ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 703
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
26272- за втори опит .Дано да е успешен  newsm17

# 601

№ 26050 01.01.1970 одобрена 8804153***

Здравейте и от мен... Надявам се да скъсят сроковете... до мен остават 2050 номерчета  Rolling Eyes явно защото ми е за първи път и сърцето ще ми изскочи.. дали има шанс да минем към юни месец как мислите.. а и датата е бъг наистина защото ние сме от 15.09.2014

# 602
  • София
Ами това е положението със статистиката по данни от форума и facebook

2011 г. - 3938 заповеди
2012 г. - 4438 заповеди
2013 г. - 4794 заповеди
2014 г. - 3680 заповеди

Успех на всички получили заповед и търпение за всички чакащи Simple Smile

# 603
  • В сърцето на любимия човек
Мерси Тите, ще ни трябва, защото статистиката изобщо не е обнадеждаваща  Tired
За съжаление несигурната политическа ситуация се отрази пряко, повече от 1000 заповеди по-малко тази година  Tired

# 604
  • София
Лошото е, че несигурната политическа ситуация не е ясно как ще се отрази и за следващата година...

# 605
Дано ситуацията малко се стабилизира, че от това, което чета и за бюджета за новата година, картината изобщо не е "цветя и рози" Sad

# 606
  • София
...
За съжаление несигурната политическа ситуация се отрази пряко, повече от 1000 заповеди по-малко тази година  Tired

Оххх, точно тия 1000 по-малко ми направиха и на мен силно впечатление. Иначе казано това са 3 месеца забавяне  Cry

# 607
Не са само 3 месеца забавяне, ами 50 000 лв по-малко в бюджета на МЗ.
Минала седмица директорката на фонда ми каза в прав текст "Искам да раздаден всички заповеди, но трябва да бъдат обезпечени, иначе нямат стойност". Това е  Tired

# 608
Офф ужас, а и от 2015 година вдигат стажа за майчинство на 24 месеца.. само варира тази година беше 18 месеца, иначе много ни стимулират да раждаме деца!

# 609
Офф ужас, а и от 2015 година вдигат стажа за майчинство на 24 месеца.. само варира тази година беше 18 месеца, иначе много ни стимулират да раждаме деца!

Не се заблуждавайте: не стимулират никого да ражда и да отглежда деца. По - добре сменете държавата с друга, тази е загубена кауза, защото управляващите ни са я продали още преди "заветната дата", т.е. 10.11.1989 г. Аз имам вече едно дете и от опит мога да кажа, че приказките им са въздух по налягане. Но ще разберете какво точно искам да кажа, като започнете да се чудите как да го запишете на ясла, градина, да намерите пари за лекарства, да си запазите работата, вместо да си гледате болното дете, да не ви се полагат детски, защото надвишавате дохода с 5 лв. на човек, да се чудите как да го запишете на държавна занималня или откъде по дяволите да намерите за частна такава, защото естествено местата в държавната са ограничени, да търчите като луди в обедната си почивка, ако нямате някой баба или дядо по ръка, за да го вземете от училище и за капак на това, като се приберете уморени от работа, тепърва да пишете домашни и да четете уроци. И цялото това начинание сте сами или със съпруга си, евентуално баби, дядовци. Да не споменавам, че за да се развива всестранно детето, е желателно да спортува. Но това е положението: бедна държава на бедни хора.

# 610
За моето ОГРОМНО съжаление трябва да кажа, че съм на пълно съгласна с Alo alo
След толкова години (вече 6) борба за наследник, понякога се замислям стрували си, какво ще му предложа на това дете?  Cry Cry Cry

# 611
Ами същото, което вашите родители са предложили на вас. Ние да не би да отраснахме в прекрасно време (90-те) с прекрасни закони, високи заплати, сигурност навсякъде, образованието не знаеше на кой свят е и по кои учебници да преподава. И нас са ни гледали баби и дядовци. Едно дете има нужда от мама и тате, за да е щастливо, от нищо друго.

# 612
  • Пловдив
Оставам с впечатление, че когато фонда беше към Здравната каса - 2013г. бяха най-бързи и раздадоха най-много заповеди и не знам защо някой реши (БСП) да развали нещо работещо и го върна към министерството. Дано 2015 да е по-добра и да се раздадат повече заповеди.

# 613
  • София
Ами същото, което вашите родители са предложили на вас. Ние да не би да отраснахме в прекрасно време (90-те) с прекрасни закони, високи заплати, сигурност навсякъде, образованието не знаеше на кой свят е и по кои учебници да преподава. И нас са ни гледали баби и дядовци. Едно дете има нужда от мама и тате, за да е щастливо, от нищо друго.
Peace Напълно споделям. Държавата не е длъжна да отглежда децата ни. Всеки сам взема решение дали да има деца и колко. Тъжно е, че няма пари и са раздадени по-малко заповеди през 2014г., от което страдаме всички. Дано фондът продължи да съществува, функционира и да се намери бюджет за 2015  Praynig.

# 614
Здравейте, най-после и аз се реших да се включа при вас. Вече имам един неуспешен опит по фонда и сега чакам за втората заповед, но ще си почакам още. Това което исках да ви питам е дали като си проверявате статуса във фонда излиза, че сте одобрена или не, защото на мен ми излиза само първата получена заповед и че е проведен един опит, а за втората нямам никаква информация, номерът ни е 249** от 06.06.2014г. и вече се притеснявам, че нещо не е наред. Ще съм ви благодарна да споделите с вас как е. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт