Есенни багри в РУСЕ

• 46 980
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
По радиото казаха до утре

# 616
Joy хубава работа ама българска  Joy
newsm10

# 617
black friday, black sabath and sunday, bloody sunday Simple Smile))
тъй де всяко чудо за три дни, а в нашия случай чудо нямаше, само тълпи от повярвали в търговските трикове..ама ние не ядем доматите с колците Simple Smile))))
аз за зла участ (по думите на мъжо) почивах в петък и отидах в мола (с какъв акъл и аз се чудя), сигурна бях, че няма да има намаления, и се оказах права де, но в крайна сметка съм доволна, щото си тръгнах с един огрооооомен мечок от Карфур, а пък за уискитооо пуууууу как съм го изтървала тюх, поне да пийна едно за утеха....
и на мен тази година ми вадиха мъдрец, отидох по спешност в Стоматология и се паднах при д-р Енчева, наблъска ме с упойки, бая страшно беше, но мина, след това не съм имала болки...та съчувствам ти Ramlim...
днес в Марсела бяха заредили стока и накупих подаръци за децата, та се успокоих, вече няма да мисля кой какво  що.....отдавам се на приятни коледни трепети от тук нататък, пожелавам същото и на вас  Hug

# 618
  • Русе
 newsm78 newsm78
Аз също нямам болки след операцията.
Проблемите бяха преди да отида да зъболекар, както и по време на операцията, защото корените бяха доста интересни Grinning.
 Иначе мийте си редовно зъбите защото-о-о-о ....

# 619
Както казваше Бай Гецо на село "ето цял живот съм си мил редовно зъбите, а сега имам цели 2 в устата".

# 620
Както казваше Бай Гецо на село "ето цял живот съм си мил редовно зъбите, а сега имам цели 2 в устата".
hahaha

# 621
моя мъдрец си беше здрав, прав и корав, обаче растеше в костта и всъщност тя ме болеше....голямо къртене беше....после месец след това ме болеше съседния кътник, по-скоро беше много чувствителен, но всичко мина....
а това с миенето на зъби няма връзка със здравината им, всичко е до ген....не, че не трябва да ги мием  Mr. Green

# 622
hahaha Joy

# 623
Момичета, колко ще ми струва гинекологичен преглед при Бисер Иванов, че до сега не съм ходила без направление?

# 624
Като ще си плащаш, що точно при него? За мен тоз човек е любител.
Аз ходя при Кунев, много е внимателен.
Все пак си е твоя работа, ама ми стана интересно защо избра него.

# 625
Той е единствения гинеколог, при който съм ходила през живота си.  Blush
Преди 9-10г имах проблем, заради който ходих по доста доктори и накрая той ме излекува. И сега май имам същия проблем... Периодично ми се случва, но сега не се оправя от лекарстава, които ми даваше той.  Tired

# 626
Лично мнение...ако ще си плащам, ще отида при Тончева. Май само на нея остана да й имам доверие.

# 627
Разколебавате ме  Mr. Green Парите нямат значение, само да ми оправят проблема по най-бързия начин...

# 628
Отиваш при този на който му вярваш и ти е помагал .Тук ще чуеш десетки мнения и все различни.И от най некадърния ако ти се ни доволна, а аз съм - за мен ще е най добрият.Аз имам много лош спомен от първата бременност от д-р Тончева и не бих отишла никога даже и без пари.Но има и жени с обратното мнение.

# 629
Благодаря ви за мненията bouquet

Общи условия

Активация на акаунт