Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 26

• 76 231
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Честито! и как стана това?

# 706
  • Под Слънцето
Честито! и как стана това?

купуваш продукт на пепси, къв и да е, на информация искаш скреч карта  и  ти бият печат на к. бон.
търкаш ..  и се молиш.
ако не спечелиш заветния стек, попълваш талона и се надяваш за елха

# 707
Добре  Joy Благодаря  Hug В нас по принцип не пием безалкохолно, но ми стана интересно.

# 708
  • Под Слънцето
О, в нас се  пие пепси  все едно  се готвим  за световен рекорд. До тук един стек   и 7 "опитай  пак" с опция за елха . Все нещо още  ще им целна до НГ ..  1swing 1swing  И  без тва  не са  обявили игра   новогодишна.. а и  новите етикети с държавите нещо не ми мязат на игра баш..

# 709
Получих имейл от Несле, попълвала съм някаква анкета февруари месец още и сега на първите 50 които изпратят обратна връзка с координати за доставка ще дадат по едно кашонче фикс за винен кебап, по 35 броя в кашон. Отговорих на имейла, но няма как да знам дали съм сред първите 50.
Някой друг получи ли такъв?

И аз получих, оговорих две часа след като съм го получила, така че не се надявам.

# 710
Здравейте, ето списъка с печелившите от Кауфланд с награди ваучер за 20 лева http://www.kaufland.bg/Nachalo/03_Polezno_i_priqtno/007_Uchastva … r/Winner_KW46.pdf

# 711
  • Mediterraneo
Няма ме  Crazy

# 712
Нес кафе е моята фирма явно.
След като два пъти спечелих комплект, този месец печеля ръчен часовник  Crazy

# 713
обявиха ли пеелившите на кола от mysparx
а на морени  newsm78

# 714
  • София
Нашият Кауфланд защо го няма в списъка с печелившите?

# 715
От 3в1 те ли звънят за уточняване на адрес за доставка? По правилата на играта това разбрах Simple Smile

# 716
 Party Току що ми се обадиха от Кауфланд, че печеля кафемашина. Ще мога да си я взема следващата седмица  Simple Smile

# 717
 Hug Честитооо!!!

# 718
Вместо запис: ето тук http://ladydrive.eu/forum/Posts.aspx?id=23 има конкурс за който му се занимава да си снима коледната украса.  Peace

# 719
  • Варна
Party Току що ми се обадиха от Кауфланд, че печеля кафемашина. Ще мога да си я взема следващата седмица  Simple Smile

Честито! Страхотна награда Grinning

Общи условия

Активация на акаунт