PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 4/

• 94 209
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Мен ме интересува мнението на FDA и питам дали е подходящ. Съставът на продукта е много добър и някак си ми се струва, че е по-добър от този на доста от бебешките продукти.

Съставът е подходящ, микробиологичната чистота също, но рН е ниско - 4. За бебета е добре да е  5.0-6.0. Ако използвате ваничка във водния разтвор от гела  добавете малко сода бикарбонат за да повишите  рН. Гелът за измиване на лице, душ гела, шампоана са продукти с меки пенители, нежни обратно омазняващи съставки, деликатни антимикробни  и рН 5-6. Ако решите да изпозвате, разтваряйте във водата.

Последна редакция: пт, 29 май 2015, 07:27 от FDA

# 586
  • София
Влизам да похваля флуида Red Out в новите малки опаковки. Няма никаква миризма, за моя огромна радост. Браво на FDA   bouquet Ако сте пробвали нещо ново във формулата, надявам се да си остане такa и за следващите партиди, а ако може да го приложите и в крема Red Out, за да не мирише и той, ще е чудесно Simple Smile

+1  Hug

# 587
  • Варна
Днес ми свърши измиващият гел за лице и веднагически поръчах нов. Просто не знам какво съм правила преди него и какво съм ползвала, толкова ми харесва Heart Eyes
Изобщо нямам намерение да го сменям, въпреки че принципно обичам да купувам нови продукти и да разнообразявам. Сега тези ми пориви не съществуват.

# 588

Измиващите продукти за лице и тяло са най-доброто, което съм ползвала до момента и не бих ги заменила за нищо на света. Имам суха кожа на тялото, преди Фитокод купувах бебешкия душ гел на Хип. Сега с душ гела на Фитокод, в допълнение с балсама за тяло, кожата на тялото ми е добре жидратирана и здрава. Все още не съм пробвала интимния гел, но доизразходвам един друг и при следващата поръчка и това ще стане. Само едно нещо ми липсва в продуктите за тяло - по-богат допълнителен аромат - например на море, цитрус или други, които се асоциират с релакс и свежест Иначе като апликация и действие - адмирации за превъзходните продукти.

# 589
Взех си тестери на Ред аут крем, обаче няма срок на годност на опаковката  Confused По принцип ли няма или съм "късметлийска"?

# 590
Мен ме интересува мнението на FDA и питам дали е подходящ. Съставът на продукта е много добър и някак си ми се струва, че е по-добър от този на доста от бебешките продукти.

Съставът е подходящ, микробиологичната чистота също, но рН е ниско - 4. За бебета е добре да е  5.0-6.0. Ако използвате ваничка във водния разтвор от гела  добавете малко сода бикарбонат за да повишите  рН. Гелът за измиване на лице, душ гела, шампоана са продукти с меки пенители, нежни обратно омазняващи съставки, деликатни антимикробни  и рН 5-6. Ако решите да изпозвате, разтваряйте във водата.

Много благодаря за подробното разяснение.  bouquet

# 591
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета дали мога да си поръчам само гела за лице ?

# 592
АДРЕНАЛИНКА, защо да не може?!
Поръчваш си каквото искаш да ползваш. Peace

# 593
  • Щастлива мама на 3 слънца
АДРЕНАЛИНКА, защо да не може?!
Поръчваш си каквото искаш да ползваш. Peace
Някъде мернах минимална поръчка от 15 лева. За това питам

# 594
стана ми интересно и погледнах, права си - има 15 лв. минимална поръчка
http://www.phytocode.bg/porachka-i-dostavka.html

# 595
Какво ще кажете за дезодоранта Цитрус . Има ли доволни ?
В описанието пише,че не съдържа алуминий и други неприятни съставки с което ме заинтригува. Rolling Eyes

# 596
Аз съм от доволните от дезодоранта!  Peace Приятна лека миризма, която не остава. За сега мисля, че се справя с потенето, не знам как ще е в много горещите месеци, обаче.

# 597
За няколко часа върши работа, но цял работен ден не спира миризмата при мен. Да уточня, че работя в офис с климатик и досега подобни проблеми съм имала само с други натурални продукти. Просто толкова си им е действието. Освен това много се разтича при пръскане и лепне, докато изсъхне - т.е. не може да се ползва непосредствено преди обличане или пък с дрехи. При все това си го харесвам, ползвам го сутрин и в офиса държа мини-стикче за ранния следобяд.

# 598
  • на терасата
Дезодорантът е супер за мен. Аз не съм от много потящите се и потта ми няма остра миризма.
С обилно напръскване сутрин изкарвам без проблеми деня.

Последна редакция: пт, 05 юни 2015, 20:01 от рак-щрак

# 599
  • Варна
 Впечатлена съм от резултата от използването на RedOut. Ползвам комбинирано крема и флуида, като крема понякога го замествам с друг. Та, възхищението ми е от намаляване ( почти скриване)  на капилярите около носа ми, които ги имам от поне 10-ина години и са много упорити.  Препоръчвам при подобни проблеми!

Общи условия

Активация на акаунт