ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 862
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Да,под вола ли е да имаш близка в "някои" институции,дето много треперят за нашите права и доктора да е твой човек и да си стигнал до 11 -я си опит благодарение на шмекерии,за наша сметка,предпочитам да не знаех такива неща,щях да съм по-спокойна Crossing Arms

# 136
  • София
Ами точно това казвам, като знаеш и си сигурна, че някой е нарушил правилата, подай сигнал.
Докато си траем и се правим, че не виждаме какво се случва нищо няма да се промени в нашата мила държавица.

# 137
Момичета,незнам защо винаги гледаме да намерим негативното в ситуация,която не ни е изгодна.Ако номерата вървяха по-бързо,на никого нямаше да му направи впечатление,че статуса се проверява чрез ЕГН.В момента има поредното затишие и всички ние сме нетърпеливи и изнервени и търсим причини за това.Уверявам ви,че име като Радина Велчева не би позволила да опозори името на Фонда.Тази жена се е борила със зъби и нокти за създаването на този Фонд и колкото и да ни е неприятно да чакаме,трябва да се съгласим,че тези 3 опита са дар не от Бога а от нея и тези,които са спомогнали за създаването му.Аз също съм изнервена,повярвайте ми...има около 300 номера до мен и съм си направила съответните планове....вярно е,че не работят оптимално,но предполагам си има някаква причина за това.Съгласна съм и че не трябва да се примиряваме ако нещата спрат тотално да се случват..(имам впредвид работата на Фонда).Аз лично съм ЗА подобряване на работата на Фонда...има нужда от доста промени и нови правила,които биха улеснили много двойки като нас.При предното забяване,някои от нас разговаряха с Радина относно тези въпроси.Всички знаете,колко е трудно да се постигне нещо в тази държава,освен ако нямаш пари.ТЕЗИ ЖЕНИ са се борили и са дали всичко от себе си,за да имаме това,което имаме днес.Това забяване от една седмица,не е причина за създаване на напрежение и паника.И аз съм нетърпелива ПОВЯРВАЙТЕ МИ.Ако се забавят от Фонда достатъчо време,което наисина да е причина за паника ,аз лично ще застана срещу проблема и ще искам отговор,както го направих преди няколко месеца.(А тогава всички бяха много силни на думи,но когато имах нужда от подкрепа останах сама в борбата)..Така че...търпение за всички нас и СИЛА И ВЯРА!!!

# 138
Момичета,незнам защо винаги гледаме да намерим негативното в ситуация,която не ни е изгодна.Ако номерата вървяха по-бързо,на никого нямаше да му направи впечатление,че статуса се проверява чрез ЕГН.В момента има поредното затишие и всички ние сме нетърпеливи и изнервени и търсим причини за това.Уверявам ви,че име като Радина Велчева не би позволила да опозори името на Фонда.Тази жена се е борила със зъби и нокти за създаването на този Фонд и колкото и да ни е неприятно да чакаме,трябва да се съгласим,че тези 3 опита са дар не от Бога а от нея и тези,които са спомогнали за създаването му.Аз също съм изнервена,повярвайте ми...има около 300 номера до мен и съм си направила съответните планове....вярно е,че не работят оптимално,но предполагам си има някаква причина за това.Съгласна съм и че не трябва да се примиряваме ако нещата спрат тотално да се случват..(имам впредвид работата на Фонда).Аз лично съм ЗА подобряване на работата на Фонда...има нужда от доста промени и нови правила,които биха улеснили много двойки като нас.При предното забяване,някои от нас разговаряха с Радина относно тези въпроси.Всички знаете,колко е трудно да се постигне нещо в тази държава,освен ако нямаш пари.ТЕЗИ ЖЕНИ са се борили и са дали всичко от себе си,за да имаме това,което имаме днес.Това забяване от една седмица,не е причина за създаване на напрежение и паника.И аз съм нетърпелива ПОВЯРВАЙТЕ МИ.Ако се забавят от Фонда достатъчо време,което наисина да е причина за паника ,аз лично ще застана срещу проблема и ще искам отговор,както го направих преди няколко месеца.(А тогава всички бяха много силни на думи,но когато имах нужда от подкрепа останах сама в борбата)..Така че...търпение за всички нас и СИЛА И ВЯРА!!!

Много съм съгласна с теб, Таня!
Написаното, думите са лесни ... като се опре до действия, няма никои - затова - недейте така, няма кои знае какъв проблем, нещата ще потръгнат отново. Simple Smile Дано причината за всичко това, е просто септемврииски отпуски, да кажем, а не нещо друго! Все пак и те са хора - БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ! Simple Smile

# 139
  • София
Момичета, хубаво е да четете всички постове в тази тема Simple Smile

позволявам си да цитирам от предната тема

Момичетa, в групaтa във фейсбук еднa дaмa споменa, че кaто й се обaдили зa взимaне нa зaповедтa не й билa удобнa дaтaтa зa взимaне и си поискaлa 23ти или 24ти септември. Отговорили й, че тогaвa зaповеди нямa дa се рaздaвaт. Зaтовa си мисля, че последнaтa седмицa нa септември ще сa почивкa. Отделно, че те си изпълнихa нормaтa зa месецa Wink

и като погледна календара, в момента сме точно в тази седмица  Laughing

Освен това за месец септември според статистиката тук ще бъдат раздадени 441 бр. заповеди, и реално фонда си е свършил работата за месеца и може да си позволи почивка, както всяка една от нас се възползва от това си право. Предполагам следващата седмица обажданията ще бъдат подновени и негативните емоции ще намалеят Simple Smile

А ако смятате, че фонда раздава извън правилата заповеди, намерете съответните доказателства и реагирайте! Но ако нямате доказателства е някак кофти да обвинявате хората, които се грижат да получим финансиране за да сбъднем мечтата си!

И за да не ме нападате излишно ще кажа - не работя във фонда!  Mr. Green И аз като всяка една от вас чакам щастливото обаждане.

# 140
  • София
А какъв е проблема, че се проверява по ЕГН? Гледам тук има много недоволни

# 141
нито ми е проблем, нито ме притеснява нововъведението с проверка на ЕГН,
просто обяснението на страницата на фонда ""Промяната е наложена с цел получаване на пълна информация за броя на предишните ин витро опити, което е невъзможно при търсене по входящ номер."  ми се струва мъгляво и не е ясно кому е необходимо. Преди ми допадаше повече.
Неприятно ми е че реално ни остават един октомври(който може и да не го смятаме ако решат да почиват още седмица две) и един ноември за стартиране на опит, защото след 10-12 декември не очаквам клиниките да стартират стимулации.
Но каквото и да си говорим просто трябва да чакаме.

# 142
  • София
И на мен ми е притеснено, че ако изтървем ноември, после отиваме към празниците, а след това началото на годината, когато ще се преподписват договори и не е ясно колко време ще отнеме това. Но е факт и че фондът раздаде доста заповеди последните седмици и реално раздават на горната граница от допустимите бройки на месец. Ако продължат така, ще е чудесно  Peace.

# 143
Момичета, хубаво е да четете всички постове в тази тема Simple Smile

Абсолютно съм съгласна.Едни и същи неща се питат през 3-4 поста,понеже много не си правят труда да се върнат малко по-назад в темата. Peace

# 144
И на мен ми е притеснено, че ако изтървем ноември, после отиваме към празниците, а след това началото на годината, когато ще се преподписват договори и не е ясно колко време ще отнеме това. Но е факт и че фондът раздаде доста заповеди последните седмици и реално раздават на горната граница от допустимите бройки на месец. Ако продължат така, ще е чудесно  Peace.

Да, наистина се раздадоха повече заповеди, но те така и не могат да компенсират изоставането от май и юни. Освен това на 12.09 бях във Фонда и при разговор с Директорката разбрах, че няма да стигнат до моя номер 24158 до края на тази година, т.е. на пролет и аз ще си почакам 9-10 м. в най-добрия случай. Като се замислих и пресметнах, ако наистина не ми дадат заповед през декември, то това би означавало, че ще раздадат поне 150-200 заповеди под 4000, което като гледам статистиката не се е случвало досега. В общи линии никой не ние виновен, просто ние сме си такъв народ- беден и покорен.

# 145

Да, наистина се раздадоха повече заповеди, но те така и не могат да компенсират изоставането от май и юни. Освен това на 12.09 бях във Фонда и при разговор с Директорката разбрах, че няма да стигнат до моя номер 24158 до края на тази година, т.е. на пролет и аз ще си почакам 9-10 м. в най-добрия случай. Като се замислих и пресметнах, ако наистина не ми дадат заповед през декември, то това би означавало, че ще раздадат поне 150-200 заповеди под 4000, което като гледам статистиката не се е случвало досега. В общи линии никой не ние виновен, просто ние сме си такъв народ- беден и покорен.

Сега ще ти напишат, че всяваш излишна паника и че трябва и на това да сме благодарни...
А относно, това, че ги дължим парите за инвитро на Радина Велчева, да тя е причината да ги има изобщо, но хора, тези пари излизат от нашите джобове, с данъците, които плащаме всеки месец.
Ние си ги плащаме, да не говорим колко отиват от тези пари за други далеч не толкова благородни каузи.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 19:15 от tiqlozanova

# 146
Сега ще ти напишат, че всяваш излишна паника и че трябва и на това да сме благодарни...
А относно, това, че ги дължим парите за инвитро на Радина Велчева, да тя е причината да ги има изобщо, но хора, тези пари излизат от нашите джобове, с данъците, които плащаме всеки месец.
Ние си ги плащаме, да не говорим колко отиват от тези пари за други далеч не толкова благородни каузи.
Ако мислиш,че можеш да направиш повече от Радина и прочие ...ЗАПОВЯДАЙ...Действайте,спрете да говорите и да се оплаквате само.Знаеш,че си права,съгласна съм с теб...какво правим по въпроса.Айде да се земем в ръце и да действаме.Защо когато стане сериозно всички бягат.Аз следя работата на Фонда от 2 години.Нещо не ми харесва,отивам при онзи,който може да ми отовори и питам.Тук с мрънкане нещата не се получават.Радина е винаги налице и би отговорила на вашите въпроси.И ако всички ние искаме промяна и действия,чрез коментари тук няма как да се случи.ДЕЙСТВИЯ.... Peace

# 147
Здравейте,
имам едно въпросче и се извинявам ако не питам където трябва...
За кандидатстване инвитро по фонда трябва ли да има сключен граждански брак??? Thinking Thinking Thinking Embarassed

# 148
Ако мислиш,че можеш да направиш повече от Радина и прочие ...ЗАПОВЯДАЙ...Действайте,спрете да говорите и да се оплаквате само.Знаеш,че си права,съгласна съм с теб...какво правим по въпроса.Айде да се земем в ръце и да действаме.Защо когато стане сериозно всички бягат.Аз следя работата на Фонда от 2 години.Нещо не ми харесва,отивам при онзи,който може да ми отовори и питам.Тук с мрънкане нещата не се получават.Радина е винаги налице и би отговорила на вашите въпроси.И ако всички ние искаме промяна и действия,чрез коментари тук няма как да се случи.ДЕЙСТВИЯ.... Peace

Ако се забавят под това, което са си приели като минимум заповеди на месец, ще има действия със сигурност, от моя страна поне.
За съжаление, ако са до 200 бройки на месец, няма какво да направим, защото не определяме ние правилата.

# 149
Котенце,
не е задължително условие бракът. Ние нямаме брак. Удобрена съм по фонда. Ти и Той попълвате декларации и това е /+ останалите документи разбира се/.

Общи условия

Активация на акаунт