Публично кърмене на дете

• 52 276
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 620
Глупости! Whistling

# 1 621
  • София
Дарвинизъм vs. креационизъм?

Не, просто виж списъка на животинските видове. Човекът не фигурира в него.

# 1 622
  • София
Не само за съда няма значение.
Дори в КТ е предвидено да се разрешава намалено работно време до 8 месечна възраст на бебето. Peace

Корекция - няма горна граница, до 8 месечна възраст намаленото работно време е с 2 часа, после с по един.

След 8 месеца е по преценка на здравните органи.
Т.е. не е задължително.
И ако след 8-мия месец все още кърми - в затвора, а детето - прехвърлено в обора, където му е мястото. Мама крава ще го храни, защото нейното мляко е по-целесъобразно и в тон с обществените нагласи на жените.   

Ако след 8-мия месец все още кърми, ще си остане вкъщи и ще ползва платеното си майчинство.

# 1 623
  • София
И аз го четох горното няколко пъти и се чудих какво ли ще преценяват здравните власти... Crazy

Човекът не е бозайник, а АМ консуматор, нов клас.

# 1 624
А ако след годинка все още кърми и работодателят няма нищо против служителката му да има и деца? Т.е. въобще да не му е зор на шефа какво точно мисли здравната "власт". Или ако сама си е работодател жената?
Човекът не е бозайник, а АМ консуматор, нов клас.
Laughing

# 1 625
Ако сама си е работодател жената не виждам никакъв проблем - да кърми по цял ден ако иска.

# 1 626
  • на брега на морето
И си права, не носи памперс от както навърши една годинка.
newsm62

# 1 627
Mommy Milk Creations - бижута от кърма
http://life.dir.bg/news.php?id=17419642

# 1 628
И така нататък. Като сравнение, хората би трябвало най-вече с примати да се сравняват; изследванията показват, че приматите кърмят средно 6:1 съотношение на продължителността на кърмене спрямо продължителността на бременността, различна за различните видове.

Хората изобщо не би трябвало да се сравняват с животни, защото не са животински вид.
Точно. И мама  като откърми синковеца  до към 30-та му година го предава с гордост на снахата, която поема щафетата на задоволяваща желания.

# 1 629
  • До хладилника, който обичам
Tired
глупости.
Интересно некърмените глезени деца с какво ще се оправдаят.

# 1 630
Tired
глупости.
Интересно некърмените глезени деца с какво ще се оправдаят.
Свекървите лошо са ги гледали.
Единственото невъзможно дете, върху което имам поглед, е дете на шише от родилния дом. Но това няма нищо общо с храненето му, а с амбициите на майката и бащата да произведат мъжкар от порода джинка.   

# 1 631
Това на шише трябва да изчака поне 2 минути, да приготви мама млякото.  Търпение се възпитава.  Иначе какво пречи и то да си поиска шишето на Айфеловата кула.

# 1 632
  • на брега на морето
Като чета несломимите кърмачки ми изплува благодарност към кърмилата свеки - нито думица не ми е споменала за кърмене. Може с дъщеря си да ми е яла гъза, но ме съветваше само, когато я питах.

# 1 633
  • До хладилника, който обичам
Като чета несломимите кърмачки ми изплува благодарност към кърмилата свеки - нито думица не ми е споменала за кърмене. Може с дъщеря си да ми е яла гъза, но ме съветваше само, когато я питах.
Моята не е кърмила, но също не ми се месеше Peace сигурно за много неща не е била съгласна с мен, а и е медицински работник, но се радвам, че успяваме да се разбираме, без да си пречим. Както казваш, благодарности Grinning

# 1 634
Аз си мисля,че кърменето след 2г. ги дърпа назад към бебешкия им период,на тази възраст са си вече деца не бебета и е време да се запознаят със света и нормите на големите.Това обаче е мое мнение и не ангажирам никой с него. Peace
В природата майката отбива малките,а не  ги чака сами да се откажат нали така,поправете ме ако греша  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт