Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 517
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Че какво - сцената с танца беше най-разтъсващата в епизода. Мизансценът и стайлингът бяха без значение. За мен съществуваха единствено очите на Йомер. Simple Smile)) И продължават да съществуват само те!

А Чътъ Пътъ какво казва по този въпрос. newsm78

Ако наистина те интересува, пусни текста през гугъл преводача. Чътъ пише грамотно на английски и преводача не се затруднява да възпроизведе грамотно мислите и на български.

Впрочем, тя е съгласна, че "енергетиката Енгин Акюрек беше невероятна".  Същото, което и аз твърдя.

# 646
  • София

Мръсни пари и любов-еп.15-ЙОМЕР И ЕЛИФ ТАНЦУВАТ

"Мръсни пари и любов", епизод 15- ЙОМЕР И ЕЛИФ ТАНЦУВАТ. Превод от английски bonobo, субтитри mariana51. Приятно гледане.
http://vbox7.com/play:04b8e22a9c
Здравейте момичета,днес много ме изкефихте с този танц...Фламенко-танго,ли беше,какво ли беше,ама кеф беше...Изледах го най-малко 7-8 пъти,смях се като малоумна...Да, СТРАХОТНА ИГРА,и много магнетизъм,ако бях на мястото на Тувана,ЩЯХ МНОГО ДА РЕВНУВАМ ! Благодаря Ви момичета !

# 647
  • Пловдив

След като видях последната сцена с превод искам да споделя мнението си. Начинът, по който се видяха двамата като младоженци имаше за цел да ни покаже, че те много се обичат и се възприемат като личности без значение къде са и какво има около тях! Тази сцена е толкова мила и предсказва и развоя на събитията! Те се обичат и изобщо не знаят къде са! Толкова сладък момент! Мъчно ми е, че пак имаше критики за фона и за вида им! Това за мен е страхотна сцена, по която нямам никакви забележки!!!

Миранда Heart Eyes
Благодаря ти за този пост  Hug
Още на онлайн гледането го приех така,но не смеех да изкажа впечатление.
Наистина,те така се вглъбиха в чувствата си,че ......

Направо ме разсънихте. Че това е една от най-хубавите сцени - имам предвид фона. Та студената къща на Денизер ли е приятна? Нима ние живеем в такива? Обикновени хора, нормален живот - пълен с любов, уважение и традиции. Веселба, танци, приятели - какво му трябва на човек. Само здраве, за да изживява тези мигове на тези фонове.

# 648

Смях се с Чътъ Пътъ според чичко Гугъл. HugРазбирам колко много обича ЕА, като мен.
За препоръките и- стилисти, режисьори, осветление, няма да стане. Simple Smile
За Метин, съм си мислила подобни неща, а за любовната двойка имам особено мнение.
Но изглежда имат вече много фенове, което ме озадачава.

Но за Йомер,не съм на това мнение, по-точно за противоречивото му поведение.
Йомер както къса тиксото, така и хапе геврек, така избира и подходяща картина, със замах.
Аз в това виждам, част от чара му, а и Елиф. Grinning
Йомер е отговорник на този обичай и трябва да танцува, изправя се Елиф и.......знаем.Той иронизира Елиф, че добре се справя, а тя не трябва да е отдолу.....и така, до не знам кога.

Сценарият ни показва, че Елиф и Нилюфер, не се контролират, когато става въпрос за тяхната любов.
По тази причина Елиф дойде на обичая, да говори, да разбере.Тя няма търпение, всичко трябва да се каже в прав текст на момента. Simple Smile

Йомер непрекъснато подхранва интереса на Елиф с това си поведение,но тя има възможности, да предизвика ревност и пак ще го направи.

А Левент, аз го възприех не като горд човек, а като голям егоцентрик.

# 649
Цитат
Смях се с Чътъ Пътъ според чичко Гугъл.

newsm10 И аз. Simple Smile) Не с всичко, което е написала, съм съгласна, но с повечето - да. Тъй или инак, коментарът и заслужава да бъде прочетен.

# 650

Добро утро и прекрасен ден !

Сега какво - за днес имаме обещан трейлър ?

Тъкмо спокойно ще ви върша домашната работа.

Първо обаче с чаша кафе  към ...новостите.

Скрит текст:

# 651
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. В очакване на очакваното. Успешен ден. Умирам да гледам Енгин различен.

# 652
Добро утро!
Аз пък умирам да го гледам със светнал и влюбен поглед ( като при танца)

# 653

Добро утро мили момичета!  wavey

Привет винаги ранобудните Марта, Марианка и Кати.

Правилно бях решила да имам мнение чак след пълния превод, но не издържах. И после,
като гледах отделни моменти с превод виждам нещата по друг начин. От голямо значение
е всяка дума казана на място. Придава друг смисъл и друго значение на видяното без думи.
Затова за първи път чакам пълния превод с нетърпение, но преди това трейлърче.

Лек, успешен и усмихнат почивен ден на всички. newsm51

# 654

Дали Елиф ще закачи подаръка си в офиса или ще си го прибере в къщи ?

# 655
  • Пловдив

Марта, ние сме се вкопчили във всичко подадено... Аз мисля, че ще намерят начин да ни покажат точно там картината, където Йомер й намери мястото. Ще следим.
..............
Не е късно за чай.

# 656
Добро утро с хубавото ни момче!

Скрит текст:

Последни мързеливи дни за мен.... смятам да им се предам за собствено удоволствие. Simple Smile))

# 657

Една "обедна" разходка с Йомер и Елиф.

Причината - малко комисарски лекции.

# 658
  • Пловдив

"Много те обичам"
Ако знае Енгин, вероятно и знае колко го обичаме. Него и героите му.

# 659
Здравейте мили момичета. Пожелавам ви хубав и успешен ден.

Общи условия

Активация на акаунт