Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 222
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
А как се разбира дали печелиш от 3 в 1? При имената ме няма, но има един номер дето завършва като моя.  newsm78 Тези с номерата какви са - такива дето са се регистрирали чрез Фейсбук ли? Щото аз така се регистрирах.
ПП. Прочетох в условията, че до 168 часа ще се свържат с мен да дам адрес, ако съм спечелила.
Тези с тел. номерата най-вероятно са регистрирали с SMS. При печалба звънят на регистрирания телефон за уточняване на адреса. На мен се обадиха чак в четвъртък, че са ме изтеглили в понеделник

ма ко, важи ли касова бележка на която освен 3v1 има и други покупки?

# 691
  • при късмета

Важи разбира се. Регистрираш си кода на бележката и сумата само на кафето.
На мен не ми взеха бележката даже при доставка на наградата.

# 692

Важи разбира се. Регистрираш си кода на бележката и сумата само на кафето.
На мен не ми взеха бележката даже при доставка на наградата.

Регистрирах го, дори съм изтеглена, но на касовата бележка имам и други покупки, та се чудех дали няма да е проблем. Благодаря.  Simple Smile

# 693
Аз пък цял ден не мога да вляза в играта на нескафето. Случва ли се и на някой друг или само аз имам някакъв проблем?

# 694
Аз преди малко влязох в страницата на Nescafe във facebook и даже видях, че печеля един от комплектите с кафенца  Hug

Peace Peace Peace

# 695
Най-накрая влязох в играта и аз също печеля Grinning

# 696
Sparx показаха новите награди - ваучери за 500 лв. за Sport Depot. Чудя се дали да участвам, някой може ли да каже заслужават ли си нещата в магазина?

# 697
Бях го забравила Нес-кафето и ме подсетихте да проверя Simple Smile Е, и аз печеля  Heart Eyes бях регистрирала 2 бележки и нямах никакви надежди Simple Smile даже съм и първа в списъка, да не повярва човек  Simple Smile

# 698
аз и този път нямам късмет в играта на 3в1...на кока кола спаркс и на мен не ми отчита дневния бонус..надявам се като мине томболата тези дни да го оправят.

# 699
Sparx показаха новите награди - ваучери за 500 лв. за Sport Depot. Чудя се дали да участвам, някой може ли да каже заслужават ли си нещата в магазина?
Заслужават си аз си бях взимала маратонки вече 3та година ги нося зимни ботуши също си взех от там и съм със сухи крачета цяла зима Grinning

# 700
  • София
И аз не печеля от 3в1, но все пак имам само 1 бележка регистрирана.  Grinning
Няма я вече играта на Кокетна.
А това на Кока-кола се регистрират капачки, така ли?

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 09:37 от Магси

# 701
  • при късмета
Аз не разбрах играта на Кокетна ще я продължават ли с нови продукти или свърши.

Сега виждам, че имам бележка за играта на Besell, до 30.11 е била а няма изтеглени печеливши.

На Своге също пише, че днес трябва да изтеглят големите награде и дневните са обявени до 28.11

Ако някой играе на последните две, да си пожелаем успех и да стискаме палци  fingerscrossed

# 702
  • при късмета
Получих имейл от Несле, попълвала съм някаква анкета февруари месец още и сега на първите 50 които изпратят обратна връзка с координати за доставка ще дадат по едно кашонче фикс за винен кебап, по 35 броя в кашон. Отговорих на имейла, но няма как да знам дали съм сред първите 50.
Някой друг получи ли такъв?

# 703
Получих имейл от Несле, попълвала съм някаква анкета февруари месец още и сега на първите 50 които изпратят обратна връзка с координати за доставка ще дадат по едно кашонче фикс за винен кебап, по 35 броя в кашон. Отговорих на имейла, но няма как да знам дали съм сред първите 50.
Някой друг получи ли такъв?

И аз току що отговорих, но съм го получила преди половин час, така че надали имам голям шанс.

# 704
  • Mediterraneo
Тази вечер в Кауфланд спечелих един стек Пепси  Grinning Ама много съм доволна! Дано счупя каръка вече, че толкова време нищо не съм печелила!

Общи условия

Активация на акаунт