НВ-ВМХ, част 84

• 47 793
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Яна, не съм я пила още билковата кръв, но при нужда ще я започна. Благодаря за съвета, ще го имам предвид.
За лактоферина и аз се чудя дали не е алерген - все пак е протеин от друг животински вид.
Каква коластра пиеш и в какви дози? Може ли линк? Аз в есенно-зимният сезон пия една комбинация от хомеопатични лекарства по схема и до сега добре ми се отразява. Сега обаче нали съм бременна и се чудя дали ще е достатъчно, дали не рискувам нещо?

# 106
Освен режима, някой ползва ли някакви добавки с цел отслабване? В момента взимам само вит. Д3. Пък и да не ползвате, може ли да препоръчате? Писнаха ми тези килограми.
С началото на есента ми се ядат сладки плодове, въглехидрати. Ужас!

# 107
  • София
Хихих, Свидничка, ти ще го обърнеш на протеинова сладкарница у вас  Joy
Пробвай просто с кисело мляко, много е гот  Heart Eyes Може и някоя ядка или какаови зърна да метнеш вътре, може и резенче плод  Hug
Чакам отзиви за крема с белтъците.

Пинки,  внимавай в картинката, че те наблюдавам!  newsm66
Само режимни и полезни неща разрешавам. Десерта - одобрявам  Laughing
Рими взех да редя чак, като чух че някой плюска като мене и си имам сродна душа  Joy

hjkl, единственото което си позволявам да пия като "отслабваща добавка" е Л-карнитин. Друго нищо.

# 108
Освен режима, някой ползва ли някакви добавки с цел отслабване? В момента взимам само вит. Д3. Пък и да не ползвате, може ли да препоръчате? Писнаха ми тези килограми.

Аз понякога правя един цикъл бърнър, но и спортувам  Peace

# 109
Радост, аз не бих пила досегашните хомеопатични т.е. по време на бременност се променя картината. Ако толкова държиш на хомеопатия, консултирай се с предписалия ги.

# 110
Съсипала си си вече метаболизмът от разнообразни диети и прехвърчане от един вид хранене към друг тип хранене и сега искаш да го съсипеш с медикаменти ... нормално е, че се изкушаваш да ядеш плодове /може и друго да е/: това е начелен ефект на йо-йо-то, последица от третирането на организма. Прочети как действат хормоните и че всичко може да се завърне рано или късно, ако не успокоиш хормоналните си дисбаланси в резултат на смяната на режимите и ограниченията. Бъди умерена, търпелива и постоянна в това, което правиш за тялото си и то ще ти се отблагодари ама не на секундата, когато ти се иска, а след като се е успокоило достатъчно, че няма да го тормозиш повече.

# 111
hjkl аз не мисля, че съществуват някакви хранителни добавки за отслабване. Както и Like_Smoke и аз правя по един цикъл бърнър от време на време, но и аз спортувам. И да ти кажа много е спорен резултата там. Аз по-скоро изчиствам леко мазнини, отколкото да видя някакви умопомрачителни резултати на кантар. Но аз нямам и да смъквам кг. Така, че не се подвеждай по такива хранителни добавки от които се слабее. Тук в Щатите мои колеги употебяваха някакви хапчета Али. Но и те са с хранителен режим. Пак не работели да ядеш на корем и да слабееш. Така, че ти си преценяй дали има смисъл да търсиш такива, да си харчиш парите и да си играеш със здравето си.

# 112
Значи бърнър се ползва, когато искаш да изчистиш и орелефиш, но си в плато въпреки добър хранителен и спортен режим  Peace
Бърнърът е катализатор на даден процен, но не и инициатор. Първата седмица може да забележиш леко подтискане на апетита, но толкова - тялото привиква и затова се правят почивки.

Лично аз не бих пила бърнър без да спортувам  Peace Взимам го преди тренировка за повече енергия и съответно по-ефективно натоварване. В период на прием го взимам и в нетренировъчни дни, но не повече от 6 седмици общо.

# 113
Like_Smoke абсолютно такава е и моята схема  Peace– и това е главното за повече енергия, за по-ефективни тренирвоки.

# 114
  • SA
Аз сьщо не вярвам да има някаква добавка, която сама по себе си да води до драматична загуба на килограми. Може би единствено изключение правят тези, които по централен пьт подтискат апетита ( сибутрамин, амфетамини) и човек просто почти не яде за определен период от време. Така или иначе тези препарати вече не се продават легално, а и отслабването с тях не е особено здравословно.

# 115
Момичета, мерси за отговорите. В крайна сметка, извадих виното от див тревист бъз. Правих го миналата година, но не го изпих. Също взех една билкова смес за отслабване (правят я на място в билковата аптека), която в миналото ми е давала добър ефект (но това не може да се пие повече от месеца-два, според мен). Според мен, откакто махнах млечните продукти, организмът ми се обърка. Вече не изпитвам нужда от тях, но новото хранене е различно. Компенсирам с повече плодове, зеленчуци, ядки и тахани, просто имам лимит за яйца и месо - друго няма какво да ям.
Според мен бъзовото вино ми намалява апетита. Въпростните билки и те имат такъв ефект. Също имат диуретично и прочистващо действие.
По отношение на бърнърите, според мен прекалено много стрес имам, не е за моите надбъбречни жлези. И без това хапвам редовно шоколад и пия зелен чай. Чела съм, че хромът премахва апетита за сладко, на мен в миналото не ми даде резултат, обаче. Някои хора са много доволни от него.

# 116
  • SA
hjkl, интересно ми е, след спиране на млечните, отчиташ ли някакви промени положителни?
Иначе по мои наблюдения, по-големите количества ядки и тахани е по-вероятно да стопират загубата на тегло, отколкото яйца и месо например. Но разбира се, ако ограничаваш и последните, то не остават много храни, с които да се заситиш.

# 117
  • Варна
Вери, благодаря. Ще послушам съвета ти.
Схемата я научих на курса по хомеопатия, който съм завършила. Сега обаче ще трябва да си намеря добър хомеопат и за бебето.

# 118
По принцип това, което съм разбрала и ми е останало от класическата хомеопатия е, че не се предписва и взима хо лекарство превантивно.

# 119
По принцип това, което съм разбрала и ми е останало от класическата хомеопатия е, че не се предписва и взима хо лекарство превантивно.

Да, превантивното вземане на лекарства противоречи на принципите на класическата хомеопатия. Същото важи и за комбинирането на различни лекарства едновременно. Успех желая за намиране на добър хомеопат във Варна, но е много трудно за съжаление, аз лично не се справих.

Общи условия

Активация на акаунт