КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 665
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София

Римар, в понеделник ще питам в тур. фирма. Дано да има място и да се развеем из Солун. Ти с приятелките ли ще си?

С братовчедка. Питай и ми се обади. Офисът е до съдебната палата и мога да платя като си тръгвам от работа. Обади ми се и ще се разберем, дано д а има място.

# 151
Нещо става с компа ми,за това копи пейст ,да не съм капо

Цитат
Здравей, слънчице!
- Защо ме наричаш така?
- Защото огря всичките ми приятели

# 152
Макар и със закъснение, ЧРД на рождениците АНИ и ВЕЛИ! Да са живи и здрави!

# 153
  • в малка спретната къщурка
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛАДИ!ДА Е ЩАСТЛИВ И С КЪСМЕТ В ЖИВОТА.
МАРИНА,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !  bouquet  bouquet  bouquet
Шпунц,по радостно от това,че Вели е в къщи-НЯМА.Свива ми се сърцето,когато разбера за притесненията ти по старците.Приемай го по спокойно и щади себе си.Те стават егоисти и търсят по вече внимание. 
У нас мирише на Коледа.Варя зелеви сърми и ми стана празнично.
Радвам се на оживлението в темата и на появилите се отсъстващи.
Ах,този Лъч Joy,много ми е приятно,да чета за остроумните бисери на малчовците.
Здравче,на село баща ми въртеше машинката с дрелка Joy.Не успявахме с майка, да насмогнем да я захранваме.Ставаше бързо меленето.Мен лютеницата не ме плаши,защото малко по малко си подготвям продуктите и съхранявам във фризера.При първа почивка вадя от вечерта и за 4-5 часа всичко е готово.
Кукувичке,казвай къде  и ще имаш домашна лютеница от БГ.
Кари,ще се пробва пилето.Икономично и мързеливо ми изглежда.
Е,ми/по Лъчко/,"На мен не ми идва".
Приятна вечер!

# 154
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит рожден ден на Влади!
Нека да е заобиколен с прекрасни изненади и усмивки!
От сърце му желая да е слънчево дете , да има истински приятели до себе си ,
да радва всички със свойте успехи!
Маринка , честит празник! Да ви е жив и здрав!

# 155
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора.

Хихи! Кеф! Има да си четааа   superuu

# 156
               Айша,тук съм си  Laughing Не съм зачезнала ,ама от работа и деца време нямах дори да прочета като хората.Заспивах още преди да стигна до възглавничката.Нещо ,което рядко ми се случва. Wink
               Римарче,втора смяна съм,че нали Люби е първокласник и ще ида да го видя сутринта в новото училище!
               Светле,Лъчкото направо сипе афоризми та май ще ти е трудно да записваш всичко!
               Шпунц, Hug Hug Hug Вели е юнак и бързо ще се възстанови у дома.Училището ще почака малко.За старците - какво да ти кажа,който не се е сблъсквал с такъв проблем трудно ще разбере за какво става дума.Дано да се закрепят и да не ти създават тревоги.
               Тичам към банята и прилегвам пред ТВ-то!Да видим кой кого ще гледа! Mr. Green Навън така плющи дъжд,че направо ме тегли диванчето! Mr. Green

# 157
  • София
    Честит рожден ден на Влади! Да е умен и внимателен ученик,да носи само отлични оценки и да радва мама,баба и дядо!Да е все така красив, чаровен и  нежен кавалер!

Шпунц,браво на Вели! Вече си е у дома и бързо ще се оправи.Направи му малко сироп от зърна на бъзак,за имунитета и против вируси! То и за теб е хубаво.
    Като казах имунитет,та се сетих за Вики.Обяснява ми как бебето влиза в корема на майката.Майката и таткото се прегръщат голи ,при което имунната система на майката започва да расте.Когато вече е съвсем пълна,бебето е вече в корема.Това си е нейно обяснение.Не е съгласна с друга версия.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 22:16 от Яжка

# 158
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Понеже си изпрах диваните, то пък вали, та се къса...Класика, нали.

Айша, забравих да ти кажа, че ММ не е погледнал още трейдъра, щото му е много зле на гОркия.
Или кара оня вирус с повръщането, или му е кофти от някаква консерва, дето е ял, докато аз бях на среща с вас. (Да може сега да имам угризения, нали. Че съм го зарязала. Joy) Втори ден не му е добре, ама днес все пак се подаврандиса, та "трендът" е добър, както се изразяват младите. Joy
Но не пропусна да се оплаче, макар и на майтап (ама то където майтап, там и истина), че "майка ви си ходи по купони, пък аз, завалията, като се чудих, чудих и си отворих една консерва скумрия с дом. сос." Тя таз консерва трябваше аз да я скрия, защото му се е обострил гастритът и пие лекарства да го лекува и уж внимава какво яде. Онзи ден ми каза, че много му се прияла тая скумрия, ама аз го възпрях да поизчака с консервата, щото от опит знам, че е кофти идея в такъв момент. Обаче той само чакал явно да ми види гърба, за да си я хапне, ама сега - кофти тръпка. И сега много жален яде само варени картофи и печени ябълки. И се самосъжалява.

А къде да ги записвам тия Лъчови бисери? Някаква папка ли да си отворя или какво?

Баща му го хранил с някаква супа, а той казал: Тате, дай ми друга супа, тази не е хубава.
- Ми да не мислиш, че аз имам 16 супи, казал таткото.
- Ми не трябват 16, трябва  хубава .

# 159
  • София
Светалчо, може би някакъв файл Лъчовизми на комп. да отвориш. Или пък по-лесното - като ги пишеш в темата и след време ще ги имаш по дати. НО пък трябва да си четеш всички мнения. Дано се оправи скоро ММ, то има такъв вирус сега. И Пл. дудне, че съм ходила на срещи и хапвам вкусотийки.
Той се прибра подозрително рано от коч-партито. Компанията отишла на заведение и после на дискотека ще ходят. А той, бедния се прибрал при жената. Ама май съжалява.  Laughing
Здравке, дай координати - къде са ти проверявали асансьора, моля. Да звънна и аз, че нашите нещо много страшно се клатят странично. Пък и били с по 2 въжета, вместо 4.

# 160
  • София
Прекрасници, благодаря ви от сърце! Няма да ви изреждам, че може да пропусна някоя от вас, както съм разсеяна тези дни.  Laughing

Детенцето днес се налудува по люлки, пързалки, катери се пж въжета, стении идобщо се изкефи, а утре му и купонът с дечица.

Желая ви лека нощ с една хубава песен, макар и да не е много ходходяща за сън, но пък ми харесва.

Последна редакция: сб, 13 сеп 2014, 23:05 от marina_vladi

# 161
  • ВАРНА
Добро утро и заповядайте на кафе! Hug

Маринка, да расте здраво и щастливо внучето ти синеоко, да му се сбъдне мечтата да лети високо!

Шпунц  Hug, радвам се, че Вели си е у дома
Светалчо, много  Hug и  Heart Eyes за Лъчката

Момичета, всичко съм прочела, ама  newsm78 не ми влезе

Желая ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: нд, 14 сеп 2014, 08:40 от Мари М

# 162
  • София
Добро утро красавици  bouquet
МАРИ М, кафето ти хубаво, а и пожеланието към Влади ми хареса-в рима Hug
СВЕТЪЛЧО, утрепа ме твоя Лъч Joy Joy Joy. Питаш къде да събираш лъчовизмите му. На времето аз направих така: Взех едни тетрадчици и започнах да записвам весели случки, '' умни '' мисли и така с годините се посъбраха доста. Ако не бях ги записвала, много щяха да ми излязат от главата, а после иди ги вкарвай hahaha Записвай ги в тетрадка. Когато порасте ще му ги дадеш. Освен самите случки, ще има за спомен нещо, написано от твоята ръка...
Момичета, днес няма да съм слънчице hahaha( по БОРЯНА ) т.е. няма да ви огрея всичките. Вчера почти целия ден лентяйствах, за 5 стотинки работа не свърших, та днес мисля да се развихря малко newsm79 wash hang prostor 1ironing
 Hug  love001и пожелания за спорен ден.

# 163
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добрютрю в мръчкавото утро!

Влазям да ви поздравя с неделния ден и да видя кво сте писалЕ от последния път. Ама не сте се много преуморили с писане.
Ах, Маринка, бива ли да пускаш таквиз любовни песни! Разтупка ми се сърцето и едно заспало момиче в мен се разсъни. А не трябваше! Размечтах се да съм пак двайсетгодишна и да чакам някой да ме покани на блус.

Фло, идеята с тетрадката е добра, но има един недостатък - забравила съм да пиша на ръка, нали цял живот блъскам по пишещите машини и после по компютрите...(Даже докато се научих да не блъскам по клавишите на компютъра, бая време мина. Навремето икономисвахме лентите на пишещите машини и те ставаха едни бледи-бледи и си трошиш ръцете да блъскаш, че да се чете. Много късно, чак 85-86 ни вкараха електрически и то само кирилица, а латиницата си останаха механични, докато не ги изместиха компютрите. Всичките ми колежки се оплакват сега от болки в ръцете и раменните стави...) Апропо болежките, вчера си купих Реновакс, ще го пия три месеца за облекчаване на ставните сакатлъци. Всяка година правя един такъв курс, да мога да изкарам зимата по-леко. Но преди с други препарати, нали непрекъснато излизат нови. Аптекарят каза, че най-доброто било Флекс-код, ама излиза скъпичко, та взех това.

На мен днес ми предстои готина емоция - среща с момичета от друга моя любима тема. Ще дойдат и от други градове, не сме се виждали от миналото лято и ще е вълнуващо. ММ каза: И кво, жена, ти пак по купони...Ама не се сърди, само се прави на ревнив, за поддържане на тонуса. Не ми и завижда, щото той това с пистолет на слепоочието няма да го направи.
Казват, че господ бил събирач. Нас като ни е събирал, сигурно си е правил научен експеримент- като събереш две напълно противоположни неща какво се получава. Извън полето на математиката.
Например, сигурно съм единствената жена, на която мъжът й се опитва с години (напразно!) да й забрани да прави зимнина. ММ ненавижда правенето на зимнина и особено носенето на буркани и промишлени количества зарзавати насам-натам. На комшийката мъжът й се моли на колене да направи поне малко туршийка, обещавайки й да носи, влачи, пече, бели и всичко, каквото каже. А моят наабарот - се моли да не правя нищо. Ако успея да направя всичко тайно, без да вижда процеса, без да участва по никакъв  начин, тогава може да минем и без обичайната размяна на реплики по повод зимнината.
 Joy JoyДобре, че животът не е само туршии...

Май много се разприказвах...

Гледам нателевизора репортаж от Кръстова гора и чакам с нетърпение да се върне Джили и да разкаже от извора как са изглеждали нещата.

# 164
   ДОБЪР ВИ ДЕН  ГОТИНИ !!! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И НА ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ ТАКИВА  В СЕМЕЙСТВАТА СИ !
ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЯ ВЪВ ВСЕКИ ДОМ !!
ЧЕСТИТО НА  ГОЛЯМ КРАСИ НА ЖАБКА И НА МАЛЪК КРАСИ!

ЗА ТЯХ СЕ СЕЩАМ В МОМЕНТА,А ДРУГИ НЕ ЗНАМ... newsm78

Маринка Hug направо изключих ,че Влади вчера имаше рожден ден .
Да ви е здрав ,весел щастлив с много късмет и успехи в живота ! Да е отличен ученик и да е гордостта на семейството ви !

за мама и баба

От снощи вече със си в къщи , но дойдоха внуците и дъщерята , затъжили се за баба .. Grinning Сега до като се натутам и стана никое време.
Софийски момичета, много ви благодаря за вниманието и времето ,което ми отделихте ! Беше ми изключително приятно и ме заредихте с енергия за следващите дни ... Grinning
На следващият ден и с Дидиа се  видяхме в ИКЕА. Много приятно ми беше ,макар и за бързо....
Отвърлихме доста задачи със сина и снощи се прибрах , а той тази сутрин.заминава в командировка ....
ММ беше пекъл риба , направил салати няколко вида-картофена , от моркови и от червено цвекло. Подредил масата  както трябва да е...- салфетки ,чаши , прибори..... и т. н. ,чак му се учудих ,че много добре се е справил. Всичко беше оправено ... Поканил  децата с дъщерята...,та пирувахме... hahaha после децата излезнаха ,че нали празници в Пловдив. - Ноща на музеите. Искаха и аз да ходя с тях ,но беше ми изморено...
Сега ставам да направя едни картофени кюфтета....
Шпунци Hug много , много се радвам за Вели ,че вече си е в къщи.... той сега ще се поуспокои и постепенно ще се възстанови , а за училището има време ,цяла учебна година е пред него.... За родителите ти какво да ти кажа , наистина стават егоисти.... гледай и ти малко по егоистично... Какво да ги правиш , не може да ги промениш... За съжаление и такива времена идват... Масово от нас  сме ги преживяли... сега пък ми е мъчно ,че ги няма.... Ей такъв е живота.... :* Hug
Светле Hug весела среща с другите момичета....Лъчето и голям умник.. ! Сладурчо...  Направи си една папка на компютъра и там пиши неговите бисери , а след време ще ги принтираш....
Маринка  Hug вие три дни яли пили и се веселили.... hahahaДнес продължавате , а утре за Влади ще бъде най-вълнуващият ден.... Сладурчета мили... , как само се вълнуват миличките.....
Няма да ви споменавам повече , че  от тук , от там съм чела , а и  времето също ми е оскъдно....

Хубав и весел ден ,мили приятелки  !!!! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт