Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 654
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
 Аз от Милка се отказах на 4тия код. Реално погледнато средно 30 кода х 1.30лв. шоколада са си 39лв. , а една флашка струва 15лв горе долу.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 46
Аз от Милка се отказах на 4тия код. Реално погледнато средно 30 кода х 1.30лв. шоколада са си 39лв. , а една флашка струва 15лв горе долу.  ooooh! ooooh! ooooh!

Ами тя идеята на играта е да си избият награди все пак. Нали помните преди време как глобиха Нова бразилия, защото в играта с АИКО раздали награди на стойност много по-голяма от цената на кафето или нещо подобно, ето тук има инфо: http://dartsnews.bg/News/75999 Та и затова толкова трудно се печели сигурно, в алгоритъма им е заложено да не дават лесно награди  #2gunfire

# 47
От доста време слушам, че се оплаквате от играта на Милка само аз ли съм доволна, 6 флашки спечелих все в различни часове, най много да съм регистрирала 10 кода Wink ........(който не врва след 50 дни мога да ги снимам Grinning )

# 48
  • София
Тан-тан-тан, браво! Значи на теб да даваме кодове да ги регистрираш?  Laughing

# 49
  • I want it all and I want it now.
Браво на теб  bouquet

И аз имам към 16 празни опаковки от шоколади   Joy , но награда нямам  Grinning
Сега ще се пробвам с играта на Нивея  Peace

# 50
  • София
От доста време слушам, че се оплаквате от играта на Милка само аз ли съм доволна, 6 флашки спечелих все в различни часове, най много да съм регистрирала 10 кода Wink ........(който не врва след 50 дни мога да ги снимам Grinning )

Значи може да ми продадеш едната,ако не спечеля до края на играта Mr. Green
Малкия много я иска,за да си качва песните на Криско  Laughing Не просто флашка,ами флашката на Милка  ooooh!

# 51
Аз само един код регнах и имам още един. Не ми е дошла музата. По принцип имам нужда от телефон, че моя с поглед сам се разглобява, но какъвто ми е късмета. С 2 кода телефон няма  Joy

# 52
явно от тук сега чак са започнали да разпращат имейлите. аз съм изтеглена на 13-06. и от 25-06 само возя кореспонденция с тях за този прословут потвърдителен имейл и адреса аз получаване...вчера и аз получих същия текст.пише че в 30 дневен срок ще ги доставят..да видим

# 53
  • София
аз се регистрирах..ето пробвай от този линк- дано ти се отвори
https://www.facebook.com/milka.bg/app_1497806720465507
и този линк като отворя,ми изписва,че страницата не може да бъде намерена  newsm78 Явно няма да успея,не знам дали има значение,че съм през телефона.

# 54
  • Русе
На играта на Нивеа не можах да разбера как се играе за таблета...... newsm78

# 55
сигурно е затова.иначе няма проблем - приложението си работи

# 56
  • I want it all and I want it now.
На играта на Нивеа не можах да разбера как се играе за таблета...... newsm78

При покупка над 7лв. ти дават стреч карта.
Важи само за определени търговски обекти.

# 57
Тан-тан-тан, браво! Значи на теб да даваме кодове да ги регистрираш?  Laughing
доста от приятелите ми са на същото мнение :p

SvetliS.......... Значи може да ми продадеш едната,ако не спечеля до края на играта Mr. Green
Малкия много я иска,за да си качва песните на Криско  Laughing Не просто флашка,ами флашката на Милка  ooooh!
[/quote]
Никога не съм продавала нещо което съм спечелила и не мисля да започвам Wink но ме спечели с тоя Криско само него се слуша вкъщи Grinning  ... Аз ще си запиша и след приключването на играта ще се разберем  Flutter а за сега ти пожелавам късмет!

# 58
Добре де четери кода един след друг ли трябва да регистрирам за таблет? Защото днес регистрирах един и нищо не спечелих, и тази опаковка трябва ли да я пазя сега? И утре като регистрирам още три, тогава ще станат четери и ще участвам  за таблет ли?

# 59
и аз имам мейл от ТУК  но като отворя формата в която да си напиша данните леко са застъпват полетата и не ми дава да потвърдя
някой да има телефон или през фейсбук където да се свържа с монделийз
а опаковката като не я пазя ........ ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт