КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 654
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Ето съм, пак и отново.

Здравунка, ти днес да не си си си взела почивен ден от отговорностите?...
Т'Ва не е било - два твои поста един след друг, и дълги-дълги, и описателни ....
Само така, миламоичка, и баба е хора ...

Янчето, и ти си заслужаваш почивката.
Поздрави красавицата Анджи от мен.

И аз днес го давам по лежерно.
В тръпнещо очакване съм кое как ще се случи.

Хайде, до скоро.
Останете със здраве.

# 136
Джилииии! Напред към Кръстова гора! С чисти помисли и отворено за радости сърце.
 Heart Heart Heart
Радости те чакат.
Но вземи топли дрешки.

# 137
Привет девойки мили, правя последен опит и ако и сега изчезне писаното преди да съм натиснала никакъв бутон дори се отказвам окончателно и безвъзвратно.Айша да ти отговоря към предложението да копирам, изчезва  ми докато още пиша,  та и копиране не мога да направя. И Фури, както забелязвам това не е само при мен, така че проблема е във форума, не в нас.
Шпунци как е Вели
Предишните пъти когато писах километрични постове ,които от своя страна пропаднаха, писах че стана много хубава подредбата, но все още на места има як балаган защото много неща трябваше да им се намерят места, други да се изхвърлят направо т.н .мебелите не са от кожа,а от замш, така ли се казваше на бг newsm78,проветриви и могат да се чистят с влажна кърпа,,за един ъгъл с ниша сложиме също малко канапе в форма Г и телевизия 3 D ,та сега престанах и с виковете "не яжте в салона, внимавайте и т.н" децата а и тумбите им приятелчета направо се настаняват там , ако другия телевизор работи слагат слушалки и никой на никого непречи newsm44 newsm68 .хубаво е когато се създават малки удоволствия и улеснения.Стигат ни стресовете които минахме. За мокра терапия още не съм направила нищо, времето лети като ракета, за нищо не стига, нали съм "безработна" за нищо не ми остава време   Shocked. А след 10 дни е и новата година и както винаги, изненада, пак у нас. Та с новата година почва и серията есенни празници.
Леле колко глупости написах ,но това еза компенсация на всички изчезнали постове Grinning, леле ако и сега изчезне #Cussing out
Как продължава консервната индустрия при всички ви.гледайте да ви артиса по бурканче домашна лютеница до другото лято.  Simple Smile тук онзи ден купих от един руски магазин бурканче лютеница на Дерони, драстично са намалили големината на бурканчете и право пропорционално са увеличили цената.  Embarassed Rolling EyesShocked
Друго не сещам какво бях писала,но да ви кажа само че всички много ми липсвате. Хубав уикенд милички Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 14:04 от Caroline

# 138
              Привет,момичета!
              Сега съм детегледачка и....чакам да си вземат Любето та да отлитна на разходка! Laughing
              Очаквах да ми доведат и Ран и Неда по-раничко ,че от вчера си имат нов братовчед - Антон,ама утреееее!Още не съм разбрала как възприемат появата на бебчето,че Неда все изчисляваше кога ще се появи.Не сме го видели още освен другата му баба.Аз дето не съм му баба подскачам от нетърпение да зърна малкото човече,а какво е на сватята идея нямам.Тя последна е уведомена и то от щерка ми , а не от таткото,който и е син!Разни хора-разни идеали или фасони! Wink
              Опааааа,освободих се и ......изчезвам! Laughing

ПП.Кари ,пропуснах  ooooh! изчезват ,неизчезват постовете ти - пиши и се бори с мамата,че ще ни е много кофти без теб и разказите ти за принцовете и наближаващата ваша НГ! Hug

# 139
Ей, чевръста булка съм още! Сколасах да приготвя мамбото, да ошетам и даже да побъбря с приятелка по телефона. Чакам младите с бебка, направих си чай и реших да погледна тук.

Как обичам лютеница, печени чушки и всички такива вкуснотии. Тук намирам македонска лютеница, не е съвсем като нашата, още по-малко като домашната, ама като няма риба - и ракът е риба. Пиперки намирам целогодишно, имам си троен чушкопек, който събра очите на комшии и приятели. Де са виждали такова велико изобретение?

Джили, какво има на Кръстова гора?

Здравче, посмях се с поста ти.  Едно време баба ми казваше, че готви манджа Подай. Тя много командореше дядо и той неотменно беше до нея. Започва тя да готви и се чуваха само нейните заповеди - нарежи това, подай онова...Само че при мене е обратно - аз съм чирака на ММ. И все не харесва и мърмори.

Кари, хубаво е като посмениш това-онова вкъщи, приятна емоция.

Навън грейна, ще мога да поседна с внучката в градината, дано младите забият нанякъде, ние с дедко да си я поглезим. Тя какво ли разбира още от глезене, ама ние да се вдетеним без свидетели.

Весел следобед.

# 140
  • София

НА РУСИЯ, СИНЕОК КРАСАВЕЦ ВЛАДИ, СЪКРОВИЩЕТО НА МАРИНКА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ПАЛАВ, БУЕН, ДА ОСЪЩЕСТВИ МЕЧТАТА СИ!
А ние с теб, Маринка, ще седим кротичко в самолета, пилотиран от Влади и ще обикаляме свят да видим, и света да види Дзверове... hahaha
ДЖИЛИ, какво толкова очакваш да се случи, та чак дори тръпнеш? newsm78 luvbed hahahaМайтап, бе Уили...
ЗДРАЕЧЕ, здраво ме разсмя с твоите случки. Добре, че мъжО не е докарал бетоновоз, да избъркате вътре лютеницата, ами само с помощта на Блек енд Декера се е справил. Накарай някой да свърши работа, та да те научи на акъл...Нищо не пишеш за Йо йо. От Операта се обадиха, че рИват за мен, ама и от Оперетата ме търсят... Няма ли да открием сезона с посещение на някоя постановка? newsm19
ЯНЧЕ, радвам се, че добре сте изкарали Simple Smile
КУКУВИЧКЕ, ранобудно пиле, хубаво е, че малкото човече е спокойно. И за него е добре, и за мама, и за цялата къща. Такива бяха и моите деца. Аз не знам какво е бебе да реве. Не са имали и колики, та в къщи не личеше, че има бебета. Да е все така спокойничка. Лесно се гледа такова детенце Hug
ФУРИ, докосваш фините струни на душата ми с тези музикални поздрави, връщаш ме в младостта ми. То не, че сега съм стара, де...Ти си ми морална подкрепа за диетата и от време на време ще ти рапортувам. Може ли? За сега ММ още не се е присъединил.
ГРЕТИ, нощна самодива, не се кОси за документите. Ще се оправят нещата. Ще си получиш после няколко пенсии на куп. При мен също имаше малки бъркотии, но ги оправиха. Започнах да си получавам пенсията и след няколко месеца, познат на ММ, който се занимава с пенсионни документи, ми предложи да ми погледне документите. Оказа се, че с 5 лева съм ощетена JoyКоригираха ми пенсията. Това било практика в Пенсионното #2gunfire. Колкото могат да щипнат. Ако се усетиш, добре за теб, ако ли не-добре за тях Simple Smile.
МАРИ М Hug
ДИДИА, къде да зарежа, бе маце? Появи се най-после. А дано се видим на следваща среща. Решила съм, когато се зададе купон, да отида с един чувал и да изловя всички котки във вашия квартал...
ШПУНЦИ, пиши пак как е Вели.
Тези дето не пишат, да ги гушкам ли, да ги целувам ли newsm78 Хайде от мен да мине Simple Smile
Всички, дето не пишете, аз ви гушкам и целувам, мисля ви, а вие ако искате ( не пиша ако имате време )-пишете. Може и с емотикони Simple Smile
КАРИ, радвам се, че толкова си писала. Съветвам те все пак да намериш малко време за себе си. С най-добри чувства Hug
ДИДИА, КУКУВИЧКЕ, били сме едновременно на компа Simple Smile

# 141
  • София

Добър ви ден, любими!

Днес у нас , специален ден -нашето малко момченце Влади става  на 7!

Да ни е жив, здрав и много щастлив! И да има голям късмет!

Здравченце, много благодарности за поздравите! Фло, сладурано, и на теб благодарности! Целувам ви и двете!

Ние сме по задачки днес, свързани с юначето и нямам време и да  ви нагледам.

На мен пък мамата не ми дава да сложа картинки.  Sad Та чувствайте си почерпени, момичета!

http://prikachi.com/images.php?images/689/7603689q.jpg

# 142
Маринка да ви е здрав и жив синеочко, да е винаги щастливо усмихнат, да му е леко и успешно в училище, а вие все така да го обгървате с безкрайна любов.Поздрави и на милата Мила за празника  Hug
Не знам дали ви казах една рецепта за пиле препоръчвана от тези фирми които обработват мозъците за успешно отслабване. Правя я веце няколко пъти и грешка няма. Та тя е следната
Едно цяло пиле се измива хубаво, вместо вътрешностите (тук го продават напълно чисто и празно) вътре се слага една измита, но не обелена глава чесън и половин лимон.Аз понякога добавям стръкче розмарин.Това е, НИЩО друго.Във фурната се слага тава пълна до половината с вода.Върху тавата се слага скарата от печката ,а върху скарата пилето.Пускате на 180 гр и това е.Препоръчвам ви.Хем вкусно, хем диетично.Кожичката става загоряла приятно и хрупкава,месцето вкусно ,а цялата мазнина  изтича върху тавата отдолу.
Не мога да повярвам,че порано успях.
Дидия радвам се да те видя отново тук.Кукувичке приятно гушкането с със малкото слънчице.аАз отивам да се опна малко в кревата че от сутринта съм на крака, а и гости имахме. Целувки на всички ви мили девойки Hug

# 143

Маринка,да е жив и здрав Владето!Да расте умен и щастлив,успех във всичко и много радост и гордост за вас от делата му!

# 144
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, милимоички!

Издадох Лъчката, сега разчиствам къщата и седнах малко да почина при вас. И какво да видя? Празник!

Маринка, да е жив и здрав сладкият Влади! Хем рожден ден, хем ученик, хем нова стая - големи новости и емоции при вас.
Пожелавам му да  му върви в училище и да му е лесно всичко! И късметлив да е, че то си трябва и късметец във всяко нещо.

Фло, много са ти готини постовете винаги. Ведрички такива. И зареждащи.
На Джили интересно преживяване й предстои - ще чакам да разказваш, Джили.

Шпунци, не мога да отвора линка за мързеливата лютеница, сега ще го гугля да видим ще излезе ли. Радвам се, че детето се подобрява, то се знаеше, но все пак си е успокоително, като го потвърждаваш.

Да ви кажа какво измъдри моят човек вчера: бебето беше у нас, сега много гука и се смее и ние сме го накачулили, гукаме и ние в отговор, а то още повече и както сме се нахилили и се топим блажено и щастливо и той каза: Бебетата говорят като делфините Изуми ме, ви казвам, това дете! Кажете, не е ли истина?! Чак сега осъзнавам, че наистина е така.

Още един нов бисер от днес:
Купила съм му в супера една малка количка, той се хвали на дядо си, а дядо му казва: Кой ти я купи? Баба ти ли? Тя е страшна, твоята баба.
А малкият казва: Не е страшна. Тя е добра. А после добави:И е смешна.

А вчера - обещала съм да му нарежа ябълка, обаче съм се улисала с друго и той ми напомня. И аз: Ах, да, излезе ми от ума! Ей сега ще ти нарежа. И почвам да режа. А той: И сега влезе ли ти?

Аз съм се захванала да пера диваните. Понеже са на ципове уж е лесно, ама не е. Много трудно излизат и после много трудно се слагат, ама няма друг начин. Крайно време е, че лятото отлетя и си взима с него и хубавото време.

И взе, че заваля, да видим сега как ще изсъхнат...Щото освен калъфите има и едни подръчки и едни възглавници на гърба, които се перат барабар с дунапрена. Една година не можали да изсъхнат хубаво, ама аз не съм разбрала. И как миришеха после - ужасно кофти, та ги прах повторно.
Ей на, битовизми.

# 145
  • София
Марина, да е жив и здрав Влади! Да е щастлив и с много късмет!  newsm59  party023  bigdance2  Gift

Кари, това с пилето ми хареса. Ще се пробва някой ден. Не вярвам с едно пиле да заслабна, ама ще пробвам  Joy Честита ви нова подредба с новите мебели. Новичкото си е ново, спор няма. Мен ми иде да запокитя всичко, но засега се отлага.

Радвам се, че с първия учебен ден в темичката се завръщат вече всички, които са били по почивки, по родни места и т.н.

Дидиа, коя смяна си?

# 146
  • София

Честит 7-ми рожден ден на Влади хубавеца. Успешен старт в училище,здраве,весели игри и приятни преживявания.
 Докато ми е влязъл акъла според Лъчко,да се обадя. Днес моите старци ме направиха сама да си говоря. #Cussing out
 Най важното е ,че бабин Вели си е вече у дома,ама не ми обърна внимание,с Елина са като залепени. Лечението продължава ,но в домашни условия. Училището се отлага поне със седмица. Ще наваксаме,то с него преговаряхме цяло лято.

# 147
честит рожден ден на голямото момче влади! бъди много здрав, отличен ученик, послушен внук и все пак бъди и малко палав! щастливо детство!!!

Шпунц, писали сме заедно  Simple Smile Много хубаво, че Вели вече е на дом. лечение. Нищо съществено няма да пропусне за една седмица в училище. Колко е хубаво да се обичат толкова братче и сестриче  Grinning И Софи и Криси много се обичат, все играят заедно или ако са разделени  се търсят.

# 148
Здравейте,момичета -кокичета.Имаме хубаи новини,Вели си е в къщи и играе,другоот ще се оправи с времето.Честит рожден ден На Влади,сериозна възраст ,нали до първите седем се учи човек ,после има свобода. newsm10
ыадвам се на позитивните постове лмай няма вееч бо.ни момчетали.и поне вече се оп,авятИ доста писахалкоето е ,адост за душатаАз бутам задачките нап,ед  и чакам момента да свъ,шат и да сядам на п,иказкиУф пак яде буквино ще го загубя и така го пускам

# 149
  • София
Марина, честит рожден ден на Влади!
Пожелавам здраве, успехи в училище и много весели игри!   bouquet
В новата стая да прочете много интересни книги.
Светалчо, Лъчко е много умно детенце. Записвай си всичко - после ще му е интересно какви ги е ръсил.
Шпунц, сега Вели ще се възстанови бързо - у дома и стените помагат. А от у-ще нищо няма да загуби. Първите 2 -3 седмици само си губят времето там. За старците - не им се връзвай - децата са по-важни.
Дидиа, добре завърнала се! Пиши, не ни изоставяй вече.
Пилето на Каролин ще се пробва по-нататък. Че сега доядох бялото месо от РД на Ани.  Embarassed
Каролин, Фурия, защо не пишете за проблема ви в темата за въпроси към модераторите? Може да е някакъв скрипт и да го оправят. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699073.2955
Римар, в понеделник ще питам в тур. фирма. Дано да има място и да се развеем из Солун. Ти с приятелките ли ще си?
Аз днес се поразходих, след обяд чистих мухъл от стаята на Ани със Саво. Почисти се, но ще трябва и втори път.

Общи условия

Активация на акаунт