С какво ви дразнят снахичките?

• 52 586
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
  • Tам през Атлантическия океан
Как ми се иска да мога и аз да се оплача, че свекърва ми купува постоянно дрехи на дъщеря ми.
(Ако не ми хареса някоя дреха, ще замине право в коша. Това да е драмата. Как ли не бих си късала нервите с подобни неща.)

И аз, и аз Mr. Green
И да ме отблъсква с пари, ако може Mr. Green

и аз и аз  Joy

# 166
Dobra, радвай се ,че  Popule не ти е свекърва, ако беше моя щяхме да се виждаме веднъж - два пъти годишно...  Laughing
То и аз се радвам, но пък ако беше щяхме да се разберем.
Аз имам пример от дете, че баба и дядо са много важни и трябва да присъстват в живота на малките.
Затова, съм гъвкава в името на децата. Като не ми е кеф не ходя често, но децата пращам.  За тях баба и дядо са слънце. Свекъра ми има остър език, но е душа човек. Само дето първо да си го рекне. После 5 часа се въргаля по килима и става третото дете, измисля им занимавки, които аз не мога. Струва си да затвориш едно око. Няма нужда да се дели някаква власт, територия или любов. Но Popule е прясна в бранша и тепърва ще върви по нови пътища.

# 167
  • София
Привет момичета Simple Smile Няма да споменавам поименно тези от вас, които пак объркаха коридора и вместо в другата тема пишат в тази и със все сила се жалват от свекървите. Тук ние, свекитата ще се жалваме.До кога ще се разправям с вас Mr. Green Вие от дума не разбирате #2gunfire Надувам реферската свирка и автоматично ви показвам червен картон!. Вие се сещайте за кои се отнася! Hug

# 168
  • Пловдив
Привет момичета Simple Smile Няма да споменавам поименно тези от вас, които пак объркаха коридора и вместо в другата тема пишат в тази и със все сила се жалват от свекървите. Тук ние, свекитата ще се жалваме.До кога ще се разправям с вас Mr. Green Вие от дума не разбирате #2gunfire Надувам реферската свирка и автоматично ви показвам червен картон!. Вие се сещайте за кои се отнася! Hug
?! Shocked

Може ли да припомниш ти коя си, че да имаш право да размахваш картони и да свириш със свирки?! Ако имаш някакви възражения какво се пише в някоя тема - викаш модератор. И не, за такива неща нямам чувство за хумор.

# 169
  • София
Доколкото разбирам е свекърва, която пише в темата "С какво ви дразнят свекървите?", но пък се дразни, на шега разбира се, че снахи пишат в темата "С какво ви дразнят снахите?". Последователно и логично поведение.

# 170
  • Tам през Атлантическия океан
Според мен двете теми се сляха  Wink

# 171
  • София
milenaka,благодаря за подкрепата Simple Smile Hug
Desssправа си. Свекървите са били снахи, а някои от снахите ще бъдат свекърви Simple Smile За това и темите се преплитат...
ЯНТРА,теб оставям без коментар Simple Smile

# 172
  • София
[И не, за такива неща нямам чувство за хумор.
Явно!
 Въпреки, че е хубаво да се подхожда с малко чувство за хумор Laughing
И защо да ти припомня коя е newsm78 Трябва да е "някоя" ли та да каже нещо?

# 173
Моля, някой да ме даде линк за другата тема - за свекървите,че не мога да я намеря. Rolling Eyes
п.с. Съжалявам за ,,спама,,

Последна редакция: нд, 21 сеп 2014, 10:34 от AnnNikol

# 174
  • Пловдив
Защото има йерархия. Когато Гущера с шапка каже да сменим темата - сменяме я. И още 10-тина модератора. Обикновените потребители нямат права да казват какво да се обсъжда.

# 175
Защото има йерархия. Когато Гущера с шапка каже да сменим темата - сменяме я. И още 10-тина модератора. Обикновените потребители нямат права да казват какво да се обсъжда.

Това сериозно ли....Simple Smile

# 176
  • Пловдив

Това сериозно ли....Simple Smile
Ти какво - умреш всеки да да ти размахва пръст какво можеш да обсъждаш?

# 177
Янтра, за нищо не умирам все още....но и твоето изказване е не по-малко неадекватно от другото.

# 178
  • Пловдив
Янтра, за нищо не умирам все още....но и твоето изказване е не по-малко неадекватно от другото.
Така мислиш ти. Ни в клин, ни в ръкав, някаква потребителка ми размахва червени картони и надува свирки. И аз трябва кротко и мирно да се съобразя, така ли? Или да подмина нахалството?

# 179
Янтра, за мен лично поста беше шеговит и добронамерен.
Това, че ти си го възприела по друг начин е лично твое усещане.
Не виждам да постигна нещо като скочи и ти срещу потребителката. Simple Smile
Как може подобни неща да ви правят впечатление и да се взимат несериозно, не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт