Есенни багри в РУСЕ

• 47 080
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Не ме вълнуват нито черни, нито бели петъци.  Mr. Green
Като нямам нужда си купя нещо, никой не може да ме зариби.  Crossing Arms

# 601
  • Русе
Аз пък се вълнунам. И без това тук всичко е мн.по-скъпо, що да не мина метър...

# 602
  • Русе, България
Ако имате един цял ден за губене, волско търпение и парти за харчене - идете. Grinning Може би само от dm си заслужава, ако имате нужда от козметика. А пък най-хубавото е, когато си харесате нещо в цялата галимация, а то не е намалено. Лудницата е голяма, имаше чукнали се автомобили по паркинга... Черничко Stuck Out Tongue

# 603
Всеки сам си знае, но аз нямам нужда. Подаръкът на детето за Коледа е взет още преди седмица, а големите не сме слушали.  Mr. Green

# 604
А сега ми обяснете, че в Русе има криза и как хората нямали пари. Миналата седмица в Хиполенд хората ми скриха шапката. Влизаха с Карфурските колички, то де нямаше как сам да минеш място, и пълнеха с връх и все скъпи играчки. Влязох, взех каквото ми трябваше за цифром и словом 5лв без намалението и излязох. То даже и не го купих аз всъщност. Опашката стигаше до другия край на магазина. Днес моля пълен от сутринта. Де за сеир, де за разнообразие, де за пазаруване, ама хората напълника сградата. Повече да не съм чула за кризата в Русе.

Аз тука стоя и чакам в Амазон да пуснат евтини памперси, пък те скръндзи не искат. Спестих и днес някой лев. Честно да си призная вече и по магазините намалих да ходя. Предвиждам за седмица напред горе долу какво трябва да купя, а ако съм забравила нещо пращам мъжа ми. Той стриктен купува каквото поръчам. Смело мога да кажа, че така спестих доста пари. Голяма зарибявка с тия намаления и имаш или нямаш нужда и купуваш щото видиш ли намалено.

Миналата седмица ли по миналата ли беше в Кауфланд голямо намаление на ученически и канцеларски пособия. Да ама цената никъде не е обявена. Ако не беше да проверяваме всичко едно по едно нямаше да напълним две колички (до горе) с такива неща за крупната сума от 30лв. Както и да е, олекнах с 30лв, а голяма част от нещата купих щото бяха стотинки, а не защото са ми нужни. Добре, че имам приятелки и те намазаха накрая по голямата част.

# 605

.......... а голяма част от нещата купих щото бяха стотинки, а не защото са ми нужни.

То нали я знаеш онази приказка - Една жена ще даде 1лв за нещо което струва 2лв нищо, че не и трябва, а един мъж ще даде 2лв за нещо което струва 1лв защото му трябва сега.

И аз се втрещих в Хиполенда предния Петък, вярно че идват празници, вярно че е за децата....ама масово препълнени колички до горе с играчки, като няма такава под 20-30лв  Rolling Eyes та явно наистина кризата е мираж  Laughing

# 606
И аз днес се надявах едни памперси да са намалени в емаг, ама се оказа, че не са от "черния петък".  #2gunfire Иначе, за големия подаръка го купих още началото на Ноември, а както chibi писа - големите не сме слушали.  Rolling Eyes

# 607
а както chibi писа - големите не сме слушали.  Rolling Eyes
smile3521
Догодина като слушаме повече, тогава ще чакаме подаръци.  Joy
И никой да не се оплаква, че няма пари.  Laughing Криза имало - вятър. Имам познати, които преди петлите са се надигнали да поръчват разни неща онлайн.  Mr. Green

# 608
Току що гледах клипче от "черния петък" в МОЛ-а - хора - бол наистина, но с празни ръце - няма мъже, превити под тежестта на торби с ненужни дамски покупки  Joy Отишли хората да зяпнат, да видят други хора и да се стоплят на аванта  Laughing Laughing Laughing

# 609
  • Русе
Това и е моето впечатление - само зяпаха. Минах към 17. В Техно-то 50 човека гледаха, по двама на каса да плащат. В Уайкики - 200 човека разхвърлят, на касата 1. В НЙ - същото. Към 18.30 положението в Технополис беше абсолютно същото. Отделна тема е въобще дали имаше някакви намаления. Побеснях. Всички цени завишени и после великото намаление. Единствено в Технополис бяха обявили точните % и цените не бяха пипнати. Отидох да видя три различни продукта на които знаех цените още от предната седмица, и днес си бяха същите. Отделно се начисляваше намалението. В един бг сайт от който си купувам точно определена марка сандали, края на лятото въпросните останаха на 28 лв., старите модели а новите бяха на 32. Днес великият черен петък старите модели бяха намалени от 42 лв. на ...28! Вече им пратих "любезно" писмо с което им заявих че ме загубиха като редовен клиент. И после що пазарим от чуждите сайтове  Crossing Arms
Та...не успях да мина метър с коледните покупки на този етап. Ние сме слушали всичките, Дядо Коледа ще носи техники, и за това се озъртам толкова.

# 610
Аз като видях снимката от паркинга следобеда, преди 17ч си представих ако отида след 18.30 какво ще е и дори не си направих труда...

# 611
  • Русе
Преди малко говорих с зълва ми. Работи в Аристон и на връщане от работа решила да мине през мола за да види някакви обувки, които харесала в неделя. Каза, че с намалението, били на цената, на която ги гледала в неделя.

# 612
 Joy хубава работа ама българска  Joy

# 613
Ммммм да по -добре беше с бял петък .
Между другото и в Зора има намаление

# 614
До кога е намалението в зора,знаеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт