ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 872
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
Нищо все още!

# 166
гледам днес никой не е мрънкал, та да запълня ефира  Mr. Green

чакам да обяват номерата за м.Октомври ...ама те не искат да му се невиди  Mr. Green

И аз съм на пост пред компа и само рефрешвам страницата на ЦАР.Отивам да готвя и се надявам докато приключа да си ме изпреварила с инфото.... Mr. Green

Аз залагам на бройка 23300 до 23350, но все си мисля, че няма да обновят инфото преди да са минали изборите в края на седмицата. Дано да не съм права  newsm78

# 167
Попитах Радина дали ще има почивка октомври месец и дали изборите са причина за забавените темпове на Фонда.Отговорът и беше,че няма изгледи да почиват и изборите не би трябвало да са проблем.Утре(сряда)ще имат съвет и ще ми каже какво се случва.Това е....

По мое мнение утре след съвета ще публикуват бройката за октомври.Не съм кой знае колко удовлетворена от отговора,но и това е нещо!Аз залагам на 23 400... Praynig

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 20:32 от Tanya Ivanova_448288

# 168
  • София
Аз залагам на 23500  Praynig.

# 169
За съжаление е най-лошият вариант , а именно 23300 Sad

# 170
Леле, ще припадна........оставам безмълвна. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 171
  • София
Уважаеми пациенти, до 31 октомври 2014 г. да очакват повикване одобрените заявители със Заявления до номер  23 300  включително!
От сайта

# 172
  • София
Е, тук ме изненадаха  Shocked

Знаех си, че не трябва да си правя сметки без кръчмар  Mr. Green

# 173
Уважаеми пациенти, до 31 октомври 2014 г. да очакват повикване одобрените заявители със Заявления до номер  23 300  включително!
От сайта

Винаги надвишават бройката, не е ли така? Аз залагам на 23 400 реално раздадени заповеди. Peace

# 174
  • Пловдив
Страшно съм ядосана  #2gunfire ....Не че можеше да се очаква нещо друго, предвид това, че след почивката им започнаха от 20.10., но все пак се надявахме, че може и да наваксат...
Уви, аз съм в началото на 24 000 и искрено се надявах да успея до 20 декември, но по-добре да не си давам напразни надежди...Поне по 300 да даваха, пак щях да се вредя, а сега е абсурдно да стане...Би трябвало да помислят да наваксат по някакъв начин...Защото когато казват 8-9 месеца, трябва да имат предвид, че тези, които са от февруари и март т.г. ако не успеят до декември и отидат чак на февруари-март, ще останат излъгани...
Не ме разбирайте погрешно, знам, че миналата година момичетата декември са били на същото положение, но е тъпо, когато има празни дни и седмици...
В неделя с чиста съвест и с искрена вяра отивам да гласувам, както съм го правила винаги. Дано новите избраници имат сърце и помислят за хората, които искат да подобрят демографската криза в държавата - за всички нас. Дано помислят за нас поне за догодина, за да няма отново напразни надежди и очаквания.
Стискам палци на момичетата преди мен да успеят преди приключването на тази година!  
bouquet

# 175
  • София
Това е положението със статистиката:

# 176
Аз съм безмълвна.... newsm45

# 177
Добре де, защо е сега този рев и негаитивизъм, който бълва от последните страници.  Peace Всеки път раздават повече от обявените. Само дано съвсем не спрат, заради кризата в държавата.  Tired Мен това повече ме притеснява.

# 178
  • София
Ами статистиката показва, че раздават макс 50 номера над обявените (за 2014).
При обявени 200 заповеди за м.Октомври + 50 бр над тях, пак е нищожна бройката.

И като знаеш, че декември ще хлопне мандалото, ситуацията става забавна направо ... пък за ситуацията след изборите не ми се мисли, предвид интереса на политиците да се борят с демографския фактор в БГ ...

# 179
Момичета, отказах се от платен втори опит през Септември с надеждата, че най-късно началото на Ноември ще получа обаждане... Но, не би! Ако вземем заповедта в края на Ноември, ще трябва да прекарам Коледните празници в лек. кабинети или да отложа за Януари. Какъв е вашия съвет?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт