ЦЕНТЪР ЗА АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ - ТЕМА 19

• 73 914
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, на мен вчера ми се обадиха за входящ номер ( 2623. от 07.10.2014) и ми казаха, че ще получа заповедта след около 7-8 месеца. Жената ми каза, че месеците ще са толкова заради почивните дни през декември и заради януари ( заради подписването на договорите с клиниките). Като я попитах какво има предвид, дали че ако не бяха месеците декември и януари щях да взема заповед дори за по малко от 7-8 месеца, нейния отговор беше да. Аз много много не вярвам , ама..., да се надявам, че ще е така. Това ми е 2ри опит по фонда. За първата заповед чаках точно 10 месеца.

Какво друго да ти кажат ... оправдават се с празниците .. лятото с отпуските и така
И аз първия път чаках само 6м, а сега отива вече 9тия  #Crazy
А като подавах за втори път, дамата сама каза "Ще чакате пак ок 6-7м, не повече" "Обещания без покрития" му казвам аз! 

# 226

Какво друго да ти кажат ... оправдават се с празниците .. лятото с отпуските и така
А като подавах за втори път, дамата сама каза "Ще чакате пак ок 6-7м, не повече" "Обещания без покрития" му казвам аз! 
[/quote]
и аз така, за първата заповед чаках 7 месеца и половина, а за тази се очертават над 9

# 227

и аз така, за първата заповед чаках 7 месеца и половина, а за тази се очертават над 9
[/quote]

Аз очаквам да взема заповед на 9ти месец от подаването, като не съм хванала тези периоди на липса на раздаване, подадох средата на февруари. Смятай ако имаш забавяне с още 2 месеца къде отиват нещата...

# 228
А аз със забавянето получих заповедта след десет месеца - на 04.11.2013 получих входящ номер, а на 31.08 ходих да си я взема.

# 229
  • София
Привет, момичета! Бързам да Ви споделя, че № 23317 отива за заповед на 3.11.2014  Grinning

Точно 2200 номера до моя  ooooh! Не ми се мисли кога ще взема заповед  Cry

# 230
Привет, момичета! Бързам да Ви споделя, че № 23317 отива за заповед на 3.11.2014  Grinning

ох ... а дано ... и до нас по малко от 500 ... ако се вмъкнем в годината би било прекрасно Simple Smile

# 231
До нас са малко над 200 и всеки ден се моля да вляза в месец ноември.Следя Фонда отдавна и през последно време са непредсказуеми.Знам как се чувстват всички и наистина ви пожелавам търпение,както и на себе си.Много е трудно.Само аз си знам колко сълзи съм проляла и колко безсънни нощи съм имала.Душата ми крещи да се свърши.Бавно и мъчително е нашето пътешествие към мечтата ни,която за някои е нещо нормално и се случва без грам усилие.Болката е нетърпима и хващам за ръка всяка от нас ,участваща в тази борба.Много се моля момичета....за всяка от нас,всеки ден и всеки час.

# 232
Здравейте,
дойде и нашият ред да се похвалим №23319 получи обаждане за 03.11.2014г. за първи опит.
Успех на всички  Hug pregnant

# 233
Успех на всички получили заповед и много търпение за чакащите Hug

Раздаването на заповеди, аз си ги смятам по следния начин ...
подалите заявления през месец Януари 2013 г.  - получиха заповедите си през Октомври 2014 г. После , подалите заявления през Февруари ще получат заповед през Ноември , съответно Март- Декември, за да спазят срока от 8 - 9 месеца.
Това си е моя теория, не ангажирам никого Naughty досега горе-долу се препокриваха! 
Силно се надявам да минат 24 000 до края на годината.

Моля, за информация до момента подадените заявления с кой номера са?
Предварително ви благодаря  Grinning

# 234
  • В сърцето на любимия човек
На предната страница macherie е написала, че входящият и номер е 2623* от 07.10.2014г.

# 235

подалите заявления през месец Януари 2013 г.  - получиха заповедите си през Октомври 2014 г. После , подалите заявления през Февруари ще получат заповед през Ноември , съответно Март- Декември, за да спазят срока от 8 - 9 месеца.
Това си е моя теория, не ангажирам никого Naughty досега горе-долу се препокриваха! 

И аз силно се надявам да минат 24 000, защото аз съм точно 24 000 номер от 25.03.2014!  Rolling Eyes

# 236

И аз силно се надявам да минат 24 000, защото аз съм точно 24 000 номер от 25.03.2014!  Rolling Eyes

Тоест подалите през април и май са най-прецакани, защото би трябвало да поличат заповед през януари и февруари съответно.

# 237
Аз съм от майските Mr. Green

# 238
 Аз съм от априлските и мисля че ще взема март някаде...с тая почивка дек.-януари няма как..🙍Има точно 1000 до нас
😳

Последна редакция: чт, 09 окт 2014, 23:03 от iovis

# 239
  • София/Севлиево
Аз днес си проверих докъде сме я докарали и вече пише "одобрена".Сега остава да чакам да ми звъннат, евентуално напролет...

Общи условия

Активация на акаунт