НВ-ВМХ, част 84

• 47 779
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
А скритото затлъстяване - натрупването на мазнини около вътрешните органи, което се вижда на скенер или ЯМР, но човекът привидно е с нормално тегло, макар и леко поотпуснат, е още по-голям проблем. Такива хора не знаят и няма как да знаят, че са в рисковата група. ooooh!

# 676
Предполагам че при редовна профилактична кръвна картина би излязло по някакъв начин - чернодробни ензими, триглицериди, кръвна захар...

# 677
  • София
Момичета  Hug да се "вмъкна" да ви питам нещо  Simple Smile

Ползвате ли някакви антицелулитни/стягащи/отслабващи кремове?

Имам чувството, че подходящ крем ще подсили ефектът от постигнатото от мен до този момент.

Благодаря предварително на отзовалите са със съвет и мнение   bouquet

# 678
  • София
Не. Според мен всички тия кремове имат или визуален/временен или никакъв ефект. Напълно излишно са.

# 679
Да, аз ползвам такива кремове, но не постоянно. Тяхното действие е повърхностно и върху самата кожа - просто я заглажда една идея повече. Но не разчитай на тях, за да ти решат въпроса с целулита - няма как да стане, защото образуването му е не е в епидермиса, а в по-дълбоките подкожни слоеве.

Пий повече вода, намали чувствително солта, премахни газирано, сладко и тесто. Също можеш да включиш масажи за дрениране на лимфата  Peace

# 680
  • SA
Не. Според мен всички тия кремове имат или визуален/временен или никакъв ефект. Напълно излишно са.

И аз сьм на сьщото мнение. Ако имат някакьв визуален ефект, това е, защото правят кожата по-гладка и хидратирана, а не че премахват целулит.

# 681

И аз сьм на сьщото мнение. Ако имат някакьв визуален ефект, това е, защото правят кожата по-гладка и хидратирана, а не че премахват целулит.

Да, да, точно това е ефектът. Ама пак купувам от време на време  Mr. Green

# 682
  • Пловдив
Според мен единственият ефект от антицелулитните кремове е, че човек се чувства добре от грижата, която смята, че полага за себе си, ползвайки ги.  Mr. Green Лайк добре е казала, моите наблюдения показват, че с придържане към изложените от нея съвети се постига значително намаляване на целулита. Друг въпрос е дали изобщо пък е естествено да няма грам целулит, при положение че голям процент от жените, независимо от възрастта и теглото си, дори и при добър начин на хранене, си имат малко или повече целулит.  Peace

# 683
О, да, жените си имат, но то щото там разни естрогени глупости  Laughing
Обаче храненето е много важно - просто виждам по себе си. Като съм стриктна, просто нямам видим целулит, краката са ми гладки и т.н. Ако му отпусна края, пак се появява. Но като цяло съм много доволна от себе си в тази посока

# 684
  • София

Да, да, точно това е ефектът. Ама пак купувам от време на време  Mr. Green

Хихи, Смоуки, голяма сладурка си  Laughing

Иначе по въпроса, какво да кажа - като Смоуки съм и аз, а мисълта ми е като на Асос  Laughing
Хем не смятам, че правят нещо друго, освен хидратиране, хем пак понякога се поддавам на някоя изкушаваща реклама или похвала от приятелка  Blush
Но ефект не съм видяла досега. Моят целулит е от онзи, който се забелязва при стисване на крака, например, иначе е невидим.

С намаляването на мазнините, изчезва и огромна част от целулита  Peace

# 685
  • София
Момичета   bouquet
Благодаря ви за отговорите и мненията!
Аз търся/се надявам по-скоро на стягащ ефект.
А и наистина човек се чувства по-добре от грижата за себе си Simple Smile
Все пак тайничко се надявах да споделите за някой чудотворен/жесток крем  Wink hahaha

# 686
solima, най-доброто и трайно премахване на целулит се постига чрез спорт.  Wink

Привет, банда! Heart Eyes

# 687
  • София
Моля за съдействие от ползващите протеин  като добавка  Praynig Гледам този - дали е добър (искам малка разфасовка умишлено)?
http://www.amazon.de/Scitec-Nutrition-prozent-Isolate-vanille/dp … ey+protein+isolat
Ако имате впечатления и предложения за някой друг хубав ще съм много благодарна (от Амазон ако може)   bouquet

# 688
  • Варна
Ако можеш да отделиш малко повече пари ти препоръчвам този: http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_ss_i_0_7/277-1608733-8445600?__ … x%2Cgrocery%2C244
Няма въглехидрати, мазнини, глутен. Един от най-висококачествените на пазара.
Също протеините на Now, но от него съм ползвала само неовкусен и не знам как са тези с вкус, докато Синтракса е страхотен и по този показател.

# 689
Момичета, привет! Интересува ме мнението ви относно терапията на д-р Макс Герсон /тези, които са запознати/. Тези дни изгледах двата филма направени за този начин на лечение на рак и хронични заболявания. Направи ми впечатление многото болни, на които организма се е преборил с рака чрез този вид лечение - сокове и клизми с кафе. Аз съм твърдо ЗА ВМ-НВХ хранене и се старая така да се храня, убедена съм в ползите му за организма включително и за превенция от рак и затова недоумявам как без месо, полезни мазнини, наличие на захар в тези сокове заради ябълките и морковите, организма успява да се пребори с рак. Интервюираните във филмите са хора в последен стадий, изписани да починат у дома си и след години те са живи и здрави. Като тези случаи са доказани чрез биопсии и рентгенови снимки. Благодаря на тези, които се включат.

Общи условия

Активация на акаунт