Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 284

• 38 513
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте,

Приятен уикенд ви желая!

Започнах да си мисля, че Йомер и Елиф, ще останат и без шефа. Simple Smile
Това в кръга на шегата, ако вярвяме на това, че ще останат сами.

# 661
  • Пловдив

Загуба на семейна топлина - нещастие след нещастие. Двоен живот - в двете крайности. Йомер мълчаливо изживява и подтиска чувствата си - професия срещу любов. Как ще ги съвмести.... Сами с бинокъла следи, Сами и като професионалист разбира, Сами....

Сами: Знам това, но все пак мисля, че криеш нещо от мен. Виж, ще те питам само веднъж и ще ми дадеш ясен отговор. Какво има между теб и Елиф? Ако не бях питал нямаше и да ми кажеш, нали? Браво.
Йомер: Не мислех, че е важно.
Сами: Направо ме влудяваш... дяволски добре знаеш колко е важно. Не ми разказвай историята, Йомер. Знаеш, че това ще повлияе на цялата операция, нали?
Йомер: Ще взема всички предпазни мерки, шефе. И още нещо - между мен и Елиф вече не е същото.
Сами: Сега има и болка от раздялата. Какво знаят онези хора за вас двамата?
Йомер: Всичко, знаят всичко. Знаят, че съм полицай и за ситуацията с Елиф.
Сами: Слабоста носи опасност, знаеш това по-добре от всеки. Не можеш да предпазиш себе си или нея. Когато сърцето вземе превес, си като в окото на бурята. Виж, ще го кажа само веднъж - няма да имаш нищо с Елиф, в противен случай - продължавам сам. И вината ще е само твоя.

# 662

Загуба на семейна топлина - нещастие след нещастие. Двоен живот - в двете крайности. Йомер мълчаливо изживява и подтиска чувствата си - професия срещу любов. Как ще ги съвмести.... Сами с бинокъла следи, Сами и като професионалист разбира, Сами....

Сами: Знам това, но все пак мисля, че криеш нещо от мен. Виж, ще те питам само веднъж и ще ми дадеш ясен отговор. Какво има между теб и Елиф? Ако не бях питал нямаше и да ми кажеш, нали? Браво.
Йомер: Не мислех, че е важно.
Сами: Направо ме влудяваш... дяволски добре знаеш колко е важно. Не ми разказвай историята, Йомер. Знаеш, че това ще повлияе на цялата операция, нали?
Йомер: Ще взема всички предпазни мерки, шефе. И още нещо - между мен и Елиф вече не е същото.
Сами: Сега има и болка от раздялата. Какво знаят онези хора за вас двамата?
Йомер: Всичко, знаят всичко. Знаят, че съм полицай и за ситуацията с Елиф.
Сами: Слабоста носи опасност, знаеш това по-добре от всеки. Не можеш да предпазиш себе си или нея. Когато сърцето вземе превес, си като в окото на бурята. Виж, ще го кажа само веднъж - няма да имаш нищо с Елиф, в противен случай - продължавам сам. И вината ще е само твоя.

Благодаря за преведения диалог!

Може би за прикритие, Йомер нещо много ще ядоса Елиф/всъщност тя вече е несигурна в любовта му/, а после тя него и след това.....ще видим.

# 663
" Нещастията идват за да променят нещо .След всяко нещастие - нещо се променя в живота на човек. Докато  хубавите неща се случват всеки ден около нас, но  пропускаме шанса да ги забележим"

Ами на главата на Елиф вече се струпаха почти всички възможни нещастия - остава да  разбере, и за "кукловода" Таййар. Интригите на Бахар - те са най-малкото зло.

Вече е ред на Йомер. Ако Елиф му разкаже всичко на него ще му станат  ясни две неща - Таййар лъже и, че в полицията има някой който помага на Метин. Засега само подозира тези  факти. За бременността на Аслъ напр. знаеше само той и евентуално този, който е изгледал записа от разпита и / демек неговите хора и шеф Али /.

На  Елиф и трябва  човек който да следи безопасността и. Дали лелята ,която трябваше да се появи - няма да е под "прикритие"  Thinking

# 664
Не само на главата на Елиф се трупат нещастията. Йомер е не по-малко жертва на игрите на Таяр. Но аз все се чудя защо милата Елиф продължава да крие от него информация?... Тя като че ли е по-склонна да се подчини и довери на лошите, отколкото на него. Я колко време мисли и расъждава за това дали да се включи в операцията под прикритие... сякаш изобщо може да става въпрос за избор. Нещата са ясни - признава си и влиза в затвора, при което оцеляването и не е гарантирано както до делото, така и след присъдата; или се включва, за да помогне на разследването и да си спести затвор от 30 години. Но не... за пореден път Елиф дълго мисли и недоверчиво гледа Йомер... После напъва да си говорят отново за любов...  ooooh!

# 665

Сценарият показва, че Елиф не споделя всичко.Тя иска да се говори за любовта им, да е сигурна, че той я обича.Той и каза да се концентрира в/у "новата и работа", но не.
Мисля, че не му каза за Нилюфер, в кого е влюбена и тия неща, които ти Марта_49, изброи.
С една дума, той вече и няма доверие, а тя изобщо не е склонна да му има доверие, освен на хората от нейното семейство и нейното обкръжение засега, според мен.

marytza, видях, че си писала подобни мисли на моите.

# 666
Цитат
С една дума, той вече и няма доверие, а тя изобщо не е склонна да му има доверие, освен на хората от нейното семейство и нейното обкръжение засега, според мен.

Че тя никога не му е имала доверие, Хармония. От момента, в който си стиснаха ръцете в договорка, че ще работят заедно за освобождаването на Нилю тя продължава да крие от Йомер информация. А уговорката беше: без лъжи. Тя нееднократно лъга. Въпреки, че се влюби. Твърде необяснимо за мен поведение. Добре - вярва в семейството си, защитава ги. Но е наясно ако не с друго, то поне с това, че баща и е прал пари. Т.е. един от най-важните хора в живота и, човек на когото е вярвала именно безусловно, изобщо не е бил това, което тя си е мислела, че е. Сега вече знае, че и Нилю не е това, което тя си мисли, ясно е, че не може да вярва и на Аслъ заради лабилната и психика... защо продължава да упорства, че единствения, от когото трябва да крие същинското положение на нещата, си остава Йомер?  newsm78 Както и да го мисля, поведението и е повече от нелогично. То граничи с глупост. Йомер неведнъж доказа, че може да му вярва. Най-малкото наистина спаси Нилю, въпреки лъжите и премълчаванията на Елиф. Но тя - йок - продължава да го гледа с подозрение... Е те такава любов аз не разбирам.

Р.Р. Тава, че не му каза за "любовта" на Нилю и Метин също е лъжа. Нищо, че е премълчана истина. Тя какво, тъпа ли е, та не може да се сети, че тази "любов" може да отведе Йомер до Метин??? Просто Елиф НЕ се доверява на Йомер. Никак даже. С какво очи настоява той да и се обяснява в любов при тези обстоятелства, не мога да разбера. Той честно и каза - едиствоното, което иска, което е важно за него, е да не го лъжат.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 14:09 от marytza

# 667
Йомер още не и е казал, че я обича.
А преди, тя не го имаше за човек, който заслужава нейното внимание.Нали сподели с Бахар, а и Йомер сподели на Арда, че е разбрал това нейно отношение.
Изобщо, един вид и двамата ще се променят в"крачка".

# 668
И какво, като и каже, че я обича, тя ще му разкаже точ-в-точ всичките си прегрешения??? Ама че логика. Или обичаш някого и му се доверяваш, или си мислиш, че го обичаш и го проверяваш. Йомер никога не я е лъгал. Дори когато още и понятие си нямаше, че е на път да се влюби в нея. Дори сега, аз не мисля, че той вече я обича. Напротив - едва сега започва да се влюбва. Но тя безумно го привлича. Щом вече започна да си представя сватба, значи сърцето му вече е нейно. Докато тя от сума ти време говори за любов, но продължава да се отнася към него с подозрение. В какво ли не го обвини...

# 669

Предстои да видим, как ще се развие сценария.

Само при Нилю и Метин нещата са ясни.Непрекъснато си говорят, колко много се обичат!
Той е готов да умре за нея, а тя е самотна без него и..........

# 670
Ъхъ... как не дадоха, че му целува поломените заради нея пръсти, не знам? Simple Smile) Голеееееема либоФ, големо чудо. Simple Smile)) Все по-противна ми е тази двойка. А имаше потенциал в историята.. да се развие като "красавицата и звяра"... можеше, струва ми се. И за двамата герои щеше да е по-добре, ако не бяха ги съешили така скорострелно... както и да е.

# 671
Непрекъснато търся за себе си отговор,кое ме отблъсква от образа на Елиф,защото аз бях от тия дето тръгнаха с една " голяяма кошница" към този проект,радвах се на тандема и след пета серия нещо се преобърна тотално в мен и стигнах до непоносимост към този образ. Първо защото едно от нещата,които най-мразя в живота си е лъжата, даже когато тя се проявява в премълчаване на истината,защото лъжата води до още по-фатални последствия и затъваш в едно блато,от което няма изплуване. Елиф вече 15 серии не спира да лъже,най-безпардонно и пуска по някоя истина на час по лъжичка,за да не загуби подкрепата на Йомер. Другото,което ме дразни ужасно е,че тя е затънала до гуша (няма да конкретизирам в какво), се държи така,все едно е вода ненапита. Непрекъснато държи един наставнически и поучителен тон и вечно вменява някакви провинения на Йомер. Тази жена нито за миг не видя гредата у себе си ,а търси сламките у другите. И накрая водещата и роля във флирта им .От първа до 15 серия тя преследва и атакува  "жертвата". А тя "жертвата" има честно и чисто сърце,  никога в живота си не е попадал на такава освободена от задръжки жена и поради липса на особен опит с жените по принцип, хареса му да е ухажван  и
 се предаде. Не зная доколко една жена на 31год, може да се промени в името на любовта,но ми се иска Йомер да прояви твърдост,като професионалист, отсега нататък и да я поизмъчи и покори в истинския смисъл , да спре да играе ролята на кукла на конци,да я накара да разбере,че любов
не означава само да гледаш влажно,а да си готов да се раздадеш до край за любимия без да
поставяш условия и да очакваш нещо.

# 672
Миле, точно тези неща и мене ме дразнят в образа на Елиф. Защо трябваше да съсипват момичето по този начин, не проумявам?  Cry В началните серии аз и се възхищавах за куража и силата да не се побърка, когато беше поставена под такъв натиск от бандитите.... баща и - мъртъв в компрометираща/скандална ситуация, сестра и - отвлечена, не може да потърси помощ от никъде... и после, след убийството на Саткъ, започнаха да правят от нея лигла, дето не знае за какво носи глава на раменете си... Sad

# 673
  • София
Здравейте  Wink
За първи път ще се явя в защита на Елиф  Grinning относно това, че не каза на Йомер за сестра си и Метин. Според мен тя счита, че е овладяла положението, има пълно доверие на Таяр и подцени ситуацията. Естествено, не я извинявам, че мълчи и не казва, просто се мъча да си го обясня.

# 674
Сигурно така си мисли, Shatzi. Но това е, защото отдавна престана да мисли за проблемите извън личните и отношения с Йомер. Още една промяна в характера, който по начало беше заложен като на умна, уравновесена, успешна млада жена...

Общи условия

Активация на акаунт