ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 695
  • 709
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, най-после и аз се реших да се включа при вас. Вече имам един неуспешен опит по фонда и сега чакам за втората заповед, но ще си почакам още. Това което исках да ви питам е дали като си проверявате статуса във фонда излиза, че сте одобрена или не, защото на мен ми излиза само първата получена заповед и че е проведен един опит, а за втората нямам никаква информация, номерът ни е 249** от 06.06.2014г. и вече се притеснявам, че нещо не е наред. Ще съм ви благодарна да споделите с вас как е. Благодаря.

Минало е доста време - би трябвало да излезе, но и другото - ако има проблем, знам, че ще те потърсят. Може да е просто техен пропуск, затова, най-добре звънни понеделник и ги попитай!

# 616
днес, номер 24 000 от 25.03 получи обаждане за 17.12. получаване на заповед

# 617
  • България
Ехааа, честито , момичета и само хубави новини от тук нататък ! До нас вече по-малко от 2 000 Simple Smile  А дали това ще е последното обаждане за тази година  или ще раздадат още малко заповеди?

# 618
днес, номер 24 000 от 25.03 получи обаждане за 17.12. получаване на заповед
Успех на теб и на всички момичета, заели се да сбъднат така съкровената си мечта! Нека новата година донесе много сбъднати мечти! Сега остава да видим дали ще подминат 24000....за тази година.

# 619
Ехааа, честито , момичета и само хубави новини от тук нататък ! До нас вече по-малко от 2 000 Simple Smile  А дали това ще е последното обаждане за тази година  или ще раздадат още малко заповеди?
Мерси,
Според мен няма да е последното обаждане за тази година!
Предложиха ми три дати 17, 18 или 19 декември!
Успех на всички нас!

# 620
Бяха качили съобщение, че номер 24 000 е последният за тази година. Дано догодина наваксат!
Ние впрочем, след консултация в темата за очаквания месец на получаване на заповед, междувременно си самофинансирахме опит и на този етап е успешен и всичко е наред Simple Smile Желая много успех и късмет на всички!!!

# 621
Честито.!
Момичета на 3-ти отивам за заповед и нещо се ошашках. Уж, си записах на едно листче всичко, но не съм сигурна за стаята коя е. Записала съм етаж 11, стая 23 дали от вълнение не съм объркала някоя цифра. Не че като ида няма да го намеря, ама все пак момичета пишете. Embarassed

# 622
Ние впрочем, след консултация в темата за очаквания месец на получаване на заповед, междувременно си самофинансирахме опит и на този етап е успешен и всичко е наред Simple Smile Желая много успех и късмет на всички!!!

Много се радвам за теб!:) Знаех си аз, че нося късмет:) Желая ти безпроблемни следващи месеци! И прекрасен топлещ резултат  bouquet

# 623
  • В сърцето на любимия човек
Честито.!
Момичета на 3-ти отивам за заповед и нещо се ошашках. Уж, си записах на едно листче всичко, но не съм сигурна за стаята коя е. Записала съм етаж 11, стая 23 дали от вълнение не съм объркала някоя цифра. Не че като ида няма да го намеря, ама все пак момичета пишете. Embarassed

Правилно си запомнила - на 11 етаж, стаята, обаче, мисля, че е 32. На входа долу ще те упътят, не се притеснявай.
Ако ще сменяш клиниката носи декларацията от новата клиника, че ще те приемат за пациент.
Ако има промяна в имената трябва да носиш удостоверение, че лицето е едно и също, както и документи за смяната на името (брачно свидетелство, копие на новата лична карта и др.)
При смяна на клиниката или имената първо се минава през стаята, където се подават заявленията (мисля, че е 26 стая), там ще подготвят новата заповед и после ще си я получиш от директорката.

Успех   bouquet

# 624
  • София
На мен ми казаха стая 23  Peace

# 625
  • В сърцето на любимия човек
Значи аз не съм запомнила правилно номера, за което се извинявам  Peace

ПП: Да не забравиш да си носиш личната карта Simple Smile

# 626

Много се радвам за теб!:) Знаех си аз, че нося късмет:) Желая ти безпроблемни следващи месеци! И прекрасен топлещ резултат  bouquet

Мерси много!! Ти ли беше с добрата прогноза Simple Smile Не си спомних, а много исках да ти благодаря, защото наистина ни донесе късмет  bouquet  bouquet  Hug

# 627
Благодаря ви, много момичета! Hug

# 628
  • Пазарджик
Добри новини момичета от Фейса

"Здравейте момичета,и аз да се похваля,днес ми се обадиха за вземане на заповед на 18 декември но аз я отложих за 22 декември,номер-24022 съм"

Значи ще раздадат повече заповеди  newsm44 newsm44 newsm44

# 629
  • София
Здравей те
 днес и аз получих най после заветното обаждане номер 24038 от 27,03 отива за заповед на 15,12
Успех на всички newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт