Пациентки на клиника "Щерев" София и МЦРЗ "Д-р Щерев" Русе - 9

• 92 013
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Здравейте,и аз да Ви попитам един въпрос тъй като ми предстои ин витро и трябва да ми дойде на 22.03,ама като ходих на 09.03. за МБ и докторката ми каза,че да очаквам на 20-21 МЦ,обаче сега май се опитва по рано да ми дойде.Въпросът ми е на 3-ден от цикъла може ли да се започне стимулация да ли няма да е късно.Защото лекарката почива в четвъртък.Благодаря!

може,аз започнах своята от третия ден-тогава ми беше прегледа и веднага от вечерта с инжекциите,но...за по сигурно звънни на док Peace

# 511
Здравейте,и аз да Ви попитам един въпрос тъй като ми предстои ин витро и трябва да ми дойде на 22.03,ама като ходих на 09.03. за МБ и докторката ми каза,че да очаквам на 20-21 МЦ,обаче сега май се опитва по рано да ми дойде.Въпросът ми е на 3-ден от цикъла може ли да се започне стимулация да ли няма да е късно.Защото лекарката почива в четвъртък.Благодаря!

може,аз започнах своята от третия ден-тогава ми беше прегледа и веднага от вечерта с инжекциите,но...за по сигурно звънни на док Peace
ОК звънях вече и ми каза,че може и от третия ден.

# 512
  • София
Здравейте момичета,не съм пациенка на клиника Щерев, но в търсене на добър лекар мамолог моя позната ме насочи към клиника Щерев и д-р Росен Билчев, моля ви някоя от вас ако има впечатления от доктора нека сподели много е важно за мен.

# 513
И аз не съм пациентка на Щерев, но ще ти споделя до какъв извод съм стигнала. Най-добрият мамолог в София се казва Маргарита Николова и работи в Шейново, а за по сериозни неща, като операции и лечение на онкозаболявания човекът е Александрова.  Peace

# 514
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
И аз не съм пациентка на Щерев, но ще ти споделя до какъв извод съм стигнала. Най-добрият мамолог в София се казва Маргарита Николова и работи в Шейново, а за по сериозни неща, като операции и лечение на онкозаболявания човекът е Александрова.  Peace
Подкрепям за Николова от Шейново. Ходила съм на профилактични прегледи при нея. Много мила жена и добър професионалист. Може да си запишеш час по телефона. Към момента обаче не мога да ти кажа каква е цената. Но по телефона ще те ориентират.

# 515
  • София
Maraya not Carey, betrаy благодаря ви момичета Hug Hug Hug Hug Hug

# 516
Здравейте, имам един въпрос. За леи трябва да отида една седмица преди цикъл, после ми идва, свършва и чак на следващия цикъл, като пак ми дойде отивам на 2 ден за стимулация. Нали не трябва да е: отивам за леи една седмица преди цикъл, идва ми и на 2 ден започвам стимулация.  newsm78
Отговорете ми моля  Hug

# 517
Отиваш за лезия на ендометриума на 20, 21 ден от цикъла; след това ти идва новия цикъл и на 2ри ден отиваш, за да се започне евентуална стимулация.
п.п. минала съм тази процедура 2 пъти в Щерев

# 518
Добре, разбирам следното:
Примерно: на 10 май, отивам за лезия, на 18 май ми идва и на 20 май отивам за стимулация?
Аз бях разбрала, на 10 май отивам за лезия, идва ми на 18 май, свършва ми на 23 май, чакам да дойде пак на 20 юни и отивам на 2 ден за стимулация.  newsm78 Малко объркано стана, ама пак не разбрах.  Hug

# 519
Примерно: на 10 май, отивам за лезия, на 18 май ми идва и на 20 май отивам за стимулация?
Аз бях разбрала, на 10 май отивам за лезия, идва ми на 18 май, свършва ми на 23 май, чакам да дойде пак на 20 юни и отивам на 2 ден за стимулация.  newsm78 Малко объркано стана, ама пак не разбрах.  Hug
Като ти дойде на 18 май не чакаш цикъла да ти свърши , а отиваш на 19 май за преглед и почваш стимулация.
Ти за първи път ще правиш ин витро че се объркваш.
А не може ли вместо да се объркваш тука да се обадиш в клиниката и директно да ги питаш.
Или като отидеш за лезиите  ще попиташ доктора кога да отидеш за стимулацията  Peace

# 520

Точно така, правиш лезия и като ти дойде, веднага отиваш за стимулация.
След лезията обикновено има едно леко зацапване, но като ти дойде цикъла със сигурност ще го познаеш. Преди самата лезия се храниш много добре и отиваш. Стискаш зъби, не е страшно Simple Smile

# 521
Благодаря ти, Nyxia.   bouquet Добре, че попитах, иначе щях да направя грешка.  Hug

# 522
Simple Smile Желая ти успех!

# 523
Някой сменял ли е лекар в клиниката? Предстои ми второ инвитро и бих искала да си сменя лекарката и честно казано малко ме притеснява как се гледа на това в клиниката.

# 524
Някой сменял ли е лекар в клиниката? Предстои ми второ инвитро и бих искала да си сменя лекарката и честно казано малко ме притеснява как се гледа на това в клиниката.
Моя приятелкa си смени докторa. Беше при Aлексaндров, сегa е при Гaневa. Не е имaлa негaтивно отношение кем нея зaрaди смянaтa. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт