признава, и Махир какво ще му направи, като разбере, че той е поставил бомбата. Не мисля, че Орхан е чак толкова зле, че да убие семейството си.  no

# 22
Може би новите персонажи ще се появят от втори епизод нататък. На мен също ще са ми интересни. Особено Фунда. Харесах си я. "Карадай" в женски род.

# 23
Двама души от семейство Кара загиват.

Това означава ли, че и Сонгюл е жива?

# 24
Може би новите персонажи ще се появят от втори епизод нататък. На мен също ще са ми интересни. Особено Фунда. Харесах си я. "Карадай" в женски род.

Още в първи ще се появят. Имаше ги във фрагмана, а той е със сцени от първи епизод. Втори още не са започнали да снимат.

# 25
Двама души от семейство Кара загиват.

Това означава ли, че и Сонгюл е жива?
Жива е. Peace В предната тема имаше нейни снимки, качени от сега, както и я има във фрагмана за Е76.

# 26

Само Сафие и малкото Назифче умират. И ако съдя по снимките, така са го направили, че другите даже да не са ранени, че иначе отиде целия епизод по болниците.

# 27

Сега да видим ще се появи ли на погребението по някакъв начин и дали ще се промени нещо в него след тази случка.

Ако Орхан разбере, че целта на взрива е батЮ му - Махир, ще го намрази още повече.

Варна, благодаря за превода на резюмето!  newsm51

Това със смъртта на малкото Назифче, много лошо.  #Cussing out

# 28
С пресъздаването на чувства Кенан никога не е имал проблем.
Винаги са ми достоверни и истински и радостта му , и гнева му, и любовта му, и иронията му, и тъгата му.

Бях очарована от играта с погледи между Четин и Кенан.  Peace Сцената беше в съда, мисля, че беше в последните епизоди на първи сезон.

# 29
Благодаря за отговорите.   bouquet  bouquet   bouquet Не съм я забелязала във фрагмана, пък снимките явно съм ги пропуснала. Peace

Общи условия

Активация на акаунт