КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 631
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • в малка спретната къщурка
Търся си и слушам музика.Яжка,твоето стихотворение от снощи много ми хареса,и ме накара да ровя и за автора.Днес съм музикално и поетично настроена.

[/b]

# 106
Добро утро.
Много окъснях, но влизам да ви ,,видя''....
Радвам се на писалите, чувствам ви ,,на една ръка разстояние'' и това е достатъчно.

Снощи на срещата беше чудесно... както винаги...
Мисля си за тези, които отдавна не са писали....
Не обичам да притеснявам хората по телефона и на лични, но що не драснете по някой ред...

Шпунци - ???

Ставам.
Хубав ден на всички.

# 107
Морски привет за милите момичета!
Честит четвърт век на Ани-да е здрава и щастлива и все така упорито да следва мечтите си!
Радвам се на софийската Ви среща-дай Боже да има много такива срещи и ние далечните да можем да се включваме!
А стихотворението за пеперудената рокля ме поразплака...но такъв е живота-с радости и болки-на кой каквото му е отредено.Колкото до бебешката пелена Борянче-според мен не бързай-като си му дойде времето-и аз копнея за деня в който си видя наследството но...сега минах първо през кръщенето-не съм забравила въобще как се гледат бебешоци и с какво удоволствие пазарих дрешки и играчки а и кръщелника един хубавец-напълни ми душата.Останаха едни хубави спомени от преживяното.
Успешен първи учебен ден за всички-учители, ученици и студенти!Най-много за Вели да забрави по-скоро боледуването и да е сред приятелите си!
Слънчев и усмихнат ден за всички!!!

# 108
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и от мен. Уф, да знаете колко съжалявам за вчерашната ми липса. Ама к`во да се прави, все така ми се случва - карък. Радвам се за останалите присъстващи че са си побъбрили и са се видели. Аз освен с вчерашните /и съботно-неделни/гости се сдобих с "квартирантка". Племенничката започва работа в една спедиторска фирма в София и като за начало докато се устрои ще ми бъде гестенче. Радвам се, защото е много тежко сама, особено събота и неделя - ходя от тераса на тераса като лъв в клетка. Така поне ще имам с кого да сменя две-три приказки вечер. На нея сигурно малко ще й е досадно да си прекарва вечерите с изкукуригалата си леля, ама ще ме търпи - като компенсация за наема Simple Smile Записала е и магистратура и се надява да й дадат общежитие - е тогава вече ще ме напусне. Но до тогава има още време, ще видим.
Борянка, и аз мисля, че с пелените е още рано. Пак бабини деветини, но така съм чувала - предварително не било хубаво да се подготвя нищо за бебче. Ама всеки си знае. Пожелавам ти от сърце да се сдобиеш скоро със снахичка, че и с бебок. Неописуемо щастие е!
Яжка, и мен твоята "пеперудена рокля" ме разплака. Колко много истина в няколко реда. Затова всичко трябва да се изживява на момента, за да не съжаляваме после за пропуснатото.
Светалчо, и аз вече не си спомням от кога не сме се виждали. Цяло лято, че и пролет. То вината все е била моя - аха да дойда и нещо стане. А уж нямам ангажименти, сама съм ама пусти късмет. Ще се коригирам Hug
Шпунци, Вели как е? Дано отшумява всичко лошо, дори и по-бавно да е, ама да минава.

Не ви споменавам всичките, че за това май ще ми трябват записки, но ви чета с огромно удоволствие и ви мисля. Хубав ден!

# 109
 Привет и от мен !

Благодаря за кафето и музиката на Янето и  Фури Hug

Петъчно ми е Grinning
А имам работа за довършване newsm78

Яне - аз слагам  обелени печени чушки в торбички във фризера.
Много е практично. През зимата правя чушки -бюрек, използвам към разни "манджички" и т.н.
Фури - и ние съхраняваме сурови чушки ,но нарязани предварително като за миш-маш,за фасул,леща или където пожелаеш.
Събирам в голяма торба и после само бъркам с шепата за количество Grinning

Чушки,чушки - довечера ще ги обера,ще ги изчистим с мама ,а утре Красимирка ще ги изпече Grinning.
поканила съм щерките да белят. Приготвила съм им  ръкавици   . Мама казва така - а ,децата ще белят.Да си чернят маникюра и ръцете! Еее - на който му се яде - помага. Слагат ръкавиците и действат Mr. Green

Радвам се за вчерашната среща .

Аз не плета и не се намесвам в плетки , но и аз като момичетата - предварително май не се плете newsm78 newsm78
Абе ,кой както си реши Hug
Мога да плета ,ама като е някакъв модел трябва по-дълго да ми се обяснява  Joy hahaha ,а аз си записвам обясненото бримка по бримка Joy
И се изнервям май май Joy
Плета дантели ,но от много време не съм похващала .

Мамси - ще си имаш другарче Hug
Борянче - умна  притча.

Светълчо - и на мене ми го бяха казали това нещо и много ме беше яд.
После "развалих" казаното. Човек не бива да робува на разни норми и т.н.- лично мнение.

Дидиа  не пише. Дидка - драсни редче  Hug Hug

Танче и ти  липсваш тези дни?  Hug Hug

Фло - натоварваш повече от ,колкото ти се полага май  newsm78
По-"яваш" я карай Hug Hug

Мари,Яге,Джили  и неспоменатите момичета  Hug Hug

# 110
Прави сте момичета за предварителното плетене,но си харесах бялата прежда ,не е скъпа, и да ви кажа,че зиме си плета разни нещица,децата като отидат при приятели носят и много им се радват на моите подаръци ,няма кой да плете за децата им в града,та не ги наричам ,просто плета и за когото стане.Обрах некрасивите и раздадох,останаха едни от ръфана прежда ,но и за тях ще се намери детенце.Обичам да подарявам а и да си запълвам времето ,а една снахичка си имам,втората не сме избрали още.И не се меся кога ще има бебе,просто ми се иска.
Хубаво е  тук ,не споменавам винаги имена ,но чета всичко и съпреживявам,вече сме си почти познати.Хубав ден на всички.Аз по задачки ,очертава се натоварена следваща седмица ,но става както исках едно нещо и се радвам.

# 111
  • София
Здравейте девойки.
Вели снощи го видях ,много ми се зарадва,даже започна да тича ида се гони с Елина,но.....много е изтощен милия  иму прилоша.
 От вчера няма температура,гнойта се изчиства,но мирише на лекарства целия. Много хърка от уголемените сливици и майка му не спи. Не знам дали ще го изпишат за 15-ти,но по важно еда ездрав.
Елина има и тя откриване на учебната година в подготвителната група на ДГ.
 Джили,Луси,Светле ,дадохте ми криле. Благодаря ви за срещата,имах нужда да се видя с Хора.
 Айша и Здравче,много съжалявам,но така се стекоха нещата,да е здраве и живот ще се видим.
 Гъбче много работа но сте сговорна дружина.
 Мамси радвам се ,че ще имаш другарче,пък ида се освобождаваш за срещите.
 Яжка и твойта работа.... намали малко .... Hug
 Мари,Дидимити благодаря ви.  bouquet  bouquet
 Фури,Борянчче, Янче Hug Hug Hug Hug
 Фло намали и ти газта малко. Stop
 Не споменатите ,ако така продължават да четат ,а да не пишат,няма да ги споменавам пък. Crossing Arms
 Колкото повече  пишем,толкова по голяма е вероятноста да сме споменати. Аз специално израстнах този период,и дали съм спомената или не .....
 Приятен ден. Heart Eyes
 Обичам ви всичките.
 Борянче нека ти се получават нещата.  Peace

# 112
  • в сърцата на любимите ми хора
Прочетох какво е писала Шпунци за Вели и бързам да се зарадвам - пу, пу, пу, все така да върви на подобряване. Пък училището ще почака - цяла година е пред него, ще навакса. Липсват емоциите от първия учебен ден, но не е болка за умиране. Важно е, че детенце се оправя  Hug Hug Hug
Борянче, стискам и аз палци да ти се случат нещата, които искаш. После ще отмаряш.
Гъбче, миналата събота и неделя бах на твоя "хал" - отворихме консервната фабрика и за нула време изпекохме към 80 кг чушки, доматеното пюре беше подготвено предишната седмица и лютеницата е готова. Много работа, ама пък после едно вкусничко като мазнеш върху филийката домашна лютеничка. Пробвах една година да направим лютеницата на сурово, без пържене, ама не ми е така вкусна. Та сега както си знаем. Чушки печени мама слага в буркани, по-лесно й било. А аз слагам само ситно нарязани за манджичките и за миш-маш зимъска. И малко моркови нарязани и ... приключвам. Е, суров пипер за пълнене също. Ама той не се брои.
Днес съм досадна, ще ви омръзна, ама шефът го изпратихме при мама му и сега - пей сърце Simple Smile

# 113
  • София

Привет и от мен!

Мамси, скъпа, как ще омръзнеш? Толкова време те нямаше, та сега не можем да ти се нарадваме.  Hug

И аз вчера не успях да ида на срещата с Луси, ама тя ме извини. Hug  У нас е пълна лудница, и продължаваме още. До утре вечер трябва да сме наред!  Heart Eyes

Това беше за почивка. На Вели скорошно оздравяване! Отивам да действам!

# 114
Ужас и безумие. тези тъпи преустройки които направиха с форума го погубиха тотално .Нямам повече нерви. Четвърти и последен път ще се опитам да публикувам. Досега да съм изписала с напразните опити около 50реда които всички отидоха в небитието.
 #Cussing out #Cussing out  #Cussing out #Cussing out baby_neutral

# 115
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте пак! На компа ми нещо му стана и пиша от лаптопчо.Малко ми е трудно.
Тази вечер ще откриваме годината с банкет.Ще ходим на някакво заведение извън Кубрат, доста далеко след Тутракан. Било много хубаво. Та днес и аз се  правих хубава. Дори поспах следобед и сега съм готова за подвизи. Ще рапортувам утре. Сега ще приготвя 3 гювечета за моите тамагочета да имат за довечера, после мятам един душ и тръгвам.
Няма да коментирам постове, че и без това пиша вече половин час, ще кажа само, че се радвам за Вели. Уф, запецва ми спирам.

# 116
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

# 117
  • София
Хубава вечер на всички,
Наздраве   cheers
Янче, да си прекараш страхотно и се заредиш с положителна енергия за месеци напред  Hug
Останаха две седмици до еднодневната ми екскурзия до Солун. Дано улучим и хубаво време. Както казваше майка ми - гъз път да види, та и аз Laughing

# 118
  • София
Добър вечер!
Каролин, не се ядосвай. Като напишеш нещо, преди да публикуваш си го копирай. Така ако Мамата те изхвърли ще може да го пуснеш пак след рефреш. Дано разбра, че трудно обяснявам.
Мамси, хич не досаждаш - пиши. Хубаво е за гостенката, но дано всичко е наред. Че обикновенно тия съвместни съжителства завършват с недоволство от едната страна.
Шпунц, постепенно ще се оправи Вели. Първите дни в у-ще не са толкова решаващи. Нека се стабилизира и позасили в къщи. 
Римар, защо не свирна за Солун? Много ми се ходи, но няма с кого.
Янка сигурно вече е във вихъра на купона - весело изкарване.
Жабката, за мене края на работната седмица ще настъпи към 23.30 ч. - тогава затваря борсата.
Днес съм на  малък плюс - кой ти го дава.
Светалчо, зариби ли се ММ?  Party
Марина, чакаме снимка от новата стая на Влади.

# 119
  • София
http://www.globaltour.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D1%83%D1%80%D0 … D0%BB%D1%83%D0%BD

Може да има още места-датата е за 27 септември, събота, 30 лв. от Глобъл турс. Провери, много ще се радвам ако дойдеш и ти.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 21:01 от rimar

Общи условия

Активация на акаунт