КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • в малка спретната къщурка
Наздраве и от мен! cheers
Жабче,послушах те,налях си чаша бира и вече ми пламна лицето.Бирата ми действа,като приспивателно и след малко ще се кътурна smile3524

# 121
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
А сега добър вечер!   bouquet
Одеве минах като тайфун.  Mr. Green
Айша , ма я дай инфо за таз борса?! Нищо не вдявам.  Rolling Eyes
Шпунц , ето Вели се оправя вече. Това е повече от добре.  Hug
Янче , весело изкарване.  Hug
Фури , пийвай и в кревата.  Laughing
Четох и назад , ма до тук ...  newsm78

# 122
Синьорина,интересно ти е при нас,а не пишеш.Я слизай от балкона.Престраши се,де.

# 123
  • ВАРНА
Добър вечер и от мен, дружки! Hug
На мен това лято биричката хич не ми върви, да съм пийнала има/няма 3-4. Обачеее за идеята и за компания-веднага се жертвам!
Ха наздраве cheers и хубава вечер!

# 124
  • София
Привет!
ЖАБКЕ, РИМАРЧЕ, наздраве! cheers
ФУРИЙКА, изкарах първата четворка от 90 дневната диета. Не ми беше трудно. Спазвах всичко, не съм изневерила дори с мисъл. Simple Smile
ШПУНЦИ, ГЪБКЕ, добре ме съветвате, да дръпна малко ръчката, ама като ми се работииии. Всяка вечер, като ми втасат глезените си казвам, че утре ще почивам. Е да, ама не Simple Smile
Шпунци, радвам се, че състоянието на юначето се подобрява, макар и по-бавничко. Важно е да отминава!
МАМСИ, пиши мила. Смях се с твоето внуче-умниче и с татуирания батко. Това лято го пропуснахме, но живи здрави, другото ще направим автопохода, който съм запланувала. Опознай Родината, за да я обикнеш.
АЙША, доволна ли е Ани от празненството?
МАРИНКА, викай SOS да идваме да помагаме. А на тоя мебелен майстор- bash box #Sniper
ДЖИЛИ, и аз се чудя като теб, тия мацки дето не пишат, защо не пишат newsm78 Толкова ли нямат време за един два емотикона? А ние ще си ги разтълкуваме... Simple Smile
БОРЯНЧЕ, колкото хора, толкова мнения...Аз пък щом получех благата вест ( от гинеколожката ) и започвах да плета, бродирам, всичко си избирах и купувах сама за бебетата ни.
КАРИ, подредихте ли дома си с новите мебели? Вярвам, че е станало много хубаво.За подводната гимнастика нищо не казваш.
ДИДИМИТИ  Hug
Момичета, не чакайте утре кафе от ЯНКА. Joy Няма да ни огрее. hahaha По технически причини...
Пак се увлякох, а вече е време за сън. Лека нощ и спокойни сънища  sleepuu
ПП Писали сме заедно- МАРИ М, cheersЖАБКА И ФУРИЙКА Hug

# 125
Еееее, пак лииии....
Писах, писах ииии ....
Кво да кажа- не ми се пише отново...

С вас съм мислено.

Браво на Вели, утре да е още по-добре, че се намъчи милото детенце, а покрай него и всички близки.

Янчето е във вихъра на танците сигурно - нека, заслужава го.

Абе, адаш, я го давай по-яваш, яваш, не си за жена за един ден, пази се.

Маринкаааа, то не остана време за помощ, ами поне викай да присъстваме на рязането на лентата на ремонта.

Айша, адмирации за трезвия ум.Ти си моят светъл пример.

Мамси, дано на следващата среща имаме късмет да се видим.

Мари М,  как така 3-4 бири, че ти кВо пиеш, бе жена?

Фури, ти си нашия музикален оформител, беше си позабравила ангажиментите, но сега ни радваш.

Кари, разбирам ти недоволстото от форума. Кажи как я карате, децата влязоха ли в ритъм?

Луска, кой мъж обгриждаш тази вечер - синчето или дедито?

Светълчо, Борянка, Гъбка,  Майче, Здравунче и т. н

Лягам, че утре имаме разни работи за вършене и след обяд с ММ заминаваме кой на къде види - в различни посоки.

Сладки сънища, лека нощ и хубави почивни дни!

# 126
                Ето съъъъм! Laughing
                Привет,момичета и дано успея този път да напиша нещичко!Да си призная нямах много време дори да чета всичко  Embarassed Нещо не мога да се аклиматизирам на тръстиката!Дано от 15-ти всичко си влезе в релсите,че нямам идея как ще е. ooooh! За сега прескачаме на тръстиката майстори,кофи с боя,скелета и какво ли не още , а отгоре на всичкото малчовците са по 28.
                Вчера се разминах със срещата,че се върнах уморена от тръстиката,гмурнах се в банята и реших да си полегна мъъъъничко за да успокоя топката и.....се събудих чак вечерта. Embarassed Не ми се е случвало да спя след обяд от месеци да не кажа от години!Да,но пък днес късметът ми излезе и.....видях Роси  Laughing Добре,че съм приказлива та тя ме е чула да бърборя и като чух "Диди" зад гърба си направо не повярвах на ушите си.Толкова много се зарадвах!Тя нямаше време та набързичко побърборихме.Следващият път повече!
                Шпунци,стискам палци Вели да се оправи бързо и се радвам,че вече е по-добре. Hug В училище ще навакса важното е да оздравее,а ученето няма да избяга.
                Римарче, и аз щях да се присъединя за Солун,но на 27-ми съм в Плевен!
                Фло,радвам се ,че вече потропваш свободно и се надявам скоро да се видим.Правилно са ти казали да намалиш темпото ,но съм сигурна,че няма начин това да стане!
                Ето сега ......  newsm78 .......зацепих.То,който не чете редовно му става каша в главата.  Embarassed
                Айша,да ти е жива и здрава Ането и да ти носи само радост и гордост,че имаш такова талантливо и красиво дете!
                Маринче, майстора може и да ти е калпав и да забави мебелите на първокласника,но пък ти ще успееш сигурна съм в това и Владето ще има навреме своята самостоятелна стая!
                На всички с болежки и притеснения пожелавам скоро да ги забравят и от тук нататък само положителни емоции. Peace
                На всички,които са имали празнични поводи,а аз съм ги пропуснала, пожелавам здраве и късмет!
                На всички споменати и неспоменати  много  Hug Hug Hug Hug Hug от мен!

# 127
Здравейте, дами!  Макар и късно, навестявам ви. Прощавайте, че не съм редовна с писането в темата, ама тия дни оправям документи за пенсионирането. Тръгвам по процедурата с много гафове, които не са мои. В училище ми сбъркали обезщетението с над 500 лв. по-малко. На всичкото отгоре, изпратили документа с фалшив подпис, докато съм била на почивка. Бясна съм, не толкова за грешката, колкото за подписа.Безобразие! Не са ме изчакали 3 дни след 38 г. в същото това мое училище.  Обещават да ми компенсират тези 500 лв. от училищния бюджет, ама това не е правилно и си е финансово нарушение. На едно УП от  предишна месторабота, преди да стана учителка, ми сбъркали буква в бащината фамилия, на документ за идентификация на имена- същата грешка.Сега ще вадя нови. Пенсия ще видя догодина по същото време, ако така ми върви.
Оплаках се!  Лека нощ!  

# 128
  • ВАРНА
Добро утро и прекрасен ден! Hug

# 129
Добро,съботно утро!
Фло,ще издържиш,щом с лекота е минала първата четворка.Дано това е твоята диета.
Кари,не мога да разбера,кой бутон натискам и всичко отлита на някъде.Гадно е,но къде е проблема newsm78?Дали в Мамата или в мен?
Мари М,допивам си кафето и започвам със задачите за днес.Има дни,в които ми се лети,като пеперуда.Днес съм си поставила доста задачи и ще прехвърчам от задачка,на задачка.

Щастлива събота за всички!
[/b]

# 130
Добро  утро и от мене! То вече е ден, но аз нали съм по друго часово време, простено ми е. Иначе съм ранобудна, от 5 часа съм на крак.

Шпунци, надявам се, че Вели е все по-добре, децата бързо се съвземат щом лечението е адекватно.

Аз днес ще имам гости, започнах с гозбите, после чистенето. Времето се е нагрочило, ама така е по-добре, ако е хубаво все градината ме тегли. Пък и внучката ще мине днес, трябва всичко да съм свършила дотогава, чеда си я погушкам. Ама каква хубавица расте, пу-пу. Спокойно бебе е засега, да видим по-нататък. На 1 месец е 58 см и 5 кила, слушка и папка.

Желая на всички ви прекрасен съботен и неделен ден!

# 131
Добро ви утро.
Да ви е сладко ( в преносен смисъл) кафето, да ви е хубав денят .

Снощи си мислих, че днес няма да остане време за писане, ама ето ме на. Забелязала съм, когато съм  удовлетворена от изминалия ден, когато съм заредена с хубави очаквания за следващия -спя леко и бързо.

Радвам се да ,,видя'' Дидиа и К.А.Г. писали след мен. Особено Диди от отдавна е няма, направо скоро ,,щях да я пускам за общодържавно издирване'' ... По-спокойно, момичета.  Не си тровете нервите, с неща, които не можете да промените. Пазете се, че няма кой друг да мисли за вас, ако първо вие не помислите....

Мари, тенкс за кафенцето - красива чашка и още по-красива орхидея ... особено поднесени от приятел с обич...

Фури, мерси и на теб за песента.Идва ми да издърпам дедито ми от кревата,  да врътнем един танц по гащи и мислено да се пренесем 40 години назад...

След обяд заминавам за Кръстова гора.
По време на нощната литургия,  ще се помоля за здраве и късмет за всички нас и близките ни.
За такова изживяване съм мечтала години, сигурно е впечатляващо...
Утре като се прибера ще разказвам.

Ставам да правя компания на дедито в кухнята .
Хубав ден и много усмивки.

П.П. Кукувичка, поздрави.

# 132
  • Кубрат/ Пишурка
 Добро утро и от мен! Наспана и разсънена, макар че се върнахме към 2 Joy
Мари, благодаря за кафето - знам си аз, че има кой да го поднесе Heart Eyes
Беше чудесно, наиграхме се, правихме шоу, смяхме се, абе......релакс! Дай Боже по-често!
А и компа си оправих сама. Оказа се кабелът отзад на монитора - нещо се поразместил и мониторът не свети. Побутнах го и се оправи - лесна работа Joy Ама голям техник се оказах Peace
Днес ще почивам и ще си чакам детиту. Вчера, преди да тръгна, Галена се обади: решили с баща си да прескочат до село да си донесе някои багажи. Та дошли и за Анжелка - да не е сама.Днес ще ми я донесат по едно обедно време и ще прескочим до гробищата - сложили са вече паметника и плочата, та да ги видим.
Шпунци, дано днес ни зарадваш с добри новини!

# 133
Добрютру!
Еееей, ваканцията привършва, всяка баба на свой дом вече и - ей ти навалица в темата.
Най се радвам, че Вели се даврандисва. Горкото, то си беше кбьощавичко, дано не е изпосталял още. Шпунци, дръж си! Peace
Радвам се и за Фло без гипс, че в балета на Оперетата реват вече за нея.  Sob
Маринка, гОрката, сега е на финалната права, дано насмогне.  redecoration

Мила МАРИНКА, здрав и щастлив да ти е Влади Синеочко Хубавецът! Толкоз много благопожелания напират в мен, че не намирам думите да ги облека. За сега - успешен старт в учението и леко да ви мине тази година на всичките!
 nbirthday newsm67 Tada

За мене си ще рапортувам по-подир. И при мен майсторите още не са си отишли. Като за капак аз - домоуправителката  #Silly rotfImbo - викнах да ни проверят асансьора и му намериха досущ същите дефекти като на онзи падналия. И същата фирма-контрольор. И спряха машината.  #Cussing out #2gunfire

# 134
Алооо! БАБЕТКИ!   ruporuu
Да не би и вас да ви прекараха през лютеничната месомелачка?  ritnik Тииии-ши-на  #Shocked

История с лютеница:
Аз гледам дъщеря ми и племенницата на по годинка на едно къще на роднини в Бояна. Откъсната от света. 1swing А, и 100-годишната ми баба със счупена ръка с гипс. 
ММ пристига в сряда и в петък колкото да ни донесе храна и да щипне децата по бузките "У-ню-ню-ню-ну". motor Прави се лютеница задължително по случай светлия празник Девети септември.
ММ е обзаведен със списък с продукти за пазар. А пропо - 60 кг. чушки. И др. Разтоварваме колата. Вадим зарзаватите. Най-отдолу излиза бор-машина Блек енд Декер. Аз се опулвам  #Puppy dog, защото ММ никога не е похващал бормашина, един пирон не е забил, една гумичка не е залепил.  smile3521
Той:        "Ами нали печенето на чушките и меленето им е мое задължение. Та реших да включа бор-машината в месомелачката да не трябва да й въртя дръжката."
После следва пърженето с комшията - в синията на двора - със салатка и ракия, беше негова работа-удоволствие. А Здравка припка като стоножка или седморък ШИВ наоколо без крак да подвие. "Жена! Още олио! Още захар! Още ракия! Може и биричка.  smile3559 Салатката свърши! Я нарежи и малко наденичка! Черпакът се захвана, измий го! Съчки!"  newsm41

ДНЕС:         ДА ЖИВЕЕ ДОМАШЕН ОЛИНЕЗКО!!! Ама много е вкусен! Вярно, не знаеш какво има вътре, ама ...  Confounded Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт