Дали като си дойдат мъжете ви от работа, гладни и уморени, а за ядене има или нещо сухо, или нищо, той ще ви гледа с голямо обожание и вие комфортно ли се чувствате в такава ситуация?
Мисля, че по един подобен спор преди много време ви писах една сентенция "Жената трябва да е домакиня в кухнята, дама в обществото и к--ва в леглото". Тогава семейството е ОК.
Аз готвя, мъжът ми също, понякога приготвям нещо аз, понякога той. Прибираме се заедно от работа към 18 и 30. Нека и аз ти задам един въпрос - ако жената се прибере и завари нещо като нищо за ядене, разхвърляно, а мъжът на дивана, това е нормално и в реда на нещата, така ли? Тогава по правилата на Популе, тя трябва да се разхвърчи и да почне да готви и обслужва мъжа си, за да е "незаменима". А иначе ако мъжът се прибере и "за ядене има или нещо сухо, или нищо" тогава вече е страшна драма, разбира се, истинският мъж не знае как се пуска печката.
Много тенденциозно, съжалявам. Мисля всички обичат вкусна и домашно приготвена храна, всички обичат да глезят половинките си с любимите им ястия, но не е редно само единият от двамата в едно семейство да е длъжен да го прави, само защото полът му го предполага.