ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 869
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Котенце,
не е задължително условие бракът. Ние нямаме брак. Удобрена съм по фонда. Ти и Той попълвате декларации и това е /+ останалите документи разбира се/.

Златна си, мерси много.  Hug
А за колко време ви одобриха?

# 151
Подадохме документи на 29 юли. На 3 септември вече статуса ми в сайта на ЦАР беше "одобрена". Възможно е да било и няколко дни преди това, защото не съм проверявала всеки ден. Одобряването общо взето става бързичко, по-голямото чакане е после - за получаване на заповед.

# 152
Момичета, мислите ли, че недостига в бюджета на ЗК и "цветущото" състояние на държавните финанси, ще засегне и фонда? Започвам да се притеснявам дали няма тази година да има голямо забавяне.

# 153
 baby_neutral
Момичета, мислите ли, че недостига в бюджета на ЗК и "цветущото" състояние на държавните финанси, ще засегне и фонда? Започвам да се притеснявам дали няма тази година да има голямо забавяне.
dano ne go zasegne

# 154
Номер 23212/17.01.2014г. отива за заповед на 20.10.2014г.
Късмет на всички!

# 155
Номер 23212/17.01.2014г. отива за заповед на 20.10.2014г.
Късмет на всички!
Нина за тогава ли реално те извикаха или просто ти помоли за тази дата?Много голяма дупка се получава.Номер 23204 е за 03.09 а ти си 8 номера само след това и си за 20.10.....

# 156
Най-вероятно този месец ще дадат само 200 заповеди  Sad

# 157
Ако започват от 20.10, дали ще успеят и 200 да дадат. По колко дават на ден?

# 158
днес им звънях и ми казаха че утре щели да обявят колко заповеди ще раздадат през октомври,
направо октомври вече го отписвам

# 159
днес им звънях и ми казаха че утре щели да обявят колко заповеди ще раздадат през октомври,

А попита ли ги защо викат за получаване от 20.10, защото аз мислех да звъня утре да питам това.

# 160
  • София, Бургас
Според мен ще има забавяне покрай изборите както май месец..

# 161

А попита ли ги защо викат за получаване от 20.10, защото аз мислех да звъня утре да питам това.
питах колко заповеди са планирали да раздадат октомври и ноември, понеже вече има забавяне спрямо миналата година,

# 162
Ако започват от 20.10, дали ще успеят и 200 да дадат. По колко дават на ден?

Не са започнали от 20.10...има извикани за получаване на 01.10,02.10 както и 03.10...Ако тя е извикана реално за 20,това означава,че 2 седмици от октомври остават празни.Дотук са обявени около 50 номера от началото на октомври.За да се покрие минимума ще трябва да извикат поне още 150 двойки.В момента неможе да се даде точен брой на обаждания за ден или седмица.При нормални темпове се раздават между 50 и 100 номера на седмица,тази година ми е трудно да им хвана спатиите.

# 163
  • София
гледам днес никой не е мрънкал, та да запълня ефира  Mr. Green

чакам да обяват номерата за м.Октомври ...ама те не искат да му се невиди  Mr. Green

# 164
гледам днес никой не е мрънкал, та да запълня ефира  Mr. Green

чакам да обяват номерата за м.Октомври ...ама те не искат да му се невиди  Mr. Green

И аз съм на пост пред компа и само рефрешвам страницата на ЦАР.Отивам да готвя и се надявам докато приключа да си ме изпреварила с инфото.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт