С какво ви дразнят снахичките?

• 52 481
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
Защо не снахите, а снахичките?
Подигравателно е, за това. Peace

# 406
Това за чистачката е много добре, сега остава да си направят двамата график за готвенето.

# 407
Голям зор с това готвене,колко супи се ядяха с вилица докато се науча,ама опитвах.Супа кюфтета съм готвила.На 19 -20 толкова.Да ви дам рецептата за добро семейство на свекървата.Пак ще кажете 19 век. Казва като питам какво да сготвя-аз като ще ти измисля ,ще си го направя сама.Като не е добро-гъсто или нещо...казва като ти е дошло на ум за мъж ,ще ти дойде и за това как да направиш.Оди искай съвети от нея после.Малко по малко ,някой път всичко на прасетата и отначало ,се научих.Млади хора ,как им се разправя с готвенето да одумват.Ако има обич и страст ,после ще ядат ,казано е от умни хора.Пък има и виц- една  имала бурно минало.Той недоволен
Тя пита:готвя ли добре ,чистя ли ок ,гладя ли,секс правя ли и т-н.Е,да не мисли че това онлайн съм го научила в нета.

Та какво да говорим повече...Популе няма проблем,иска дискусия ,по интересно става.

# 408
  • София
Каква професия упражнява синко?

А може би ще поискаш да ти дам и ключът от жилището му? Wink Laughing

# 409
  • София
Това за чистачката е много добре, сега остава да си направят двамата график за готвенето.

Ами не знам какво ще направят. Опциите са няколко, но не бих искала да се отива към най-лошата. Надявам се да не и всичко да си им е наред...заедно.

# 410

Да отида да наготвя ли  Laughing

# 411
Е, те ако с едно готвене не могат да се справят, какво ще правят при един наистина сериозен проблем.

# 412
  • София
Това че снахата работи на по-кратко раб. време, не означава, че не е изморена. Така че двамата изморени да си разпределят готвенето и останалите дейности - пране, гладене и т.н. Въпросът с чистенето виждам, че е решен.

Чистачката пере, глади и чисти. Това е включено в задълженията й, както и при мен.

Да отида да наготвя ли  Laughing

Само, ако изявиш желание. Wink Но не мисля, че иначе ще бъдеш радушно приета....вече има една, дето неще да го прави... Flutter

# 413
  • София
Това че снахата работи на по-кратко раб. време, не означава, че не е изморена. Така че двамата изморени да си разпределят готвенето и останалите дейности - пране, гладене и т.н. Въпросът с чистенето виждам, че е решен.

Чистачката пере, глади и чисти. Това е включено в задълженията й, както и при мен.
...

Още по-добре. Значи остава да си разпределят само готвенето.

# 414

Щом имат чистачка която пере, глади и чисти, могат да си позволят и една специално да им готви.
Намерих разрешение. Wink

Само, ако изявиш желание. Wink Но не мисля, че иначе ще бъдеш радушно приета....вече има една, дето неще да го прави... Flutter
Тя пък. На ръце я носят, една сьомга не може да хвърли във фурната, и една салатка да нареже...

# 415
  • София
Посъветвай сина си, че САМ трябва да намери начин да разреши проблемите в своето семейство. Като не може се разделят/развеждат и готово.

Аз лично не смятам, че трябва да съветвам никой, без да са ми поискали съвет. Няма да го правя.      

шУмръ!!! Царицата на непоисканите съвети! Ти съветваш целия форум, популе, дори изрично да са ти казали, че не ти искат мнението  Joy

# 416
Посъветвай сина си, че САМ трябва да намери начин да разреши проблемите в своето семейство. Като не може се разделят/развеждат и готово.

Аз лично не смятам, че трябва да съветвам никой, без да са ми поискали съвет. Няма да го правя.      

шУмръ!!! Царицата на непоисканите съвети! Ти съветваш целия форум, популе, дори изрично да са ти казали, че не ти искат мнението  Joy
Сто пъти попита, вие как ще постъпите на мое място, и съм цитирала и отговорила... hahaha

# 417
  • София

В темата, която визираш, се търсят съвети. Отиди и огледай. То и аз тук исках съвети и които ме устройват, ползвам. Иначе, форумът е форум и всеки може да си пише каквото си ще - от другата страна зависи кой как ще приеме нещата. В реалността нещата са различни.

Сто пъти попита, вие как ще постъпите на мое място, и съм цитирала и отговорила... hahaha

Отчела съм го, благодаря. Темата много се разводни и се започнаха едни обсъждания...ама той какво, ама тя защо. Ти дай съвет и точка. Не е нужно да го налагаш. Ако ми хареса, ще го ползвам - мое е решението. Това го казвам по принцип, не само към теб.

# 418
  • Ямбол
Аз тогава да питам така - трябва ли снахата да готви? Защо?

# 419
Добре, де... като имат чистачка, да си наемат и готвачка. Какъв е проблема? И аз ако имам финансовата възможност да си позволя чистачка и готвачка, ще го направя. Защо да си губя времето в домакинстване, когато мога това време да го дам на мъжа ми?

Общи условия

Активация на акаунт