Публично кърмене на дете

• 52 464
  • 1 648
  •   1
Отговори
# 1 500
Аз пък си взимам бебчо в офиса. Спи си в коша от количката, аз докато отметна задачите. По-точно казано, отмятам задачи докато спи Simple Smile))). Ходим на разходки до банки, пощи и т.н.
Аз моето диване като го взех в офиса то издраска пода с флумастери, счупи две чаши в кухненския бокс, рева продължително, защото един колега и обясни че ще я сложи в чувал ако не слуша, държах я в тоалетната да ака три пъти, изрисува с червен тънкописец един важен документ, затри някъде един диск и после спа в скута ми а аз пишех с една ръка.
Тогава почти беше навършила три години.
Никога не съм била по-уморена...

С деца не може да се работи.... ooooh!

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 17:40 от Герри

# 1 501
  • София
Аз не бих водила децата си в офиса и според мен нито работа ще свърша,нито децата ще са гледани добре...да не говорим,че просто докато правя обучения няма как и да искам да са там.
Но...е факт,че хората го правят, в нашия офис също...

# 1 502
То и аз предпочитам да не ходя с децата, но като няма кой да ги гледа, ходя. А бебчето няма как пък изобщо да се разделим. Докато спазва офисна култура, ще ходим Simple Smile, после от вкъщи само.

Герри, при вас е било като приказката с банята и сапуна Simple Smile

# 1 503
Чудя се в какви фирми работите? Thinking Thinking Thinking

# 1 504
  • на брега на морето
Бронхиолит едва не отнесе малката ми дъщеря, понеже много самонадеяно я вкарвах с количката в магазините. Не водете бебета по места с много хора.

# 1 505
Бронхиолит едва не отнесе малката ми дъщеря, понеже много самонадеяно я вкарвах с количката в магазините. Не водете бебета по места с много хора.

Как иначе ще ги видят, че кърмят - в молове, ресторанти, кафета.

# 1 506

Глупости. Тия дето са по моловете по цял ден с бебето, баш те не кърмят.

# 1 507
Да, но тук се объжда публичното кърмене.
Не просто обикалянето по молове.

# 1 508
Глупости си ти. Тук се изказаха доста мнения за кърмене по молове, а аз лично съм виждала не една.  

# 1 509
И кърмещите сме хора и ние ходим по земята. Затова се случва да ни видите. Дали висим някъде, мисля, че си лична работа.

# 1 510
  • Плевен
Аз не съм благословена с баби и дядовци като някои които имат и се чудят как можеш да изведеш няколко месечно бебе на студа или в молове и банки.Ми нямам кой да помага,ако искам да ям ще трябва да излезна с детето да напазарувам.Студено или не,дъждовно или не "работата" ме чака.Мъжа ми работи по 12 часа(лекар в спешния кабинет в болницата)и дава и нощни дежурства.На следващият ден спи,аз на кой да оставя детето за да напазарувам за да сготвя според вас?Или викате да се крием в къщи цял ден,и да гладуваме,че на някоя ще и приседне обеда като види кърмещо се бебе и 2 кв см кожа?Аз знам че сит на гладен не вярва и докато не попаднеш в същата ситуация няма как да разбереш отсрещната страна.И винаги ще има недоволни",все за нещо ще намери някой да се начумери,ту млекото му горещо,ту пък друго нещо!"Нали знаете това стихотворение.Не убеждавам никого,не съм длъжна на никого за нищо.И никой няма право да ми казва как да си организирам ежедневието,и дали да излизам или не.Радвайте се че имате помощници,кой повече,кой по-малко,а други като мен и един нямат.

# 1 511
  • Пловдив
мда, точно затова излизам от къщи - само да се покажат, че кърмя! Даже така си планирам и разходките; и пазаруването; и хапването; и пийването; и вършенето на задачки... Задължително ТРЯБВА да кърмя там, където ще ме видят най-много хора! ...Ако пък случайно малката не поиска да суче, то аз насила и давам...че как иначе, нали трябва да се изфукам hahaha Joy

# 1 512
Така и така всички са много изнервени, за това предлагам кърменето да се криминализира, или поне да се направят комуни за кърмачки, някъде високо в планината примерно.

Може да се организират и протести под наслов #КЪРМИwithme, на които кърмачките да защитават правата си размятайки увиснали цици, пред погледите на префинените душици.

Против всяка крайност съм, но залитането в едната, неизбежно води до ответна реакция от другата.

Честно казано, имайки предвид колко труден и натоварен е живота на по-голямата част от българите, особено в момента, на една кърмеща жена, бих могла само да се усмихна. Отвращава ме как може майки да се гнусят от кърмещи жени, не разбирам и тези, за които некърмещата майка е пи-малко майка.

# 1 513
мда, точно затова излизам от къщи - само да се покажат, че кърмя! Даже така си планирам и разходките; и пазаруването; и хапването; и пийването; и вършенето на задачки... Задължително ТРЯБВА да кърмя там, където ще ме видят най-много хора! ...Ако пък случайно малката не поиска да суче, то аз насила и давам...че как иначе, нали трябва да се изфукам hahaha Joy

Знам ли...  Wink

баткото преди да се отбие, сучеше през 4-5-6-7 дни. Не съм му отказвала Simple Smile
Даже по едно време правих на пук - точно пред тези, които ме упрекнаха, че вече е голям, го подтиквах (имахме си наши си знаци), да си търси  Twisted Evil

# 1 514
Глупости си ти. Тук се изказаха доста мнения за кърмене по молове, а аз лично съм виждала не една.  
Еми супер - където ги сварил глада- там кърмили. Ама то не е хвалене, ако цял ден е по магазините бебето вместо на въздух.

Общи условия

Активация на акаунт