ДЕВЕТОКЛАСНИЦИ

• 93 004
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Малко да размърдаме темата. Искам да ви попитам следното нещо: в почивните дни до колко часа разрешавате на вашите деца да са навън и да се срещат с приятели? А като отидат на рожден ден до колко часа им позволявате да останат.
Моя юнак в последно време много му се иска да седи с приятели до 21-22 часа навън, което на мен ми се струва за прекалено  newsm78. Чудя се дали пък не съм остаряла, както казва синът ми и вече не съм в крак с времето  newsm78?

# 706
  • Sofia
И за мен е прекалено в тези тъмници да се прибира,но кой ме слуша Crossing Arms
Към 21-22ч.се прибира...в събота беше на РД и се прибра в 22,30ч.,трябваше да го вземем с кола,но той решил да си тръгне с деца в същата посока...Постоянно го мисля,пиша му съобщения,докато не си дойде съм на "тръни" Rolling Eyes

# 707
  • Пловдив
Ние позволяваме до 22.00 лятото и до 21.00 зимата /както е и по закон/.
Ако са с нас може и до по-късно. Simple Smile

# 708
Аз разрешавам на моята дъщеря до 19,30 - 20ч., даже по- скоро преди да се стъмни. Само, ако е на рожден ден до по-късно, но в повечето случаи я прибирам с колата.

# 709
  • София
Ние за сега проблеми с "влизането" нямаме. Simple Smile
По-скоро проблемът е, че не излиза. Излиза изключително рядко и само ако е за кино. Т.е. 1х месечно. Wink
Въпросът при нас е по-колко часа ще играе Лигата. ooooh! Outta Joint
Сега е втора смяна- която ненавиждам- и вечер след училище е на компа, бърза да се прибере основно и само заради ЛЛ. Даже ми се обади класната един ден, за да ми каже, че си тръгнал единият петък 2 часа по-рано защото "бил имал работа"? ooooh! Попита ме жената, каква му е била работата?
То- да се смея ли, да плача ли?! Да кажеш, да си тръгне от училище заради гадже, нещо, уговорка с приятели... А то- да бърза да се прибере да седне на компа да играе!?!

# 710
През лятото и аз разрешавам до по-късно, но не по-късно от 21.30 часа. Сега обаче през учебно време ми се струва разумно най-късно до 19:30 или понякога до 20:00 часа.
Постоянно се питам с какво се занимават по улиците в това студено време?

# 711
  • дядовата ръкавичка
По-скоро проблемът е, че не излиза. Излиза изключително рядко и само ако е за кино. Т.е. 1х месечно. Wink
Сега е втора смяна- която ненавиждам- и вечер след училище е на компа, бърза да се прибере основно и само заради ЛЛ. Даже ми се обади класната един ден, за да ми каже, че си тръгнал единият петък 2 часа по-рано защото "бил имал работа"? ooooh!

Joy kopche, то не е смешно, извинявай, ама ... "имал работа".

И моят няма проблем с прибирането, защото ... не излиза, та съвет не мога да дам. От една страна ми е криво, че е асоциален, от друга - съм спокойна, че знам къде е - вкъщи.

# 712
  • Пловдив
Как до 19,30? Та моите се прибират от училище в 20.00, ако са втора смяна...

# 713
  • София
Joy kopche, то не е смешно, извинявай, ама ... "имал работа".
То си е за смях!
Даже не може едно свястно извинение да измисли! ooooh! Точно така казал на класната! Просто се въздържах да не се засмея по телефона, като му знам каква му е "работата". То бива такова обсебване и поглъщане, ама то...! #Cussing out
Иначе и аз съм спокойна, че ми е пред очите. И знам с кого играе. Със синът на най-добрата ми приятелка играе, само у тях ходи на гости, само с него излиза. Та.., поне засега двете ги контролираме младежите от двете страни Grinning. Поне това ми е успокоението. Wink

# 714
Как до 19,30? Та моите се прибират от училище в 20.00, ако са втора смяна...

Моят ученик ходи на училище от 8 до 16 часа целогодишно и затова след училище го оставям да се среща с децата до 19.30 чеса. Като се прибере има около час -два време  да се подготвя и за училище за следващият ден.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 10:22 от Sternenstaub

# 715
  • София
Моята девойка е до 19,30 на училище. После ходи на танци 3 пъти седмично от 20,00 до 21,30  и задължително се прибира след 22,00 часа. Това е, не мога да я спра от танци, на които ходи от детската градина... и й  доставят супер удоволствие.. Не че не се принеснявам, но...стоя на тръни докато си дойде.

# 716
  • София - Рим и обратно

Даже ми се обади класната един ден, за да ми каже, че си тръгнал единият петък 2 часа по-рано защото "бил имал работа"? ooooh! Попита ме жената, каква му е била работата?

А как го е пуснала просто така да си ходи? Това в нашето училище абсурд да се случи, тоест - може да си тръгне, но задължително се пише отсъствие, после класната звъни да иска обяснения и .....101 неприятности. Стриктно спазват наказанията - за 12 (или 16 бяха) неизвинени гонят. Дори и да има мед. бележка, родител трябва да се обади на класната да потвърди, за да се извинят отсъствията.

Когато е на рожден ден до по-късно, ходя да я вземам с колата. Понякога се пазари да е спреспиване, но ако няма родители - не пускам. Иначе ако излиза, до към 21.00 си е вкъщи най-късно.

Постоянно се питам с какво се занимават по улиците в това студено време?
Висят по кафенетата, с какво. Моята често ходят да ядат в Хепи.

# 717
  • Пловдив

Сега е втора смяна- която ненавиждам- и вечер след училище е на компа, бърза да се прибере основно и само заради ЛЛ.
Уф, и ние сме зомбясали по тази лига. Диаманти, платини - иде ми да хвърля лаптопа му през тересата."Влязох в серии" - това значи изчезни и не ме занимавай...
От втора смяна се прибира към 8, но ако реши след училище да ходи на фитнес - ходя да си го прибирам или от фитнеса, или от спирката, която е далече от нас.

# 718
  • София
А как го е пуснала просто така да си ходи? Това в нашето училище абсурд да се случи, тоест - може да си тръгне, но задължително се пише отсъствие, после класната звъни да иска обяснения и .....101 неприятности. Стриктно спазват наказанията - за 12 (или 16 бяха) неизвинени гонят. Дори и да има мед. бележка, родител трябва да се обади на класната да потвърди, за да се извинят отсъствията.

Завиждам ви най-искрено и от сърце! Абсурд в на сина ми училището някой да ми се обади, че си е тръгнал или не е бил в час. Ако не правя пътека до класната (тя добре, че е читава жена и бързо отговаря на мейли) и като цяло, ако активността не идва от мен, никой няма да си направи труда да ме информира.

# 719
  • София

Даже ми се обади класната един ден, за да ми каже, че си тръгнал единият петък 2 часа по-рано защото "бил имал работа"? ooooh! Попита ме жената, каква му е била работата?

А как го е пуснала просто така да си ходи? Това в нашето училище абсурд да се случи, тоест - може да си тръгне, но задължително се пише отсъствие, после класната звъни да иска обяснения и .....101 неприятности. Стриктно спазват наказанията - за 12 (или 16 бяха) неизвинени гонят. Дори и да има мед. бележка, родител трябва да се обади на класната да потвърди, за да се извинят.
Ама ти реши, че той и е искал разрешение?! Е, тя затова ми зъня. Тръгнал си ей така! И после това му е оправданието, че имал "работа".

Общи условия

Активация на акаунт