Другият наш възможен живот

• 97 613
  • 3 375
  •   1
Отговори
# 3 285
  • София
Има ли значение кой с какво IQ е?
Моят баща е гениален, като гледам нищо особено не му е донесло. Не става само с гениалност.

Има. Но аз не написах онзи пост, за да се изтъквам. Преди стотина страници споделих, че имаме някои проблеми. Но така написано, както е в последния ми пост, звучи престижно. Явно мамасита се опитва да заблуждава хората нарочно, за да си четка самолюбието.

# 3 286
Високото IQ не значу обезателно висока успеваемост.

# 3 287
  • Куциндрел
Всеки има проблеми.
Като гледам в темата няма дебили, така че IQ-то на всички е подходящо... ако не за друго, то поне да се похапем, Flutter

Titina, разбира се, че не значи. Успешният човек е сбор от много качества.

# 3 288
  • София
Всеки има проблеми.
Като гледам в темата няма дебили, така че IQ-то на всички е подходящо... ако не за друго, то поне да се похапем, Flutter

Titina, разбира се, че не значи. Успешният човек е сбор от много качества.

Да де, важното е да си признаваме поне пред себе си.

# 3 289
  • някъде в орбита...
Друго е тревожно: от едно известно време жените с високи постижения имат много малко деца. Раждат по-тъпичките.
Може да е тъжно, но въобще не ме изненава.

Интересно ми е, понеже тук говорим за избора на жените главно. Ако срещнете мъж, харесате се, ама той реши, че трябва да се развива, да се радва на разнообразие (женско най-вече) и подобни, дали ще ви е чак толкова мил и драг...
Толкова ми стана мил и драг, че се нанесохме в общо жилище (не ходи по чуждо, де). И така дълги години.

Високото IQ не значу обезателно висока успеваемост.
Никакво значение не отдавам на IQ-то  Confused

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 22:18 от InaV

# 3 290
  • София
Първо IQ-то й беше не знам си какво, след десет часа се присети, че за САТ-а й ставало въпрос. Объркала се жената. Laughing

И аз не харесвам това нахвърляне на принципа на тълпата. Независимо, че Мамасита редовно ме категоризира като човек без въображение, явно нещо, на което трябва да се обидя. Но не понасям психологията на тълпата в частта с кръвожадността. Така да се каже, аз предпочитам един на един.
Къде видя пък тълпа? Фен клубът на Мамасита й адвокатства и се включва постоянно.

# 3 291
Първо IQ-то й беше не знам си какво, след десет часа се присети, че за САТ-а й ставало въпрос. Объркала се жената. Laughing

Има някакви таблици в Интернет, които конвертират точките от САТ към IQ точки. Мисля, че това има предвид Мамасита.

# 3 292
  • София
Остави я сама да измисли обяснение де. Sunglasses

# 3 293
  • София
Имаше един период в темата по-назад, в който изглеждаше точно така - няколко човека срещу един. Колкото до адвокатстването, видях един човек да я защити.

Да, за айкюто си права - първо беше айкю,после било САТ.

# 3 294
  • София
Какво значи няколко човека срещу един, когато защитаваш някаква непопулярна теза?
Нищо чудно или необичайно не виждам. Особено пък ако дразниш умишлено като Мамасита. Не знаеш ли тактиката й да раздава отрезвяващи шамари? Питай я, да ти обясни.

# 3 295
  • София
Колко сме лоши  Mr. Green

Майтапът настрана, тук има поне 3-4 човека, които настоятелно я защитават. Лошата клика срещу добрата Мамасита е само в нейната глава.

Хихи, Империята отвръща на удара.

# 3 296
  • София
Има ли значение кой с какво IQ е?
Моят баща е гениален, като гледам нищо особено не му е донесло. Не става само с гениалност.

На такива хора се казва: Отличник в училище, двойкаджия в живота.

# 3 297
  • Canada
 Леле, Мамасита, голяма досада си Simple Smile

# 3 298
Дето вика майка ми: "Гледаш на глед като тиква на плет".
Един човек не може да се съди по външния му вид.
Още по-малко по постовете му в Мамата.

А винаги ми е било мега гадно и долно да се взимат мнения на един потребител от друга тема /в които разкрива нещо лично/ и да се правят някакви изводи от тях! Sick
Ето това е отвратително и е патент на някои познати потребители тук Stop

# 3 299
За седми клас не знам, и едно време беше голямо плашило, ама умните деца се справиха без драми. А новата система ми се струва още по-лесна, с тези математически тестове. Едно време трябваше да формулираш проблема и да решиш задачата; сега в самия тест са ти формулирали проблема и са сдъвкали задачата до половината.

Не го разбирам това с писането на домашни заедно с децата. У дома никога не съм виждала такова нещо. Очакването от ден първи беше- сядаш и пишеш домашно. Само ни даваха пример с едно момче, дето баща му учил с него...и така до първи курс. Впрочем и аз в първи курс имах една фамозна съквартирантка, чият майка дойде, за да я натиска да учи за изпитите, иначе дятиту нямаше навици само да сяда да чете и пише. Андариел, да не се наложи да си припомняш математика на университетско ниво и да учиш пак с децата:)

Но когато си получиш листа за SAT пише, че на база резултати си в еди-кой си персентил по интелигентност сред хората, които са положили изпита. Честно казано, резултатът от изпита ми беше по-скоро не впечатляващ.

Аз не говоря за лична успеваемост. Но ако хората с високо айкю се затрият генетично, след известно време ще проличи разликата.

Общи условия

Активация на акаунт