PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 257
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • Sofia
А как нанасяте флуида? Аз си го нанасям по-принцип с памуче, но тази вечер изчетох темата от началото и имаше мнение да се нанесе с пръсти като серум. Така и направих. Simple Smile

Joy Точно влизам да попитам същото.
Не съм чела предното мнение, но от известно време се чудя защо ползвам памук, като половината скъпоценна течност попива в него  Mr. Green Снощи нанесох директно с пръсти, но сега пък се чудя дали функцията на памука не е да попие мърсотиите от лицето?  newsm78

# 571
  • Бургас
Наскоро прочетох за разминаване на цените от сайта и официалните магазини, които предлагат Фитокод. Днес и аз се сблъсках с това и останах леко Shocked Исках да опитам флуида Ред Аут и вместо да поръчвам от сайта, реших че така и така днес ще слизам до центъра и ще си купя на място от една от парфюмериите. Да, обаче, като ми казаха 14лв и онемях?! В сайта е 7,90лв! Продавачката се учуди, защото е получен наскоро и преди това пак си е бил на същата по-висока цена... Та в сайта ли е намалението (кремът Ред Аут струваше 21лв срещу 19лв в сайта) без да е анонсирано или собствениците на парфюмериите са излакомяли толкова? Става въпрос за тези парфюмерии в Бургас:  ул. Александровска 104 и  ул. Алеко Богориди 42 ( партер на х-л Плаза )

# 572
А милилитрите какви са?
Защото аз моя Ред Аут флуид си взех преди 10-ина дена от сайта на цена 14 лв., но е 200 мл. а този, който сега е в сайта е 100 мл. за 7,90 лв.
Да не би в магазина да е бил 200 милилитровия? Не ми се вярва да има толкова смела ценова разлика.

# 573
тъкмо това щах да пиша - миналата седмица купих флуида /200мл за 14лв/и мОмчето ми обърна внимание, че това е последният в тази опаковка и почва да продава от новата от 100мл

# 574
  • Бургас
Ахааа, де бил ключът за палатката! Лелята в парфюмерията да се беше сетила това да ме пита Crazy Нищо, аз си поръчах от сайта преди малко и верно, че е 100мл hahaha Тъкмо се зарадвах, че съм хванала далаверата и ми секнахте ентусиазма значи Mr. Green

# 575
Момичета, също идвам с питане -с какво и как нанасяте флуида Ред аут? с тампон или с пръсти...макар с пръсти да ми е странно като за почистващо средство.... Thinking аз го тествах с тампон за махане на грим  Thinking

След тест си го купих, сега чакам.
Пак си взех пизмивния гел, обожаваме го с дъщеря ми. Тя го ползва наравно с мен, на 12 е и усеща колко мека и чиста прави кожата и.
Интимният гел също ми е от най-най-любимите! Обожавам чувството за свежест, което ми носи. Дано не стане нещо и не изчезне от пазара  Laughing ще изпадна в паника
Кремът Ред аут също е с постоянно присъствие сред козметиката ми. Малко ми е тежък вече сякаш...но продължавам вечер да съм с него. Зимата ми бе перфектен! За СУтринта ползвам 35+ Тествах и матиращия  и съм супер впечатлена. ще се купува за топлите месеци!

Искам да кажа, че ползвам тази козметика от години, обожавам я, макар от време на време да посягам към някой лъскав рекламиран продукт.
Кожата ми е много по-хубава, благодарение на Фитокод.  Heart Eyes
Благодаря ви, вълшебници  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 07:55 от JLo

# 576
И аз се чудих как точно да го използвам и процедирам така - сутрин с тампонче, почиствам лицето само с него, не се мия с вода. Вечер почиствам лицето с гел и след това капвам няколко капки от флуида на дланта си и нанасям като серум. Усещането е много различно, при ползване на тампон е точно като след почистващ лосион, а ако го нанасям като серум, усещам леко стягане на кожата.  Може би така нанасям по-голямо количество и за това.

От 2 седмици ползвам и интимния гел, за мен е много, много добър продукт. И искам да питам дали е удачно да го ползвам за малко дете?

Само дезодоранта не съм пробвала още  Grinning

# 577
  • Бургас
bradata, точно от този магазин / партера на х-л "Плаза" / си купих крема Ред Аут и интимния гел и писах, че са по-скъпи. Смятам да открия къде точно е офиса на " ТОНЕШ " ООД - ул. 6-ти септември  N 6 - партер. Надявам се, че там цените ще са като в сайта.

# 578
От 2 седмици ползвам и интимния гел, за мен е много, много добър продукт. И искам да питам дали е удачно да го ползвам за малко дете?

твоето не е ли твърде малко?

# 579
Абе какъв е този зор да ползвате такива продукти върху малките си момичета? Аз и преди време питах, но не видях някой да ми е отговорил. Защо толкова държите да им правите интимния тоалет с продукт пък бил той и прекрасен?

# 580
Мен ме интересува мнението на FDA и питам дали е подходящ. Съставът на продукта е много добър и някак си ми се струва, че е по-добър от този на доста от бебешките продукти.

# 581
..... и някак си ми се струва, че е по-добър от този на доста от бебешките продукти.
Със сигурност!  Peace Откакто си наложих навика да се заглеждам по етикетите елиминирах доста бебешки продукти" супер безвредни" бъкани с СЛС, минерални масла и т.н. И то говоря за скъпи марки. Stop

Помня назад в темата, че съм чела за една потребителка, която къпеше племенницата си с душ гела, ако не се лъжа (бебе на месеци). Съставите на Фитокод са прекрасни. Heart Eyes

# 582
Здравейте момичета,

Моята внучка е на 2 години и от почти самото раждане я къпем първо с душ-гела, сега с шампоана. Относно Гелът за интимна хигиена, имаше проблем милото с Ешерихия коли ( явно от памперсите ) , беше зачервена и във водата във ваничката, разреждахме от гела и я къпехме. Мина много бързо. Но все пак всеки сам избира какво да използва. Както ми е споделяла Юлия, съставките за бебешката козметика не се различават от тези за обичайната козметика, освен че са максимално шадящи детската кожа и коса и съответно микробиалната чистота на бебешките продукти трябва да е по-висока.

# 583
Душ гела и аз го използвам може би откакто излезе на пазара, шампоана също. Малката беше на около годинка. Сметнах, че наистина това е по-добро от другата козметика която ползвах тогава за нея. Но питането ми беше защо миете с интимен гел интимните места? При даден проблем, както е споменато от meigany разбирам, аз самата също щях да го използвам ако бяха се доказали гъбички при дъщеря ми, но ако всичко е ок, за мен това е излишно. За това и питам, търся обяснение, може пък да пропускам ползи.

# 584
Влизам да похваля флуида Red Out в новите малки опаковки. Няма никаква миризма, за моя огромна радост. Браво на FDA   bouquet Ако сте пробвали нещо ново във формулата, надявам се да си остане такa и за следващите партиди, а ако може да го приложите и в крема Red Out, за да не мирише и той, ще е чудесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт