С какво ви дразнят снахичките?

• 51 581
  • 712
  •   1
Отговори
# 630

О, не, не ви пързалям. Моята и твоята манджа може да се казват "мусака". Но разликата ще е във вкусът и в продуктите. Това само човек, който наистина умее да готви, го знае.  Wink Останалите нагъват кайма народна и се чудят що имат киселини. Та така, само името им е еднакво на манджите. От там нататък идва фантазията, уменията и все пак финансовите възможности на готвещите. Peace
Айде айде,глупости сега...мусаката много ясно, че мамината е най вкусна, не е до способности до навик е.Не се иска докторантура да забъркаш вкусна манджа, и не се искат кой знае какви финансови възможности, напротив според мен сиромах-домакините по вкусно готвят, именно защото готвят ежедневно.С добри финансови възможности, хората вечерят навън няколко пъти в седмицата...

# 631
  • София

О, не, не ви пързалям. Моята и твоята манджа може да се казват "мусака". Но разликата ще е във вкусът и в продуктите. Това само човек, който наистина умее да готви, го знае.  Wink Останалите нагъват кайма народна и се чудят що имат киселини. Та така, само името им е еднакво на манджите. От там нататък идва фантазията, уменията и все пак финансовите възможности на готвещите. Peace
Айде айде,глупости сега...мусаката много ясно, че мамината е най вкусна, не е до способности до навик е.Не се иска докторантура да забъркаш вкусна манджа, и не се искат кой знае какви финансови възможности, напротив според мен сиромах-домакините по вкусно готвят, именно защото готвят ежедневно.С добри финансови възможности, хората вечерят навън няколко пъти в седмицата...

Ами добре. Продължавай да мислиш така. Wink Mr. Green

# 632
Леле , аз съм го закъсала отвсякъде - моят мъж ми каза директно  "виж скъпа , не можеш да готвиш , а и аз не съм с теб да ми се размотаваш с часове из кухнята , докато аз стоя сам и те чакам. Аз ще готвя , защото го правя бързо , а ти ще се разхождаш усмихната край мен докато готвя и така сме вкъщи. Аз се пробвам да готвя от време на време , идва ми желание и става хубаво понякога , тогава той си иска да му сготвя това, което е харесал. Принципа , по който живеем вкъщи е : всеки да кара другия да се чувства релаксирал и щастлив , аз да се чувствам красива и секси , но всеки си има своите финанси и всеки ги ползва така както прецени. Финансово зависими няма , както и изхранващи се. Хубаво е жената да внася уют , но и аз да имам причина да го внасям е най-добре!

# 633
  • при късмета
 ooooh! Ако с това елементарно готвене и издишащата теория за него Popule държи мъжа си, то тогава какъв мъж е той, че би се позволил да го държат с нещо толкова елементарно. И какво основание имаше тя да квалифицира други мъже, които не правят като нейния.  ooooh!
И мита ти за прекрасната и Н Е З А М Е Н И М А готвачка рухна Popule, изпрати мъжа ти при която и да е съседка и ще видиш  Laughing

Аз ще готвя , защото го правя бързо , а ти ще се разхождаш усмихната край мен докато готвя и така сме вкъщи. 
Joy Това ми заприлича от репликата от "Баш майстора" - "Ти ще се разхождаш по бански докато правя бяната, 8 лв надник ще ти давам"

# 634
О, за нея важното е да продължи да се "дърли", както казваме по нашия край. Много ми знае кюфтетата или мусаката, или какви продукти слагам. Приготвям ги повече от добре и с най-добрите продукти, а не ги смятам за нещо кой знае колко сложно.
Просто исках да кажа колко съм разочарована. Очаквах Популе да пише, че приготвя тристепенни менюта и всяко блюдо се готви поне 3 часа, а то...ядат пържени кюфтета и си мълчат Simple Smile Мисля, че снаха й лесно ще достигне този стандарт.

# 635

Ама според Популе тази снаха мъжлето на ръце я носи и и е осигурил уникалното, супер-дупер неземно благо- домашна помощница. А после това благо се оказа, пак по думите на Популе, че не е нищо особено- едно такова еФФФтинко, 40 лева на седмица.

Е, те 27-годишните магнати толкова могат да отделят  Laughing

# 636
  • София
О, за нея важното е да продължи да се "дърли", както казваме по нашия край. Много ми знае кюфтетата или мусаката, или какви продукти слагам.

Само по начина, по който пишеш, вече ти ги знам. Wink Яжте си ги с кеф. Simple Smile

Ма ко, ти нали не готвиш, какво толкова те интересуват готвещите? newsm78

# 637

Само по начина, по който пишеш, вече ти ги знам. Wink Яжте си ги с кеф. Simple Smile

Знаеш ми ги друг път Simple Smile Ама нали лаф трябва да става.

# 638
И мита ти за прекрасната и Н Е З А М Е Н И М А готвачка рухна Popule, изпрати мъжа ти при която и да е съседка и ще видиш  Laughing

Ако е и по младичка съвсем ще види, коя мусака е с по качествени продукти... hahaha

# 639
  • при късмета
Ма ко, ти нали не готвиш, какво толкова те интересуват готвещите? newsm78
Къде точно го прочете? С цитат, ако обичаш.
Това понеже вечно намилаш на другите, че не четат, а ти го правиш най-рядко. Готвя и го казах, но казах и че мъжа ми и той се включва. Аз не съм твърдяла, че не готвя, а че това по презумпция не е задължение на жената, а за условие да задържи мъж, абсурд

И мита ти за прекрасната и Н Е З А М Е Н И М А готвачка рухна Popule, изпрати мъжа ти при която и да е съседка и ще видиш  Laughing

Ако е и по младичка съвсем ще види, коя мусака е с по качествени продукти... hahaha
Тц, мъжа й няма да й обърне друго внимание, освен на мусаката на съседката. Той държи да си мълчи по цяла вечер, не прочете ли и ти  Laughing

# 640
Ами точно като от "Баш майстора " си е - какво да направя като той готви на ниво професионалист и е свикнал с качество на храна , която аз не мога да предложа , но аз предлагам друго и баланса е че и двамата сме усмихнати и се наслаждаваме на компанията си , а и децата щастливи . Всяко семейство си намира своя баланс , аз говоря за моето семейство и не коментирам другите. Hug

# 641

Тц, мъжа й няма да й обърне друго внимание, освен на мусаката на съседката. Той държи да си мълчи по цяла вечер, не прочете ли и ти  Laughing
Прочетох аз..."споделената тишина". Wink

# 642
Скрит текст:
Популе, чак ми е неудобно от възрастта и опита ти, аз да ти обяснявам азбучни истини, че за да станеш незаменима за съпруга си не е нужно да избираш между секс и манджа, защото и двете не са верния отговор. За да станеш незаменима за съпруга си, трябва ти да си жената, с която той иска да си говори вечер; на която иска да сподели; с която иска да се посмее; която иска да представи на приятелите си; с която иска да отиде на кино / театър  и после да си обсъди филма / постановката ; с която иска да отиде на почивка и на екскурзия.
Това прави жената незаменима.
Не е нито мусаката, нито 69, каквото и да казва вица.

Все още си млада. Като имаш 20-годишен брак, ще установиш, както аз и моите наборки, че няма какво чак толкова да си говориш с мъжа си. Споделената тишина е по-важна. А спокойствието, произлизащо от споделената тишина, е най-важно. Ако мъжът ми ми е осигурил всичко, от което имам нужда, аз ще му осигуря всичко, от което той има нужда. А нуждите на мъжа са малки - прясна и вкусна домашна храна общо взето ги покриват. Сексът си е секс, като поостарееш не го правиш всеки ден. Храната обаче е всекидневна, няма как, трябва да се яде. А за да изглеждаш добре и на стари години, трябва да знаеш какво да ядеш. В нашето семейство няма хора с кореми.

Зани, разбрала си ме точно! За ОТНОШЕНИЕТО иде реч.   bouquet

Бърди, абсолютно права си, хич не вярвай на Popule. Моят, не по-малък, семеен опит пък ми говори, че които са споделяли и разговаряли на младини, го правят и след това. Даже, като не сме заедно - по телефона по час откарваме.
И да, Popule, за ОТНОШЕНИЕТО иде реч, кой както го разбира.

# 643
Това ме уби как нямало какво да си говорите.  Laughing Има хиляди неща, не - милиони са. Освен, ако човек не седи в пълен застой и никак не се развива, темите си идват сами.

Аз готвя от сравнително малка сравнително добре.  Mr. Green Сега (на 22 год.) мога да правя доста неща - лещи, супи, мусаки, спагети с всякакви сосове, какви ли не чудеса с ориз, всякакви меса и салати, само елдата ми не става, но... пусто време, все не остава и готвя рядко. ММ досега не се е оплакал и все се е радвал да го занимавам с други неща, а не с ядене само.  Heart Eyes

И всякакви готови неща от супермаркети не са похвала за която и да е жена, която се опитва да се води голяма готвачка. Камо ли сърми, които и без това се правят за отрицателно време. Ох, прияде ми се като се сетих за нашата рецепта за мързеливи сърмички с кайма, ориз и моркови... стават за има няма 30 мин, а човек после може да си оближе пръстите. Е, да, въпросния син, обаче, никога не би отделил цели 30 мин. да си сготви, по-лесно е да иде да се оплаче от жена си...

# 644
  • София

Хем и мъж ви го каза в темата, ама вие не, та не. Едно си знаете, едно си баете.

Ма ко, в един момент на мъжете не им е само секс в главата. Поне не на всички. Някои от тях мислят как да правят пари, вместо да си губят времето в полите на жените. Wink

Общи условия

Активация на акаунт