Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 661
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Под Слънцето
пфу. зарибявка..
спечелих  детски кецове ..

някой иска ли да си поеме доставката от 5 лв?

Детски кецове Сара - W-Lady Exclusive

има налични 31 и 35 номера

# 661
  • при късмета
   Като дадеш на някой продукт и под надписа ДОБАВИ В КОШНИЦАТА ще ти излезе едно синьо прозорче ИСКАМ ГО БЕЗПЛАТНО. 
Трябва ли да натисна "добави в кошница" или полето излиза и без да го добавяш?
Просто цъкам из сайта докато попадна на него ли?

# 662
На мен ми изписва,че съм спечелила,но не съм избрала продукт,греша ли някъде?

# 663
  • Под Слънцето
   Като дадеш на някой продукт и под надписа ДОБАВИ В КОШНИЦАТА ще ти излезе едно синьо прозорче ИСКАМ ГО БЕЗПЛАТНО. 
Трябва ли да натисна "добави в кошница" или полето излиза и без да го добавяш?
Просто цъкам из сайта докато попадна на него ли?

тц, полето  в синьо за безплатно го има тук таме. т.е.  скъсваш се да  ровиш и ръчкаш до се тва което харесаш, има синьо поле отдолу. после  ти идва колелото  и май ти се пада нещо, дет го няма из сайта и искат да поизчистят склада си ..

# 664
  • при късмета
Да, разбрах. Полетата си стоят в артикулите.
Колелото го спираш като натиснеш "сподели" от прозераца на фейса който ти излиза

# 665
Аз спечелих ръкавици Аманда, има ги в сайта, но не смятам да се възползвам от голямата печалба ..

# 666
И аз спечелих някакви момичешки маратонки, сини номер 27....обаче не ми трябват

# 667
И на мен някакви грозни детски кецове ми се паднаха....
Моята братовчедка пък цъкнала на почти всичко и никъде не намерила тая синя лента.Явно не на всеки излиза

# 668
  • Русе
Аз пък същите сини маратонки "спечелих ", изобщо не ги харесах, нооо малката ги видя и вика искааам...баща й се "оръси" 5 лв за доствката, само мир да има..хихи, иначе много хубаво са го измислили маркеттинг специалистите им Hug

# 669
  • при късмета
И аз спечелих момичешките маратонки, а имам момче. Ще свършат работа на едно близко семейство обаче, та ги поръчах
И на мен ми харесва играта и искам боти и аз

Някой назад питаше за наградите от ядки Алфа. Аз имам едни спечелени преди седмица и едни от последното теглене в петък. Не са ми ги донесли още и не знам зали искат бележките и ги пазя и за опаковки пише, че трябва да се пазят.
Не пишат в мейла с коя бележка печелиш.

# 670
  • София
На мен пък sparx.coca-cola.bg не ми отчита дневния опит, имам си всеки ден съобщение за 25 опит бонус за постоянство, но нямам промяна в сбора. Търсих из условията някъде да им пиша, но не намерих и зарязах вс както е, така и така сегашната награда не ми допада, а и закъде да събирам още кодове, като почти приключва играта.

Peace Peace Peace

Здравейте,

Някой от вас да има проблем с купуването на билети в играта на Coca-Cola Sparx? От 3 дни се опитвам да използвам въведените кодове и не успявам. Предишните месеци не съм имала никакъв проблем. Днес е последният ден за регистрация и явно ще ми изгърмят кодовете...  Sad

И при мен ги има и двата проблема. Дано да пуснат някоя хубава награда след тегленето утре, че да не ни останат събраните точки.

# 671
За Алфата - на мен ми ги донесе дистрибутор на ядки, дето зарежда магазините, не куриер. Първоначално не взе касовата, но на другия ден звънна една жена да каже, че е трябвало да я дадем. И я дадохме тази седмица.
Имаме още 2 спечелени награди, но май ще се направят на гръмнати и няма да ги получим.
Една фейсбук приятелка пък ми каза, че по телефона й казали, да си вземе личната карта (то нали не е куриер и не идва до вас, а се разбирате къде да се срещнете) за да вземат някакви данни от там и тя се отказала от наградата.  ooooh! При мен нищо такова не са искали.

# 672
  • при късмета
За Алфата - на мен ми ги донесе дистрибутор на ядки, дето зарежда магазините, не куриер. Първоначално не взе касовата, но на другия ден звънна една жена да каже, че е трябвало да я дадем. И я дадохме тази седмица.
Имаме още 2 спечелени награди, но май ще се направят на гръмнати и няма да ги получим.
Една фейсбук приятелка пък ми каза, че по телефона й казали, да си вземе личната карта (то нали не е куриер и не идва до вас, а се разбирате къде да се срещнете) за да вземат някакви данни от там и тя се отказала от наградата.  ooooh! При мен нищо такова не са искали.

Дистрибутора на Алфа ли е искал данни от личната карта?

На мен лична карта ми искаха само веднъж, като спечелих 100 лв. от Морени. Не беше карта а банкнота и затова куриера записа всички данни, защото изплаща пари.

От кои игри не са ти донесли наградите?

# 673
  • Под Слънцето
Hm. На мен куриера на Спиди онзи ден, донасяйки ми /най-сетне/ гифт картата  от пепси с 500те лв, само ми поиска капачките, сравни  кодовете им по протокола, който придружаваше  картата , подписах се, и по живо, по здраво..

Малко трудно да предоставя ЛК за некви си наградки.. Помислете и мислете кой и защо ви иска като за добър ден лични данни !  А предоставят ли ви документ от КЗЛД ,че са администратори на лични данни.. и така...

# 674
  • при късмета
TopsyG , по куриерските фирми можеш да изпратиш и пари, като запис. Получателя е абсурд да си ги вземе без да представи лична карта.
Да, куриерите са администратори на лични данни, иначе нямаше да могат да превеждат пари и да разнасят документи.
А за предоставянето на награди, се съобразяват с изискванията на администратора на играта, който им се явява поръчител и съответно плаща за извършената услуга и става при неговите условия

Общи условия

Активация на акаунт