ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 892
  • 709
  •   1
Отговори
# 195
Да, грешката е моя-15 млн. са. Peace Ако има стабилен кабинет ще има пари, ако няма, не знам какво ще стане. Този път нещата повече отвсякога са обвързани с политиката.

# 196
Цитат от фейсбук:Номер 23254 от 21.01 отива за заповед на 22.10,но го е отложила за по-късна дата!!!

# 197
Здравейте   bouquet.
Получих отговор от Радина Велчева. Вчера са имали съвет във Фонда. Директорът на Фонда е поел ангажимент през октомври да раздадат 300 заповеди, а през ноември и декември по 350, като целта е да се запази срок на чакане около 8 месеца и половина. Не знам защо са написали само до 23300 - може да се застраховат по този начин.
Сега започва борбата за бюджета за догодина и всички сили ще се хвърлят в тази посока.

zazu1,
благодаря Simple Smile

дано наистина да е така  Praynig

# 198
Цитат от фейс Wink

Номер 23266/22.01.2014г. получи обаждане за Заповед на 23.10.2014г. за втори опит!!! Дай боже да е на късмет!!!

# 199
  • София/Севлиево
Като ви чета и пресметнах примерно по 200 заповеди на месец( в най-лошия случай) излиза, че аз ще съм към края на август,началото на септември...Но мен това ме устройва идеално, защото юни и юли съм ги планирала за море,освен това за себе си съм решила, че искам да родя пролетно или лятно бебе,което значи , че опитите ми трябва да са в месеците от юли до ноември.На всички желая успех и да се заредим с търпение ,което в случая май е най-ключово.А на всички, които вече са получили заповедите си стискам палци скоро да съобщат радостни вести.Хубав ден.

# 200
Цитат от Фейсбук...Номер 23273 получи обаждане за Заповед на 23.10.2014г. Дай боже да е на късмет

# 201
  • София
от фейса

Цитат
номер 23282 отива за заповед на 24.10.2014 - втори опит

# 202
от фейсбук:

"№ 23284 /23.01.2014г. отива за заповед на 27.10 . за трети опит . Да си пожелаем късмет и успех"

# 203
Много се колебаех дали да го напиша това, защото е политическо, но все пак ми вдъхва лъч надежда.
Скрит текст:
Моят мъж се бил запознал подробно с предизборните платформи на партиите и точно в тази на ГЕРБ било заложено падането на ограничението за три финансирани от държавата опита. Нарочно споделям това сега, а не преди изборите, за да не излезе политическа агитация. Публикувам го само с надеждата управниците да си спазят обещанията и да получим подкрепа "отгоре", а ако не го спазят - еми, да има напомняме какво са обещали и какво трябва да изпълнят.
Извинявам се, ако е против политиките на форума, ако е така ще изтрия поста.

# 204
Много се колебаех дали да го напиша това, защото е политическо, но все пак ми вдъхва лъч надежда.
Скрит текст:
Моят мъж се бил запознал подробно с предизборните платформи на партиите и точно в тази на ГЕРБ било заложено падането на ограничението за три финансирани от държавата опита. Нарочно споделям това сега, а не преди изборите, за да не излезе политическа агитация. Публикувам го само с надеждата управниците да си спазят обещанията и да получим подкрепа "отгоре", а ако не го спазят - еми, да има напомняме какво са обещали и какво трябва да изпълнят.
Извинявам се, ако е против политиките на форума, ако е така ще изтрия поста.

Много ще е хубаво , ако това се случи. Например, в Израел това е факт. Там могат де се възползват хората от неограничен брой безплатни опити, до раждане на 2 деца или до навършване на 45 год. при жената.

# 205
Хубава информация, Естлар, но както винаги предизборни обещания, които общо-взето не се спазват и наполовина. Само не знам, защо тия обещания не се правят и изпълняват винаги, а само преди изборите, и съответно остават само на ниво "обещание", дано това не е от тях.

Казвам го, защото едва сега се намира бюджет и бавят нещата поради една, или друга причина, а ако се случат така нещата, тогава не ми се мисли, какво чакане ще е ...

# 206
Да, и аз не съм заподскачала до тавана от радост, защото не го виждам в обозримо бъдеще. Все пак има едно "а дано" и още едно - "а дано направят ако не това, то поне първата стъпка, а именно - увеличаване на бюджета". Надеждата умира последна.  Mr. Green

# 207
  • Пловдив
Преди доста време бях писала, че една партия е включила като приоритет в програмата си финансирането на ин витро и лидерът им беше заявил, че няма да има финансови или за брой ограничения. Повечето ще си помислим, че е предизборна кампания, но самия факт, че поне се сетиха да го включат в нея, а за другите партии това не е от значение е показателен.....дори и да остане само на думи. /дай Боже да не е/
Така че ще вярваме, какво ни остава друго....но дотогава....като гледам май наистина ще си спазят бройката за месеца, а няма да я надхвърлят със 100 бройки, както било обещано.  Cry

# 208
Единствените на които им пука за нас българите и могат да подпомогнат фонда са ГЕРБ. Не агитирам, нямам нищо общо с тях, просто така усещам нещата.

# 209
  • България
..... целта е да се запази срок на чакане около 8 месеца и половина.
Замислих се , ако наистина се спази срока 8 месеца и половина, това от момента на подаването на документите ли се смята или от момент на одобрение???

Общи условия

Активация на акаунт