АСТМАТА - тема 28

• 56 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
  • BG
Здравейте отново, исках да ви попитам и за препоръка за добър УНГ специалист в София. При нас освен тази астма има и алергичен ринит, който много я тормози. Все някакви задни секрети се стичат, все и гъгне носа, сега ще почна да пръскам пак Назонекс, но сигурно ще и текне кръв от носа на петия ден още и ще трябва да го спра. Имам чувството, че точно от носа са и повечето проблеми.

# 121
eli_vulkova, как е детенцето ти?

# 122
За съжаление при нас все още няма промяна.Дишането глъхне и има свирене.Не са правили никакви нови изследвания.Продължават с урбазона и вентолина както досега и чакат.Трябвало време.А ние чакаме д-р Переновска,която утре ще е там,и се надяваме тя да измисли нещо,от което да се оправи.Утре трябваше да е на училище,а вместо това в болница.

# 123
  • Sofia
Ели, толкова съжалявам. Горкото дете. Дано има промяна утре. Аз не следя от много време темата, би ли споделила колко е голямо детето. Друг път случвало ли се е така да не му повлиява лечението.

# 124
Ели, следя темата постоянно и всеки път като вляза се надявам да чуя добра новина от теб, дано в най- скоро време се оправите. Ние в момента сме в Трявна, въздухът тук наитина е много чист. Всеки ден ходим на процедури, които са около 10мин и после правим разходки в боровата гора.
    Раличка, откакто сме тук малката не е спряла да пита за Хриси. Всеки ден очаква и тя да дойде Laughing

# 125
Синът ми след месец става на 9 години.И друг път е имал дълги пристъпи и е бил на вентолин по 15-20 дни,но не са били толкова тежки,че да има задух и да налагат и урбазон.Не разбирам какво се случва този път и защо не му помагат лекарствата.Уж всички лекари са на еднакво мноние,че е просто пристъп,а не се влияе от лечението.Все ми се струва,че има и нещо друго освен астмата този път.

# 126
  • на плажа
Ели, вероятно и някое вирусче го мъчи. Переновска е специалист. Вярвам, че ще го оправи.
 Пеперудке, вие на какви процедури ходите? Подходящо ли е времето през октомври за ходене в Трявна или да пробваме в Сандански?

# 127
Дано вече се подобри детенцето, много дълго продължава и дано измислят нещо друго след като не се повлиява от това лечение, стискам палци утре вече да е по-добре  Hug А на теб пожелавам много сили и позитивни мисли.

# 128
  • Добрич
Ели, следя темата постоянно и всеки път като вляза се надявам да чуя добра новина от теб, дано в най- скоро време се оправите. Ние в момента сме в Трявна, въздухът тук наитина е много чист. Всеки ден ходим на процедури, които са около 10мин и после правим разходки в боровата гора.
    Раличка, откакто сме тук малката не е спряла да пита за Хриси. Всеки ден очаква и тя да дойде Laughing

Къде сте отседнали в Трявна? И ние мислим другата седмица да отидем, на процедури и на въздух най-вече. Процедури сме правили и в нашата болница преди.

eli_vulkova следя случващото се при вас,надявам се най-скоро да се повлияе и да е  по-добре!

# 129
  • София
 нощен гост - добър специалист УНГ Френгов. Много съм доволна.

# 130
  • BG
нощен гост - добър специалист УНГ Френгов. Много съм доволна.
Много ти благодаря, видях на първа страница три имена, но реших да питам все пак. Скоро ще я заведа, защото има нужда според мен и от такъв специалист.
Ели, пожелавам бързо възстановяване на момченцето ти, и аз като включа компютъра първата ми работа е да вляза в тази тема , за да прочета как са нещата при вас.
Имам чувството, че просто не мога да попадна на добър лекар, който да предпише правилното лечение на детето ми. Особено ние, които сме в провинцията страдаме много от липсата на добри специалисти. Сега се чудя ( защото пак почнах монтелукаста и флексотида на дъщеря ми) колко впръсквания да правя като поддържащо олечение. Един казва по две, други казва малко е като доза, тя вече е голяма и трябва май сама да реша колко. Като бях преди две години на Трявна, доктора от санаториума ми беше казал, че първите 2- 3 месеца трябва да е по-голяма дозата и после може да се намали.

# 131
  • Sofia
Да кажа за д-р Френгов. Водим при него големия син, който от яслата е със задна хрема, кашлица, която се засилва при заспиване, водещо до повръщане на всичко. Никога не слиза надолу , не е правил нито ларингити, нито бронхити, нито пневмонии. Нищо не помага, почне ли, една седмица се мъчи. Френгов се вкопчи в ушите на първия преглед и това си е. А никога не е имал проблеми с уши. Все тях гледа. Общо взето не ни помогна за носа. Та си имайте едно наум.

# 132
Бързо оздравяване на всички болни дечица. Аз лично, не харесвам Детската белодробна болница - лежали сме там, 10 дневно губене на време беше за нас. Мизерия, никой нищо не обяснва, по скоро ще те увикат, нищо особено в лечението, но ако попиташ ти се озъбват насреща. Това си е мое мнение.
За д-р Френгов - моите деца ги е лекувал години наред без грешка. Аз съм доволна от него.

# 133
Като и за всеки доктор и болница има доволни и недоволни  Simple Smile
Ние сме лежали е белодробната 2 пъти и двата пъти съм доволна и от отношението, и от лечението  Peace Ние бяхме в интензивното, долу може и да има разлика  Confused
Бързо оздравяване на болничките!!!

# 134
  • София
Ние пък сме лежали доста пъти в белодробното и сме доволни. Е сега не е лукс, но важното, е че бързо  минава всичко и си се прибира ме после.

Общи условия

Активация на акаунт