С какво ви дразнят снахичките?

• 51 630
  • 712
  •   1
Отговори
# 540
Пак сте се върнали на снахичката на Популе...Тонка се опита да внесе свежест, ама пусто коремчето на мамин сладък е много важно. Mr. Green
Да го запише на детска кухня.
newsm10
За детската кухня се готви в големи количества, не е като на мама манждичките. Naughty

# 541
  • София
Популе, попитах те дали проблемите с готвенето са още преди брака.
Не съм наясно с линията ти на поведение, но предполагам си знаеш, че най-добре е да си траеш.  Grinning

Да го запише на детска кухня.
Това ми направи деня.  Joy  Hug

# 542
Според мен, Popule, ти не искаш нашето мнение. Ти искаш подкрепа на своята линия на поведение.

Интересно, а ти въобще разбра ли моята линия на поведение? newsm78 И ако да, с какво по-точно не си съгласна в нея? Дай някаква идея, та да я променя.

Бяха ти дадени страшно много съвети, включително и от мен. Какъв е смисълът отново да предъвкваме нещата? Както си самата обичаш да казваш - който е разбрал, разбрал е. Пожелавам ти успех в отношенията със сина ти, снахата и семейството им като цяло.

# 543
... Разбирам, ако той го правеше, да има някакви претенции, ама сега няма никакво основание  Laughing
Той ГО прави! Хайде, четете първо, преди да развивате есета по темата! Коментарът не е само към теб, а и към всички останали, дето от 100 кладенеца вода донесоха, за да се подиграват на Популе и обиждат сина й.
Да не говорим, че някои дори не се и усещат колко си противоречат. Сами си споделиха дневния режим - децата на градина, работа, пазаруване, децата от градина, оставало и да готвят Rolling Eyes... Ми де са ви благоверните, бе! Що поне децата не водят или прибират от детската градина! Всички влачите хомота у дома, ама у форумо еманципатка до еманципатка, ей Mr. Green

Честно казано, и аз ако съм по-ангажираната от двама ни + плащам от по-високата ми заплата на външен човек за основните домакински работи, ще очаквам поне топла вечеря да има като се прибера, не да започвам да СИ готвя сама! Със сигурност ще бъда много разочарована и много ще се замисля за отношението на моята половинка към мен. Особено пък ако започна да се оплаквам от стомах, киселини или каквото и да е там, а на него не му пука.

Популе, защо въобще продължаваш да отговаряш! Правилно си решила да не се месиш, повече какво!?

Темата отдавна зацикли според мен, давайте друга?

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 13:22 от птица

# 544
  • София
птица, вместо да размахваш назидателно пръст, да беше дала някакво решение на големия проблем. А младото семейство май дори не е наясно, че има проблем, но важно е купон да става и да го одумваме по форумите, благодарение на загрижената майка на младоженеца.  Grinning

# 545

Аз откога питам за друга...на Популе въпросът е решен. Crossing Arms

# 546
Той ГО прави! Хайде, четете първо, преди да развивате есета по темата!

Т.е. коремът го боли от собствените му манджи?
Аз вече се обърках. Нали не яде готвено? Той като готви какво я прави тая храна?

...Всички влачите хомота у дома, ама у форумо еманципатка до еманципатка, ей Mr. Green

Аз не съм анонимна тук, много хора познават и мен, и семейството ми. Ако вие пишете лъжи, аз не бих си го позволила, най-малкото би било смешно.
А това, че не всеки се чувства длъжен да готви на друг възрастен човек, не виждам какво общо има с еманципацията. И пак да напомня, става дума за млади хора, на които още им се живее, като създадат деца, ще мислят и за меню и за всичко. Сега не виждам причина да го прави, ако не й се прави. За него се отнася същото.

# 547
Птица, аз никъде не прочетох някой да прави всичко в къщи, всяко семейство по удобен за него начин си е разпределило задълженията.
Лично моето мнение за случая със снахата на Pouple е, че и двамата са твърде млади и не са на тема "домакинстване". С времето, и най вече с идването на децата и това ще се промени. Коя от вас от първия ден на семейния живот е започнала да готви редовно? Аз си признавам, че не съм

# 548
  • София

Е значи умря темата!  Laughing
Макар че ми е много любопитно, ама никой не ми отговори кога Популе стана от кандидат-свекърва истинска такава? Редовно следя темата , ама това някак си ми убягна!

# 549
Ходих по центъра ,срещнах приятелка ,пихме кафе и коментирахме младите...Тя се е усетила,че трябва да се слушат ,животът върви напред ,и ние  трябва да го догонваме,няма как 19 век ,моят живот,да се повтарят и днес.Защото ще е жалко и   имаме проблем.та тук свекърви и снахи добре си хортуваме и сме си взаимно полезни.Дори върлите поддръжници на едни отминали отношения  не ги практикуват в къщи.Просто сме по инерция  и е време да контролираме движението си...пак благодаря,че намерих мнения на компактна група млади жени ,спестявате недоумението на снахите ми...Сегашна и бъдеща...Всичко е отношение ...ако някой се усети използван и   неглижиран ,се опълчва и противопоставя.Иначе сме нормални и двете страни.това разбирам.

# 550
Тя отговори на мен ,роклята е била доставена даже от чужбина.Станала е ,но не е  показала тук.Има това право.

# 551
Какво обядва синът като е на работа? От толкова четене на много страници може и да съм пропуснала.

Ariana- нямат брак още. Освен и това да съм пропуснала, но едва ли. Щеше да се чуе.

# 552
  • София
Макар че ми е много любопитно, ама никой не ми отговори кога Популе стана от кандидат-свекърва истинска такава? Редовно следя темата , ама това някак си ми убягна!
Ариана, в днешно време събитията бързо се развиват.  Laughing А и доколкото разбрах от малкото налична информация по въпроса, булчинската рокля пристигнала еспешъли фром Ландън (демек от Лондон дошла).

# 553
Скрит текст:

Е значи умря темата!  Laughing
Каза че не искала да бие барабана, но роклята била от Лондон. Каквото и да значи това... hahaha

# 554
Снаха съм, живот и здраве ще бъда тъща, за свекърва няма изгледи - но няма да ми е приятно семейството на дъщеря ми или ако имам син един ден да живеят нездравословно поради чист мързел. И за мен готвенето не е най-приятното нещо на света, но излишните килограми и разните му стомашни проблеми са ми по-неприятни. Не виждам нищо трудно или времеемко да се метне една риба/мръвка във фурната и да се направи една салата. Или пък да се свари една супа. Нали не му се бае на яденето, докато се готви. Само че Мамин Златен също може да го свърши. Стига мама да го е научила, когато е било времето.

Общи условия

Активация на акаунт