Есенни багри в РУСЕ

• 46 968
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Темата за гинеколозите е тази, за която най-много се е спорило в темите, в които съм влизала. И за това и аз мисля, че всеки си харесва този и не харесва онзи лекар...

На мен Тончева почти ми спаси живота и откри малформация в детето ми. Нещо, което никой друг не видя и за което съм говорила много пъти.

# 631
Най-добре да не ни се налага лекар.

# 632
Камалия отивай при този, на когото имаш доверие. А за цените - прегледа варира между 15 и 35 лева. Зависи какъв ти е проблема и какъв уред се използва при прегледа. Защо не си вземеш направление?

# 633
  • в огледалото на живота
Камалия отивай при този, на когото имаш доверие. А за цените - прегледа варира между 15 и 35 лева. Зависи какъв ти е проблема и какъв уред се използва при прегледа. Защо не си вземеш направление?
То всеки един такъв преглед е стандартен и задължително трябва да включва ехограф+вагинален такъв.
Тези които си го спестяват не са специалисти за мен...

Още един глас за Кунев  Peace

# 634
Защото исках да отида още тази сутрин и щях да изгубя половин ден да чакам за направление, което личния може и да не е заредил още и да дам 10лв за такси и такса при него. Моя доктор ме прие след час.  Peace
Отидох си при Б. Иванов, поне е добре запознат с проблема ми. Прегледа ми излезе 25лв, след 10 дни съм на контролен.
Дано всичко да се оправи с хапчета и изследванията да излязат добри... Praynig

# 635
Камалия, късмет!  Praynig Heart Eyes

# 636
  • България, Русе
Здравейте, пиша в тази тема по настояване на друг човек от форума. Имам дете на 4г. и преди 3 дена ми се наложи да ползвам автобус по линията Русе- с.Басарбово. Детето разполага с карта за беплатно пътуване, но кондукторката ми поиска ЕГН на детето. Издаде ми билет с нулева стойност за детето и си изкара едно копие за себе си, на което записа ЕГН-то на детето. Като това копие отивало при шефката и, която пък ги носела в общината. На това му казвам пълна глупост и според мен е нелегално, защото кондукторите едва ли имат правомощията да боравят с лични данни. Някой срещал ли е подобен абсурд.?!
Давам и линк към темата, в която обясних по-подробно за какво става на въпрос : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812298.0;topicrefid=3

# 637
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Здравейте, пиша в тази тема по настояване на друг човек от форума. Имам дете на 4г. и преди 3 дена ми се наложи да ползвам автобус по линията Русе- с.Басарбово. Детето разполага с карта за беплатно пътуване, но кондукторката ми поиска ЕГН на детето. Издаде ми билет с нулева стойност за детето и си изкара едно копие за себе си, на което записа ЕГН-то на детето. Като това копие отивало при шефката и, която пък ги носела в общината. На това му казвам пълна глупост и според мен е нелегално, защото кондукторите едва ли имат правомощията да боравят с лични данни. Някой срещал ли е подобен абсурд.?!
Давам и линк към темата, в която обясних по-подробно за какво става на въпрос : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=812298.0;topicrefid=3
обърни се към Община Русе, но принципът е такъв на кратко: на база на предоставените данни за брой билети продадени на лица имащи право на безплатен транспорт - фирмата се отчита на Общината от която получава пари за тях. Няма как без ЕГН или др. документ фирмата да се отчете пред Общината и да си получи парите, как иначе ще докаже, че детето е под 16г.  Peace   

# 638
Дано всичко да се оправи с хапчета и изследванията да излязат добри... Praynig
Дано!  Peace

# 639
Благодаря ви   bouquet

# 640
  • България, Русе
marquise Вече се обърнах към Общината и чакам отговор. На картата, която споменах, че имаме пише дата на раждане има снимка , дата на издаване и дата за валидност. Как можеха цяла 2014г. да се отчитат, само като гледаха тази карта, а сега ще ми искат ЕГН. Я се замислете ако всеки ден се возим по 2 пъти с градския транспорт, това са 10 различни човека, които ще знаят ЕГН-то на детето ми. Ами за един месец колко ще са?! ( това е риторичен въпрос, то я ясно че все по някое време ще се повторят някои от кондукторите).
Въпроса е там, че не искам да споделям ЕГН-то на детето си на разни хора, кондуктори и шофьори по автобусите.
Друг е въпроса, че във Варна гореспоменатите карти се издават веднъж и имат давност, докато детето стане на 7г. а ние в Русе, всяка година нова карта трябва да издаваме.
А може примерно да поглежда картата, да види валидност и дата на раждане и да ми издава билет с нулева стойност, като застраховка например.

# 641
Стелс, а ти защо им каза ЕГН-то?
Да се оправят.Или им казвай грешно  Sunglasses Те на момента няма как да разберат дали е вярно.Или им кажи, че не го знаеш наизуст, не си длъжна нито да го знаеш, нито пък да ходиш с акта за раждане в джоба.

# 642
Аз се помъчих и разни нормативни документи да изровя, но уви не успях. И на мен не ми харесва тази работа. Нека изчакаме отговорът на Общината.

# 643
  • Русе
  Къде може да се окрият Ледоходките на Зита

# 644
Практикер до колкото знам имаха договор с тях. Вече не се продават свободно и аз не мога да помогна.

Общи условия

Активация на акаунт