Отговори
# 630
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ко мучиш ма...от де да знам ко ше ти требва... Mr. Green
Ми бех си задръстила компа с Фемир...изчистих го и сичко битти... Laughing

# 631
# 632
Е, кво толко...Чачун по хавлия... Mr. Green ше кайш, че гол е излезнал така си ивъртела дзъркело... Joy Joy Joy hahaha hahaha

# 633
     Не вярвам  , че Ча е разпространявял и продавал дрога  ,    дилър   го изкараха  , има ли доказателства  съда  , ако има да са го тикнали , бившата му мениджърка  го е забъркала  в това  , в продажби   #2gunfire   
И защо, да не е божество или извънземно и да не допуска грешки било то умишлени или не, нищо човешко не му е чуждо, и многократно го доказа във времето назад, че и сега?!

# 634
Ох,бе напрегнах се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тая изтрещяла Мела  #2gunfire и по Демет  #2gunfire и по Джихан  #2gunfire Зейкер се обичат бе малоумници кво мислите сао за себе си  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 635
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,бе напрегнах се  #2gunfire #2gunfire #2gunfire тая изтрещяла Мела  #2gunfire и по Демет  #2gunfire и по Джихан  #2gunfire Зейкер се обичат бе малоумници кво мислите сао за себе си  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Кво то стана бе, той свърши тоя филм, нали знаеш  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 636
  Не е божество , безгрешни хора няма  на  света , но  дилър  не го вярвам  , може би съм наивна  

# 637
 Ирче  Hug Heart Eyes

# 638
Кво то стана бе, той свърши тоя филм, нали знаеш  hahaha hahaha hahaha hahaha
знам,ама го бях зарязала зарад други сериали,че сега наваксвам  Mr. Green

# 639
Щерката изтреска... Joy Joy Joy Joy Joy Joy  hahaha hahaha hahaha hahaha

Прибери патлаците ма...хората спят, а други си гледаха Булчето... Mr. Green

# 640
  • У Диспансера ...♥♥♥
Joy Joy Joy

# 641
Чачо, ходил на фризьор у моя Пернишкия салон... hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 642
  • Варненска клюкарка
    Не вярвам  , че Ча е разпространявял и продавал дрога  ,    дилър   го изкараха  , има ли доказателства  съда  , ако има да са го тикнали , бившата му мениджърка  го е забъркала  в това  , в продажби   #2gunfire  
И защо, да не е божество или извънземно и да не допуска грешки било то умишлени или не, нищо човешко не му е чуждо, и многократно го доказа във времето назад, че и сега?!

Права си Наде! През зимата чета едно интервю в което пише, че пред момиче не пиел! Има един куп снимки на чашка в женска компания като вероятно една от всичките е неговата девойка!  Laughing Ако предположим че сценките които ни демонстрираха със Сера с екипа по разни тържества, а Чачун наквасен здраво, чак се налага колегата му работещ в продукцията като коафьор, да върви пред него че да скрие резила!  #Crazy Има снимки на по ракийка, на винце, на нещо доста по-твърдо също, с коктейлче... има и такива дето липсва чашка в ръцете му, но видимо е на черешата.....та какво по-точно не пие Ча...вода може би?!?? Laughing Ето такива несъответствия и откровени лъжи ме дразнят много! Неща казани така че да се харесат на масата, но всъщност нямащи нищо общо с характера на този който ги казва и който още на първите случайни снимки ги опровергава! Peace
Всички си траят и за отнетата му книжка през 2012/13 и тогава нуждата му от шофьор...преди това се возеше собственоръчно или с такси! Акта или каквото беше там излезе в нета... Wink

Аз съм на мнение че всички в бранша са опитвали, но повечето явно знаят до къде могат да стигнат! Сигурна съм и че и Хазал не е света вода ненапита- доста е дива и чепата,  голяма купонджийка е, има много приятели...Едни от най-близките и приятели са хващани да употребяват...Спомнете си за присъствието на майка и на сета...явно е имала какво да пази и в какво да се съмнява.....Сега ми се губят имената на двама нейни приятели особено изявени в това....за големия и авер Джан Бономо пък да не започвам- виден наркоман...редовно затваряха с тях кръчмите до миналото лято! Whistling
Та славата много бързо завъртя главата на Ча и е твърде вероятно да си е помислил че е недосегаем! От там изобщо не се учудвам ако е разпространявал- записаният му с Гизем разговор е доста смущаващ! Не мисля и че е играл със Селин- други са замесени в схемата, такива дето нямат нищо общо с нея... като мъжът на Денис Оур/Санем, за който се говори че е много навътре в нещата и от години злоупотребява с дрога! Самата Дениз се разбра че го е правила с Ча... Та не виждам какво странно има в твърдението че е употребявал и разпространявал... Не е света вода той...напротив, от тихите и най дълбоките е Ча! А доколкото разбрах от Селин са свалени обвиненията, говори се че богатият и баща е раздал прилични пачки  на когото трябва...говори се за милиони, за да отърве щерка си и резила, но може и просто да си чешат езиците Whistling

# 643
Тоз па Глист къ тъй ни я пита тая Бигум зако не и са фиди косата от шапката гголем аптал  Mr. Green Булка,мижай тука :Д

# 644
  • Варненска клюкарка

Тука Ча е като след гей парад smile3555

Батю му Дуди да ходи да се гръмне - преди Ча му беше ходеща реклама, а сега е антиреклама  tooth

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 18:25 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт