Отговори
# 195
# 196
  • Варненска клюкарка

Joy Joy Joy

Хем го знам и пак се хиля!

# 197
  • някъде из Врачанско
лека нощ, момичета, да спите в кош и да сънувате грош! smile3524 newsm46

# 198
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Лека, Павлинче!  Hug

Къде изчезнахте всички?  Shocked Аз таман хапнах. Друго си е като хапнеш, нали Ренка?  thumbsup

# 199
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Лека Павлинка,  Hug лека и от мене

# 200
Лека, Павлинче!  Hug

Къде изчезнахте всички?  Shocked Аз таман хапнах. Друго си е като хапнеш, нали Ренка?  thumbsup
Кеф голям е Party Mr. Green аз след малко пак мислим да апнем Party да му мислят пухкавите Mr. Green

Павлинче лека Hug Миши лека Hug

# 201
Лека, Мариетче!  Hug

Ренко, ич не ми пука, че съм пуФкафка, па си мисля за апване. hahaha

Аз може да изгледам КПА, таман няма нищо друго за гледане. Едни диаманти ще ми дойдат добре.  Peace
Чао за сега!  bye После може пак да намина. Twisted Evil

# 202
Лека, Мариетче!  Hug

Ренко, ич не ми пука, че съм пуФкафка, па си мисля за апване. hahaha

Аз може да изгледам КПА, таман няма нищо друго за гледане. Едни диаманти ще ми дойдат добре.  Peace
Чао за сега!  bye После може пак да намина. Twisted Evil
Аз си изтеглих един корейски и ся ше го видя Laughing ади бай Hug

# 203
Май пак са сменили датата за Харбийето  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 204
Лека нощ и от мен. Hug Hug Hug Hug Hug

# 205
хелоууу прибрах са  Hug ама ще лягам да спим че съм 1-ва смяна Joy

да измучим колко съм тъпо парче и се отнасям в Спанчевци  Joy
цял ден се маам със Зверо по Банско и по някое време следобед решавам да си купим нещо ама нъцки ровим у чантата портмоне йок...тва означава и книжка йок  Joy и си отивам у механата имах едно мутринско банкетче до преди малко и си тръгвам ама викам чекай да мина по "пиянските улички" да не вземе да се сопре Милицията по пътя щот знам де стоят и си тръгвам ама гадините ме изненадаха много яко лепнали се баш на пътя дет тряя завия за да мина по другите улици и аз те така  Shocked шок и намалих резко ама нема как да дам назад оти ме видяха и леко леко яваш карам и те баш на стопа и викам е сега тоя ако вдигне палката я втасах и 15 метра се молим сигурно цял живот  толко не съм се молима и кат завих и нищо така драснах та влезнах у друга улица да нема изненада па и на обичайното място па се сбърках и дорде намерим баш улицата за у нас чудо беше   Joy Joy
и те така  Joy Joy

ай са приятно ви папкане пане и нощна смяна у диспансера  б Joy

# 206
Гале, лека!  Hug

Ренкоооо, що не мога да намеря новите диаманти в тубата?  newsm78
Ей как мразя да трябва да гледам нещо в бокса. Sick Аз това не го признавам за сайт. Crossing Arms Кво си беше хубавко като всички епизоди ги качваха още в съботата в тубата, сега кво им стана? newsm78   33uu

Верче, къв е тоя предсънчев екшън, в който си се вкарала. hahaha Hug
Хайде лека и на тебе!  Hug

# 207
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
хелоууу прибрах са  Hug ама ще лягам да спим че съм 1-ва смяна Joy

да измучим колко съм тъпо парче и се отнасям в Спанчевци  Joy
цял ден се маам със Зверо по Банско и по някое време следобед решавам да си купим нещо ама нъцки ровим у чантата портмоне йок...тва означава и книжка йок  Joy и си отивам у механата имах едно мутринско банкетче до преди малко и си тръгвам ама викам чекай да мина по "пиянските улички" да не вземе да се сопре Милицията по пътя щот знам де стоят и си тръгвам ама гадините ме изненадаха много яко лепнали се баш на пътя дет тряя завия за да мина по другите улици и аз те така  Shocked шок и намалих резко ама нема как да дам назад оти ме видяха и леко леко яваш карам и те баш на стопа и викам е сега тоя ако вдигне палката я втасах и 15 метра се молим сигурно цял живот  толко не съм се молима и кат завих и нищо така драснах та влезнах у друга улица да нема изненада па и на обичайното място па се сбърках и дорде намерим баш улицата за у нас чудо беше   Joy Joy
и те така  Joy Joy

ай са приятно ви папкане пане и нощна смяна у диспансера  б Joy
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Май първо си минала през Изтрещевци, преди да лепнеш за Спанчевци... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

РенУ, чей и стебе да се потъркалям  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 208
Маме  Hug направо ми прилоша и сърцето ми падна у краката от шока Joy Joy Joy никога до сега не бяха стоялина това място пък и след предишната случка не ги обичам много много  Joy Joy

Профче  Hug да изчезнеш за 60 сек  Joy Joy

хади бай бай

# 209
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тия са ми изели шоколада... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Добре, че Рену вчера не ми изяде локума та ше заблажим... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт