Z Nation

• 26 810
  • 332
  •   1
Отговори
  • Ænima/Albuquerque
Z Nation

Three years after the zombie virus has gutted the country, a team of everyday heroes must transport the only known survivor of the plague from New York to California, where the last functioning viral lab waits for his blood.

IMDB

# 1
  • Ænima/Albuquerque
Та, изгледах аз, не беше лош.

Скрит текст:
Изкефих се как брутално нападнаха затворника, а той извади нечовешкия късмет че го бяха инжектирали преди тва.

Само не разбрах, бебето как се зарази?  Thinking

# 2
Сарк  Hug
По-късно ще гледам. Изглежда интересно.

# 3
Сарк Hug

И аз по-късно ще гледам.

# 4
  • Ænima/Albuquerque
Супер, ше чакам да ми отговорите на въпроса, щото може и да не съм гледала внимателно.  Mr. Green

# 5
  • София
  bouquet

И аз довечера.

# 6
  bouquet

И аз ще пробвам... от червеите  Flutter (оф, то т'ва беше друг сериал  Crazy ooooh! Joy )

# 7
  • Ænima/Albuquerque
Днес май само ще ходя по тебе, и ще се хиля.  hahaha

# 8
  • London
Гледах. Добре беше.
Чудя се, нали щяха да правят паралелен сериал на Walking Dead. Ами и с този ще станат много на клона.
Скрит текст:
бебето май просто си умря, дали от глад... И си се превърна

# 9
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
бебето май просто си умря, дали от глад... И си се превърна

Мислиш ли?

Скрит текст:
Онзи както си трепеше зомбита, изведнъж като че ли стана... чудех се, дали кръв не попадна в устата на бебето, или?  Thinking
Освен това, ако бебето си е умряло просто така, това значи ли, че както в Ходещите, носят вируса в себе си? newsm78
Май доста въпроси породи тва бебе. Mr. Green

Малко им бяха скапани ефектите, ама и не очаквах да са някакъв връх.  Mr. Green

Никога не са ми в повече зомби сериалите.  hahaha
Обаче, паралелният Walking Dead така или иначе ще тръгне след доста време. Догодина май казаха.  newsm78

# 10
  • London
Да, до догодина има време да решим дали този ще се гледа.
Въпросът е да не станат банални. Като вампирите, дето излязоха 20 сериала кой от кой по-тъп.

# 11
  • Ænima/Albuquerque
Не казвай на никого, ама вампирите са си скучни и иначе.

# 12
Попревъртях леко... сървайвъра  Blush

Издразни ме:
1. Началото - президентът е мъртъв - дааа, бе, с шикарните подземни убежища за ядрена война (оборудвани още от Студената война), точно Елитът пръв да пострада  Crazy, иска му се на селтакът от Айдахо  Mr. Green
2. К'ъв е тоА вирус и отде се взе   Crossing Arms
3. Защо само грозните оцеляват  Mr. Green  Laughing (нЕма 1 окоплак в каста  Twisted Evil)

Питанката за бебето май е най-интересното от еп.-а - бебето май си беше заразено още от паркинга (дет' го намериха - виеше, наоколо зомбита, ... ш'му простят  Naughty) Изглеждаше безобидно и миловидно и го забраха (явно трансформацията при малките е по-бавна). Оцъкли се чак след екшъна със зомбитата в склада (навсякъде хвърчеше кръв), но не дадоха бебето да е изпръскано (засегнато), така че...  Thinking

Някой който е гледал 'нормално' може и да ме обори  Peace

Ще попревъртя и следвашия еп., ако не ме грабне с нещо, ще го шкартирам  Thinking

# 13
  • София
Хъх, не изтървам филм, сериал или книга със зомбита, тъй че и този ще го гледам непременно, ама в imdb направо го сриват със земята от критики.
5.3 оценка, ужасяващ старт  newsm78

# 14
  • Ænima/Albuquerque
Да, много кофти оценка. Може да се простим със сериала, още преди да е започнал. То е някак нормално май, летвата е поставена доста високо.

Това с президента и мен ме изнерви. Не за друго, ами защото всичко изглежда прекалено нормално за след апокалипсис. Като ги гледам как чистичко са облечени, как хабят куршуми... Все едно живота се е върнал в нормални рамки.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт