Отговори
# 615
# 616
  • Варненска клюкарка
Я пък ти Зизче леля, не съм ги забелязала досега. Embarassed
Много страст Crazy много нещо Blush без излишни лигочи. Sick

Оохх настръхнах от това- какъв глас има Ча, и как се гледат!  Обожавам и тази музика, но май само във фрагманите я пускаха... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавна не бях го гледала този момент! Тая сцена пред камината беше страхооотна, но не посмяха да я продължат че за турско дизи и то с младежи на по 21 щеше да е прекалено... Камина, мацка по хавлия....пича я фиксира като гладен котарак и казва хайде обличай се че ще настинеш...да бе, а очите му говорят "сега като ти усуча хавлията около пилона на леглото...ай че немоЙм траЙм пойче"  tooth Joy hahaha

# 617
Не знам дали знаете но........
Повторение на "Огледален свят" на 1,2 и 3 сезон - от
29 Септември 2014г. от Понeделник до Петък от 22:50 до 23:50 часа само по Btv Lady!

# 618
  • Варненска клюкарка

Страхотен клип и страхотна песен! Аз ако са озвучени с турска музика не ги гледам! Само 2-3 изключения съм правила....може да ми хареса турско парче в контекста на даден сериал, но да седна да ги слушам...мне Naughty

Кефеше ме, когато я целуваше по ръцете- често се случваше да го прави по вътрешната страна на китките...много секси и специално някак Heart Eyes

# 619
Благодаря за стискането на палци,резултатите ми са доста по-добре   Hug
Дано и занапред да е така . Praynig

# 620
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Благодаря за стискането на палци,резултатите ми са доста по-добре   Hug
Дано и занапред да е така . Praynig
newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

Абе, какво лекуваш ти бе...все да те питам и забравям... Rolling Eyes

# 621
Наде  Hug Хазал ще играе в сериал   ,  така ли ?
Феми Hug Ивчето го е написала нооо Naughtyнали съм си Тома Неверни, не вярвам докато не видя с очите си и не чуя с ушите си.

# 622
     Не вярвам  , че Ча е разпространявял и продавал дрога  ,    дилър   го изкараха  , има ли доказателства  съда  , ако има да са го тикнали , бившата му мениджърка  го е забъркала  в това  , в продажби   #2gunfire   

# 623
# 624
Биби Hug Heart Eyes Профче Hug Heart Eyes Феми Hug Heart Eyes
Вани Hug Heart Eyes радвам се, че резултатите са добри Peace

# 625
 Белл , тези ли    търсиш  newsm78

# 626
 Мичон  Hug Heart Eyes

# 627
  • Варненска клюкарка
Не Феми, благодаря но не са те! Ето този кадър от комикса търся, но без балоните с текста...

Ако знаех, кой е правил комикса, направо на него щях да пиша да ми изпрати чистия кадър...

Та още веднъж който го има, да ми го изпрати!

# 628
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аз съм го правила...ама не пазя снимките Laughing

# 629
  • Варненска клюкарка

Ейййй ама Crazy

Общи условия

Активация на акаунт