КГБ = Клуб на Готините Баби - 149.

• 60 702
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!

# 256
  • София
Добро утро, момичета  bouquet Вече съм на тръстиката.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК СОФИЯ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СОФИ НА ЯЖКА, НА СОФИ НА МЕРИ ПОПИНС, НА ЛЮБО НА ДИДИА. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Хубав ден на всички и повече усмивки.

# 257
Привет девойки Hug
Да са весели и честити всички именници,малки и големи  Hug щастие и радост все да ги спохождат Peace
Сега една забележка,моля  Praynigда се дава инфо кой празнува,щот такива като мен с имена дето дори народа е възпял Mr. Green ,но поповете не са се погрижили,  така както за Варвари, Татяни ,Максимилиан, Манголия и подобни звучни" български ""имена нямаме ,както ви е  известно никакво понятие newsm78 Grinning
Майче ,успешна работа на съпруга ти Praynig
Янче, опитах се да сложа рецептата за пилето в нашите рецепти, но по никакъв начин не успях. Ще съм благодарна ,ако някоя от вас успее да я пусне от мое име Praynig Светле, аз обикновено ям доста солено,по вкусно ми е като всичко противопоказно, естествено,но за пилето не ми се е налагало да добавя сол, може би и от гарнитури те към него.
Исках и други неща да пиша но newsm78 newsm78
Хайде заемам се с манджи, пранета и подобни, днес ни обещаха  само 35 градуса,не искам да си мисля за сметката на тока, която ще получим , Shockedа на вас желая прекрасен ден

# 258
 Добро утро дружки !!!! Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !
 С ПОЖЕЛАНИЕ ДА НОСИТЕ ВИНАГИ ЛЮБОВТА В СЪРЦАТА СИ ,
 ДА Я ДАРЯВАТЕ И ПОЛУЧАВАТЕ,
 ДА НЕ СЕ ОТКАЗВАТЕ НИКОГА ОТ НАДЕЖДАТА,
 ДОРИ В НАЙ-ТРУДНИТЕ МОМЕНТИ ДА ПАЗИТЕ ВЯРАТА!!!.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СОФИ НА МЕРИ , СОФИЯ НА ЯЖКА И ЛЮБИ НА ДИДИА !!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СОФИЯНЦИ !!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Дъжда  малко поспря , та тръгвам по задачи !!!
Прекрасен празничен ден на всички !!! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 259
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит празник!
Честит имен ден на имениците!
С пожелание да Вярваш в себе си с Надежда за ново начало и вечна Любов в душата ти!

# 260
  • София
Честит празник на Люби на Дидия, На София на Яжка, на София на Мери и на нас софиянки!!!
https://www.facebook.com/119025941461690/photos/a.19794427690318 … 583263185/?type=1
ММ сега спи след работата. Дано се задържи.
Сега се качвам да видя Тедито - много сладък става-само за гушкане.
Днес ще излизам по задачки. Около 3 часа ще съм на пазара Иван Вазов да си купя брашно от лимец. Напоследък ям такъв хляб. Малко скъпичко, но е вкусно и здравословно.
Засега съм само -5 кг. от 90-дневната. Но пък и много нарушавам, та и това е добре.
 Фло, радвам се, че и ти си я започнала. Ще има ефект, особено от първия път. newsm10
Чао за сега и успешен ден.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 12:10 от m a y a

# 261
  • Кубрат/ Пишурка

ИМАМЕ СИ БЕБЧЕЕЕЕЕЕ! ЦЕЛИ 4 КИЛА - МЪЖ!

ПРАВНУЧЕ НА СТРИНКА МИ И ПЪРВИ ВНУК НА МОЯ ПЪРВИ БРАТОВЧЕД, КОЙТО МИ Е КАТО ПО-МАЛЪК БРАТ! Много чакано бебе, от 5-6 години го чакат. Казва се Даниел \ако и да се роди днес!\ .  Снахата беше определена за края на септември, но при последния преглед се оказало, че пъпната връв започнала да се увива по вратлето и днес със секцио го извадили. Бяло, бяло и с черна косичка. Хубавец!Да е жив и здрав!

# 262
Честит празник мили дружки от София-честито и на именниците-всички да са здрави, че от това по-голямо богатство няма!
  Янче-честита радост-нека такива неща да има.
   Фло-а ти си в кабинета ли вече-да идвам ли?
При нас е пекнало слънце-само за разходки...Приятен ден на всички Ви!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 15:49 от дидимити

# 263
  • София
Здравейте мили момичета. Мнооооого отдавна не съм си '' говорила '' с вас. От сутринта Simple Smile
Поработих малко, ходих и на физиотерапия. Полека лека се възстановявам. Днес се правих на консервна фабрика. ММ беше купил много хубави червени и зелени чушки, та ги изчистих, бланширах ги и ги наредих във фризера, в пакети по 10 -12. За утре съм си приготвила няколко патладжана. Ще направя имамбаялдъ и ще го замразя. Е, похвалих се. Simple Smile
ДИДИМИТИ, welcome Ти сериозно ли ми говориш? Офертата е ясна-имаш покрив, ол инклузив и лечение. 3 в 1 Чакам те Hug
ЯНЧЕ,да е живо и здраво малкото човече.  bouquet
МАЙЧЕ, на мен днес ми е 9 ден. Аз пък не съм от нарушителите. Simple Smile Не знам какви са липсите, но се чувствам по-леко. Не искам да се меря често-колкото-толкова. Ще рапортувам.
КАРИ, за следващия ден, когато мога да ям месо ще пробвам твоята рецепта  chef
ЛУСИ, Hug
ЖАБКЕ,възстанови ли сили след летния маратон?
ШПУНЦИ,как са децата? Не ти е лесно между старци и деца, но дано всички да се кротнат, та и ти да отдъхнеш Hug
За сега толкова, ако мога ще се включа пак  love001

# 264
                Привет и от мен!Чак сега успях да се добера до компа! Laughing В къщи лудницата беше пълна - Мими - учене с нея и беснеене от моя страна за тъпите им учебници,по-просто нещо не съм виждала  ooooh! учебниците са им като за малоумни визирам в момента географията.Неда и Ран на компютрите пиштящи и говорящи , а аз в тежка борба с вируса дето ме погна от първия ден на тръстиката.Ужасно е! Цопнах се в банята с вряла вода и излязох като индианка - червена и полусварена.Само именника ми се губи по трасето,а и нямам сили да го търся в момента.

Честито на двете Софии - голямата на Яжка да е все така чаровна,усмихната и грижовна мама и съпруга , а малката на Мери да е все така красива и отлична ученичка!Да са живи и здрави и много щастливи!

Честит празник на всички софиянки!Дано видим града си чист и подреден!

Днес изписаха и братовчеда на Ран и Неда,ама достъпа е ограничен! Laughing Видях снимките - също беличък и сладичък - както казва Неда.Тя все пак е успяла да се докопа до него въпреки забраните. Mr. Green
                Спирам с писането ,че главата ми се мае и се привличам под завивката на диванчето срещу ТВ-то !

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 20:46 от Didia

# 265
честит имен ден на люби, на голямата софи и на моята прелестна софи! бъдете здрави и щастливи! бог да ви благослови !!!

честит племеник на янчето! да расте здраво и щастливо дете!

Днес и аз  бях на смяна в консервния комбинат - пуках люти чушлета - рибки. Станаха 15 бурканчета от лютеница. Вкусни станаха, може да направя още 6-7 бр и са ни достатъчни. Тия дни ще направя малко чорбаджийски ч,шки и още се чудя за 100-те чушки. Страхотни са, ама много трябва да печа, та още съм в чуденка  Thinking

Фло, ти си сериозна и ще постигнеш добри резултати с режима  Peace

# 266
  • София
Честит имен ден на малки и големи именници в темата и семействата ни!
Да са живи и здрави, да сбъдват мечтите си!
Янке, честит малък племенник! Да расте и да ви радва!
Софиянки, честит градски празник! Дано София става по-чиста и приветлива.
А защо не беше почивен ден днес  newsm78
Фло, радвам се за възстановяването ти.
При нас нищо ново и интересно. Да похваля Пламен - опекъл чушки, направил салата с чесън и оцет. Отделно изпържил малко чушки със сирене и люто. Ами така стават нещата - 3 дни мърмора какво му се яде. Аз се съгласявах докато борих борсата. Днес е взел мерки  Wink

# 267
  • София
Честит имен ден на Софи,Любчо и на моята Софи! Да са живи,здрави и много щастливи!
 Честита нова учебна година на нашите учителки и ученици! Да е успешна и пълна с шестици!
 Честит племенник на Янчето! Да расте здраво и щастливо дете!

Момичета, не мога да пиша от понеделник,защото спира тока.Два пъти писах и не мога да побликувам.Вероятно е някаква авария,защоте спира многократно за по 1-2 часа.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 23:09 от Яжка

# 268
  • София
Изтрих си поста....

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 17:34 от m a y a

# 269
  • ВАРНА
 Joy
Цитат
Потребители, разглеждащи темата
+ 6 скрити потребители
Майче, аз нищо не видях, може би защото нямам регистрация там newsm78